Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

5 μέθοδοι για να βρείτε δωρεάν αξιολογητές/σχολιαστές και κριτικούς στην Amazon!

AMAZON Reviewers

Οι κριτικές πελατών είναι πολύ σημαντικές για τους πωλητές βιβλίων -και όχι μόνο- της Amazon και οι θετικές κριτικές μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην αύξηση του ποσοστού μετατροπής μιας νέας αυτοέκδοσης κατά μερικές ποσοστιαίες μονάδες.

Για μια νέα καταχώριση, μόνο και μόνο επειδή έχετε έναν διαφημιστικό προϋπολογισμό δεν αποτελεί εγγύηση ότι θα λάβετε θετικές κριτικές ή αύξηση των πωλήσεων. Εάν μια βελτιστοποιημένη καταχώριση έχει αυξήσει τις θετικές κριτικές, τότε η κατάταξη και οι πωλήσεις προφανώς θα βελτιωθούν.

 

Ωστόσο, εάν η καταχώριση λάβει αρνητικές κριτικές, θα υποστεί καταστροφική πτώση. Είναι σαφές ότι οι θετικές κριτικές είναι ζωτικής σημασίας για την αύξηση της κατάταξης και των πωλήσεων προϊόντων.

 

Είναι άλλο πράγμα να το γνωρίζεις αυτό, αλλά εντελώς άλλο να γνωρίζεις πώς να το εκμεταλλευτείς καλύτερα. Οι πωλητές της Amazon ταράζουν το μυαλό τους προσπαθώντας να σκεφτούν τρόπους για να βρουν κριτικούς και, το πιο σημαντικό, να λάβουν περισσότερες θετικές κριτικές από αυτούς.

 

Αυτό το άρθρο εξετάζει 5 μεθόδους για τη λήψη αξιολογήσεων και παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα για καθεμία. Ο στόχος είναι να βοηθηθούν οι πωλητές βιβλίων -αλλά και οποιουδήποτε άλλου προϊόντος της Amazon να αυξήσουν τις κατατάξεις των καταχωρίσεων και τις πωλήσεις προϊόντων τους αυξάνοντας τις θετικές κριτικές.

 

 

Δεν είσαι ακόμα μέλος?  Έλα στη συντροφιά μας >>>

 

<strong>Άρθρο</strong><strong>Σχετικά</strong><strong> Άρθρα</strong>

Μέθοδος 1: Βρείτε σχολιαστές από τις καταχωρίσεις της Amazon

 

Εάν δεν υπάρχουν αρκετές πωλήσεις σε μια καταχώριση, τότε δεν θα υπάρχουν κριτικές πελατών. Οι πωλήσεις πρέπει να γίνουν προτού υπάρξει ελπίδα να ληφθούν κάποιες κριτικές. Η εύρεση αγοραστών δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη. Πολλοί αγοραστές προσθέτουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στα προφίλ τους στην Amazon.

 

Α. Μεταβείτε στη σελίδα καταχώρισης και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα κριτικής πελατών. Κάντε κλικ στο όνομα χρήστη της κριτικής.

Review 1

Β. Εισαγάγετε το προφίλ του χρήστη και κάντε κλικ στο «Αποστολή email». Θα δείτε τη διεύθυνση email του χρήστη. Εάν δεν επιθυμείτε ακόμα να επικοινωνήσετε με αυτόν τον αγοραστή, μπορείτε να αποθηκεύσετε τη διεύθυνση στη λίστα email σας.

Review 2

Πλεονεκτήματα: Μπορείτε να βρείτε εύκολα τον κριτικό στην κατηγορία σας χωρίς κανένα κόστος.

Μειονεκτήματα: Δεν είναι πιθανό κάθε κριτικός να μοιράζεται τα στοιχεία επικοινωνίας του στην Amazon. Τις περισσότερες φορές, δεν θα μπορείτε να βρείτε μια διεύθυνση email για ορισμένες καταχωρίσεις. Επιπλέον, είναι επίσης πολύ χρονοβόρο να ελέγχετε κάθε διεύθυνση email μία προς μία.

 


 

Μέθοδος 2: Επικοινωνήστε με τους κορυφαίους σχολιαστές στην Amazon

 

Μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα των κορυφαίων κριτικών της Amazon στη διεύθυνση https://www.amazon.com/review/top-reviewers. Σας δίνει πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας ορισμένων από τους πιο καταρτισμένους κριτικούς.

Review 3

Εισαγάγετε τα προφίλ τους κάνοντας κλικ στα ονόματα χρήστη τους και βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

 

Πλεονεκτήματα: Μπορείτε να βρείτε εξαιρετικούς κριτικούς με καλή φήμη.

Μειονεκτήματα: Μπορεί να είναι πολύ κουραστικό καθώς πρέπει να κάνετε κλικ σε κάθε όνομα χρήστη με μη αυτόματο τρόπο. Επίσης, πολλοί άλλοι συγγραφείς θα επικοινωνήσουν με τους κορυφαίους κριτικούς με αυτόν τον τρόπο, ώστε οι πιθανότητές σας να λάβετε απάντηση είναι ελάχιστες. Όχι μόνο αυτό, αλλά η Amazon άλλαξε τους κανόνες της για κριτικές πελατών από κορυφαίους κριτικούς. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ https://www.amazon.com/p/feature/abpto3jt7fhb5oc. Η λήψη κριτικών από κορυφαίους κριτικούς δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο πιο παλιά.

 


 

Μέθοδος 3: Το «Amazon Review Sites Trader»

 

Ορισμένοι ιστότοποι αγοράς κριτικής μπορούν να σας παρέχουν μια υπηρεσία αξιολόγησης. Απλώς κάνετε έναν λογαριασμό σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους και ξεκινήστε. Οι αξιολογητές θα επιλέξουν ορισμένα βιβλία στον ιστότοπο εκείνο, που τους ενδιαφέρει για να αφήσουν κριτικές και να λάβουν κάποιες εκπτώσεις σε αντάλλαγμα. Με αυτόν τον τρόπο, τα βιβλία σας θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να εκτεθούν στον ιστότοπο. Μπορείτε να πουλήσετε τα βιβλία σας σε μειωμένες τιμές σε αντάλλαγμα παραγγελίες που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της κατάταξης των βιβλίων σας.

Ακολουθούν ορισμένοι ιστότοποι τρίτων για συστάσεις:

  1. Vipon. Το Vipon είναι ένας ιστότοπος με έκπτωση για βιβλία της Amazon που ανήκει στην AMZ Tracker. Πρέπει να είστε μέλος του AMZ Tracker για να μπορέσετε να λανσάρετε τα βιβλία σας.
  2. Snagshout. Το Snagshout είναι δωρεάν για εγγραφή. Η κυκλοφορία βιβλίων κοστίζει τουλάχιστον 5$ και μπορείτε να λάβετε εκπτώσεις εάν κυκλοφορήσουν σε παρτίδες.

Εκτός αυτού, υπάρχουν κάποιες άλλες πλατφόρμες όπως το GiveawayService και το iLoveToReview. Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να τους δοκιμάσετε.

 

Μειονεκτήματα: Για ορισμένους ιστότοπους κριτικών όπως το Vipon, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πρόσθετες υπηρεσίες τους για να μπορέσετε να λανσάρετε το προϊόν σας. Λόγω της φύσης αυτών των ιστότοπων, οι συγκρούσεις με την Amazon είναι συχνές. Αυτό συμβαίνει επειδή ο τρόπος με τον οποίο λαμβάνουν κριτικές συχνά παραβιάζει τους κανόνες και τις πολιτικές της Amazon σε κάποιο βαθμό. Αυτό μπορεί επίσης να επηρεάσει τους συγγραφείς και μπορεί να διατρέχουν κίνδυνο οικονομικής ζημίας.

 


 

Μέθοδος 4: Ομάδες Facebook

 

Οι σχολιαστές και οι συγγραφείς βρίσκονται και σε ομάδες στο Facebook. Μπορείτε να δημοσιεύσετε τα βιβλία σας σε αυτές τις ομάδες και αν κάποιος ενδιαφέρεται τότε θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Review 4

Ακολουθούν ορισμένες κοινές ομάδες στο Facebook:

  1. Amazon Reviewers and Sellers
  2. Amazon Reviews & Social Media Reviews (US, CA, UK, DE, FR, IT, SP)
  3. Amazon Seller and Reviewers (US, UK, DE)
  4. Amazon Reviews and Deals Group (US, UK, DE, FR, IT, CA, ES)

 

Πλεονεκτήματα: Οι αξιολογητές/σχολιαστές συνήθως παρακολουθούν στενά αυτές τις ομάδες για νέες δημοσιεύσεις, ώστε να μπορείτε να λάβετε μια γρήγορη απάντηση. Επιπλέον, οι αναρτήσεις σε αυτές τις ομάδες είναι εντελώς δωρεάν.

Μειονεκτήματα: Πολλοί συγγραφείς χάνουν την επαφή με τους σχολιαστές αφού στείλουν το βιβλίο, επομένως μπορεί να είναι δύσκολο να διασφαλιστεί ότι δημοσιεύουν μια κριτική. Πρέπει να είστε σε εγρήγορση για απάτες. Επίσης, ορισμένοι σχολιαστές θα επιλέξουν μόνο βιβλία που τους ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Εάν τα βιβλία σας δεν είναι αρκετά ελκυστικά, μπορεί να μην είναι καλή χρήση του χρόνου σας το να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ομάδες του Facebook.

 


 

Μέθοδος 5: Ελεύθεροι επαγγελματίες σε πλατφόρμες τρίτων

 

Υπάρχουν ορισμένοι ελεύθεροι επαγγελματίες που παρέχουν μια υπηρεσία αξιολόγησης προϊόντων. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε ελεύθερους επαγγελματίες στο Fiverr για να σας βοηθήσουν να γράψετε κριτικές, με τιμές που ξεκινούν από 5$.

Review 5

Πλεονεκτήματα: Αυτοί οι ελεύθεροι επαγγελματίες, είναι επαγγελματίες και μπορούν να παρέχουν πολύτιμες κριτικές.

Μειονεκτήματα: Δεν είναι φθηνό. Πέρα από αυτό, η αγορά κριτικών είναι αντίθετη με τους κανόνες και τις πολιτικές της Amazon. Εάν ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή, ο λογαριασμός πωλητή σας θα κινδυνεύσει να αποκλειστεί εάν ειδοποιηθεί η Amazon, οπότε το ρίσκο ανήκει μόνο σε εσάς.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΚΡΙΤΙΚΩΝ

Δωρεάν Αυτοέκδοση με Επιτυχία - Lulu

Δωρεάν Αυτοέκδοση με Επιτυχία: Τα Πλεονεκτήματα για δωρεάν αυτοέκδοση με την Lulu (2024)

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα για την δωρεάν αυτοέκδοση με την Lulu είναι η ευελιξία της στις εκτυπώσεις. Εκτός από τα παραδοσιακά έντυπα, μπορείτε να δημιουργήσετε εικονο-βιβλία και ημερολόγια, και όλα αυτά με μαλακό ή σκληρό εξώφυλλο, προσφέροντας ευελιξία σε όλους τους δημιουργούς.

4 comments
Αυτοέκδοση του βιβλίου σου ΔΩΡΕΑΝ με την Blurb: Εύκολη και ποιοτική έκδοση σε ΟΛΕΣ τις γλώσσες (2024).

Αυτοέκδοση του βιβλίου σου ΔΩΡΕΑΝ με την Blurb: Εύκολη και ποιοτική έκδοση σε ΟΛΕΣ τις γλώσσες (2024).

Η Blurb είναι μία ακόμα κορυφαία πλατφόρμα για «εκτύπωση κατά παραγγελία» ή «Print on Demand» (P.O.D). Τα πλεονεκτήματα της είναι πολλά και ποικίλα, σε σύγκριση με τις ανταγωνιστικές της εταιρίες, καθιστώντας τη μία από τις τέσσερις καλύτερες πλατφόρμες για εκτύπωση βιβλίων κατά παραγγελία…

6 comments

AMAZON Print on Demand: Νέα Κοστολόγια για Αυτοέκδοση Βιβλίου με τη μέθοδο P.O.D.

Το μεγαθήριο της Amazon, πρόσφατα ανακοίνωσε αλλαγές στα κοστολόγια των προς εκτύπωση κατά παραγγελία βιβλίων (Print on Demand).
Σε αυτό το βίντεο θα μάθεις αναλυτικά όλες τις αλλαγές που έχουν συμβεί, αλλά και το ποιες είναι οι πιο συμφέρουσες διαστάσεις και τύποι βιβλίων για να αυτοεκδώσεις το αριστούργημά σου.

0 comments
Amazon_Thumb

Amazon Kindle D.P: Πως επιλέγω τις Κατηγορίες και Λέξεις Κλειδιά του Βιβλίου μου;

Οι σωστές Κατηγορίες και οι κατάλληλες Λέξεις-Κλειδιά, είναι οι σημαντικότεροι και καθοριστικότεροι παράγοντες για την επιτυχία ενός βιβλίου στο διαδίκτυο, και όχι μόνο. Με αυτό το σκεπτικό, στο βίντεο-άρθρο αυτό, σου παρουσιάζω τους απλούστερους τρόπους για να αναδείξεις το βιβλίο σου μέσα στον ωκεανό βιβλίων αυτού του μεγαθηρίου, μέσω της σωστής επιλογής σου στις κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά που θα τοποθετήσεις στο βιβλίο σου, κατά τη διαδικασία της δημοσίευσής του στην Amazon.

0 comments
Blurb’s BookWright

Blurb #1 – BookWright: ΔΩΡΕΑΝ εργαλείο για συγγραφή βιβλίων ή περιοδικών & άμεση δημοσίευσή τους.

Ένα τέλειο εργαλείο για τη δημιουργία βιβλίων από το μηδέν, είναι το BookWright της Blurb. Εκτός της λειτουργικής ευκολίας και απλότητάς του, είναι και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! “Χτίζοντας” το βιβλίο σου με τη χρήση του BookWright μπορείς να το δημοσιεύσεις άμεσα στην πλατφόρμα της Blurb.

4 comments
AMAZON_Reviewers

5 μέθοδοι για να βρείτε δωρεάν αξιολογητές/σχολιαστές και κριτικούς στην Amazon!

Οι κριτικές πελατών είναι πολύ σημαντικές για τους πωλητές βιβλίων -και όχι μόνο- της Amazon και οι θετικές κριτικές μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην αύξηση του ποσοστού μετατροπής μιας νέας αυτοέκδοσης κατά μερικές ποσοστιαίες μονάδες.

4 comments
Δημιούργησε και δημοσίευσε βιβλία _LOW CONTENT

Lulu: Πως να Δημιουργήσω και Δημοσιεύσω Βιβλία Χαμηλού Περιεχομένου (Low Content) εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Τα βιβλία χαμηλού περιεχομένου (π.χ. σημειωματάριο) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία παθητικού εισοδήματος στο διαδίκτυο και μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας μόνο έναν φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή από το σπίτι -ακόμα και με ένα smartphone- και από οπουδήποτε στον κόσμο.

4 comments
Amazon 2022: Δωρεάν αυτοέκδοση για Έντυπα βιβλία, e-Books & Audiobooks

Amazon KDP 2022: Δωρεάν αυτοέκδοση για ξενόγλωσσα έντυπα βιβλία (σκληρό & μαλακό εξώφυλλο), e-Books & audiobooks.

Τα βιβλία με σκληρό εξώφυλλο μπορούν τώρα να δημοσιευτούν στο Amazon μέσω της πλατφόρμας KDP, κάτι που αποτελεί εξαιρετική είδηση τόσο για τους καθιερωμένους αυτοεκδότες, όσο και για τους νέους αυτοεκδότες. Οι ανάγκες των πελατών μπορούν πλέον να καλυφθούν με αυτούς τους νέους τύπους βιβλίων…

4 comments
print-on-demand

4 εταιρίες αυτοέκδοσης βιβλίων για Εκτύπωση κατά Παραγγελία – Print on Demand

Η γνωστότερη μέθοδος εκτύπωσης μέσω διαδικτύου είναι αναμφισβήτητα η “Εκτύπωση κατ’ απαίτηση” ή “Εκτύπωση κατά παραγγελία”. Στην Αγγλική ορολογία είναι γνωστή ως “Print on Demand” (P.O.D), και, παρότι στα αφτιά ενός σημερινού Έλληνα συγγραφέα μπορεί να μην ηχεί γνώριμα ο όρος αυτός, στα αφτιά του “παγκόσμιου καταναλωτή” είναι πασίγνωστη εδώ και αρκετές δεκαετίες.

10 comments

Lulu – ΔΩΡΕΑΝ εκτύπωση κατά παραγγελία των βιβλίων σας (και στην Ελληνική γλώσσα) με την Lulu / 2021

Μία από τις κορυφαίες εταιρίες αυτοέκδοσης βιβλίων στο διαδίκτυο είναι η Lulu. Εκτός του ότι είναι η παλαιότερη όλων, διαθέτει και εξαιρετική εσωτερική αγορά (lulu marketplace), η οποία θεωρείται καλύτερη ακόμα και από εκείνη του μεγαθήριου Amazon. Στον χώρο των αυτοεκδόσεων και της προώθησης βιβλίων, είναι “βασίλισσα”!

7 comments
worldwide

Γιατί πρέπει να αυτοεκδώσετε το βιβλίο σας με την Draft2Digital.

Η Draft2Digital (D2D) ιδρύθηκε το 2012, και είναι μία πλατφόρμα ψηφιακών εκδόσεων που προσφέρει υπηρεσίες μετατροπής και διανομής για συγγραφείς.

Αυτοεκδίδοντας το ηλεκτρονικό βιβλίο σας – ή το audiobook σας, επίσης – στην Draft2Digital, θα συμπεριληφθεί σε πολλά διαφορετικά κανάλια διανομής, όπως η Apple, η Barnes & Noble, η Kobo, η Scribd και βιβλιοθήκες, ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ!

2 comments
9η ετήσια εβδομάδα ανάγνωσης και προώθησης ebook! copy

Smashwords – 9η ετήσια εβδομάδα ανάγνωσης και προώθησης ebook!

Αυτή την Κυριακή 4 Μαρτίου σηματοδοτείται η έναρξη της ένατης ετήσιας εβδομάδας ανάγνωσης και προώθησης ebook της Smashwords! Η εγγραφή είναι εύκολη. Κάντε κλικ στο https://www.smashwords.com/dashboard/sitewidePromos για να εγγράψτε τα βιβλία σας σε επίπεδα έκπτωσης 25% -off, 50% -off, 75% -off ή ΔΩΡΕΑΝ…

2 comments
Amazon

Πως να αυτοεκδώσω δωρεάν το έντυπο βιβλίο μου στην Amazon με τη μέθοδο της Εκτύπωσης κατά Παραγγελία (Print on Demand) – 2018

Η Amazon είναι γνωστή σχεδόν σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου, ως επί τω πλείστον για τις πωλήσεις ηλεκτρονικών βιβλίων. Αυτό που ίσως δεν είναι γνωστό είναι πως μπορείς να το ανεβάσεις και να το πουλάς ΚΑΙ σε έντυπη μορφή, με τη μέθοδο του Print on Demand (Εκτύπωση κατά Παραγγελία)…

7 comments

Αυτοέκδοση βιβλίου – Διαφήμιση & κοινωνικά δίκτυα

Τα κοινωνικά δίκτυα δικαίως χαρακτηρίζονται ως Βασιλιάδες του διαδικτύου, τουλάχιστον από κοινωνικής απόψεως.
Δεν πρέπει να ξεχνάς όμως, πως, εκτός από κοινωνικές σχέσεις και κουτσομπολιό, τα κοινωνικά δίκτυα σου παρέχουν και μία μοναδική δυνατότητα. Το να δημοσιοποιείς την ιδιότητά σου ως συγγραφέα, την παρουσία των έργων σου, την ανάπτυξη ιδιαίτερων σχέσεων με άτομα “κλειδιά” που…

5 comments

Smashwords – Ο έλεγχος των τιμών είναι τώρα στα χέρια σου! Παγκόσμιες τιμολογήσεις (Global Pricing Control)

Η Smashwords εισήγαγε σήμερα τον Global Pricing Control, ένα νέο χαρακτηριστικό που δίνει στους συγγραφείς και τους εκδότες έλεγχο της τιμολόγησης των ebook τους σε 246 διαφορετικές χώρες και σε 152 τοπικά νομίσματα. Ο έλεγχος των τιμών είναι τώρα στα χέρια σας, όπου ανήκει…

2 comments

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ #1 – Προώθηση & Διαφήμιση των βιβλίων σου / Λίστες Αγγλόφωνων ιστοσελίδων για Book Promotion

Η προώθηση των βιβλίων, είναι και θα είναι πάντα η “Αχίλλειος πτέρνα” των διαδικτυακών αυτοεκδοτών/συγγραφέων. Από την προώθηση και τη διαφήμιση των έργων τους -αλλά και του εαυτού τους- θα κριθεί η επιτυχία ή η καταστροφή τους, ακόμα και εκείνου που έχει γράψει ίσως το μεγαλύτερο αριστούργημα του αιώνα!!
Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη ούτε πολύ μυαλό για να καταλάβουμε τη χρησιμότητα των προωθητικών ενεργειών μας…

7 comments

Πως να κερδίσεις χρήματα με την Amazon, ακόμα και χωρίς δικό σου βιβλίο? (Marketing Services, Sellers, Assosiates, KDP Select)

Αυτό που πιθανόν να μη γνωρίζει -ή παραβλέπει- ένας σύγχρονος αυτοεκδότης/συγγραφέας, είναι το γεγονός, ότι, πέραν των βιβλίων του, μπορεί να εμπορεύεται ΚΑΙ βιβλία άλλων λογοτεχνών (ανεξαρτήτως εθνικότητας και γλώσσας γραφής).
Ακόμα κι αν δεν έχεις γράψει ποτέ στη ζωή σου μία λέξη, αν δεν έχεις ολοκληρώσει ούτε ένα 20σέλιδο σύγγραμμα…

7 comments


Θέλεις να γνωρίσεις την οικονομικότερη & ευκολότερη μέθοδο αυτοέκδοσης έντυπων βιβλίων στην Ελλάδα;;;

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

4 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Maria Georgiou

Εχω εκδώσει το βιβλίο μου στην αμαζον και την λούλου. Αλλά η προώθηση μου φαίνεται βουνό. Μήπως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου. μαρ

Theoharis

Επικοινωνω με καποιους συγγραφεις αλλα ελαχιστοι μου απαντανε.

self-publishing online FAQ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση


     

 

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι