Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Blurb #1 – BookWright: ΔΩΡΕΑΝ εργαλείο για συγγραφή βιβλίων ή περιοδικών & άμεση δημοσίευσή τους.

Blurb BookWrite

Η δημιουργία και η δημοσίευση βιβλίων ή περιοδικών για πώληση μέσω διαδικτύου μπορεί να φαντάζει μια αποθαρρυντική διαδικασία όταν μόλις ξεκινάς να ασχολείσαι με την αυτοέκδοση, γενικά, καθώς υπάρχουν πολλές πληροφορίες που πρέπει να λάβεις υπόψη και να κατανοήσεις.

 

Υπάρχουν πολλά εργαλεία εκεί έξω για τη δημιουργία και τη δημοσίευση βιβλίων στις πλατφόρμες αυτοέκδοσης και είναι δύσκολο να γνωρίζεις από πού να ξεκινήσεις.

 

Εάν προσπαθείς να ξεκινήσεις μια διαδικτυακή επιχείρηση ή θέλεις να δημιουργήσεις π.χ. ένα βιβλίο σου ή ένα περιοδικό για να πουλήσεις στο διαδίκτυο, τότε αυτή είναι η τέλεια αρχή.

 

BookWright

BookWright

Τα βιβλία -λογοτεχνικά ή προωθητικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενεργητικού ή παθητικού εισοδήματος στο διαδίκτυο και μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας μόνο έναν φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή από το σπίτι –ακόμα και με ένα smartphone- και από οπουδήποτε στον κόσμο.

 

Ένα τέλειο εργαλείο για τη δημιουργία βιβλίων από το μηδέν, είναι το BookWright της Blurb. Εκτός της λειτουργικής ευκολίας και απλότητάς του, είναι και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! “Χτίζοντας” το βιβλίο σου με τη χρήση του BookWright μπορείς να το δημοσιεύσεις άμεσα στην πλατφόρμα της Blurb.

 

Σε αυτό το βίντεο αναλύω την όλη διαδικασία για τη δημιουργία ενός βιβλίου από το μηδέν με το BookWright, έτοιμο για μεταφόρτωση στην πλατφόρμα της Blurb. 

 

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

 

You need to be logged in to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

4 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Ilias Char.
You need to be logged in to view this content.
Ilias Char.
You need to be logged in to view this content.
ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση