Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Δημιούργησε ΔΩΡΕΑΝ το Podcast του βιβλίου σου!!!

SoundCloud3

 

Κάθε συγγραφέας που αυτοεκδίδει τα βιβλία του με τη βοήθεια της Διαδικτυακής Αυτοέκδοσης ή τα έχει εκδώσει –έντυπα ή/και ψηφιακά– με τις Εκδόσεις Λευκό Μελάνι, καθώς και κάθε άλλος φίλος/συνδρομητής των εκδόσεών μας, λογοτέχνης, ποιητής κλπ., μπορεί να δημιουργήσει μόνος του ένα Podcast*  δλδ. ένα ραδιοφωνικού χαρακτήρα ηχητικό αρχείο, και να προωθεί το βιβλίο ή τον εαυτό του ως συγγραφέα.

 

Ιδιαίτερα για ποίηση, παραμύθια, αλλά και μυθιστορήματα, η δημιουργία ενός Podcast, εκτός του προωθητικού χαρακτήρα, μπορεί να θεωρηθεί ακόμα και ως audiobook (εάν η ποιότητα των ηχογραφήσεων είναι η απαιτούμενη).

Ακόμα όμως και σαν μία απλή ηχογραφημένη αφήγηση, είναι σίγουρα ένα ακόμα “όπλο” στη φαρέτρα του σύγχρονου συγγραφέα, που θα τον βοηθήσει στην προώθηση των αριστουργημάτων του!!! Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλης χρονικής διάρκειας. Μπορεί να γίνει σε 5λεπτα κλιπ ή μικρά μέρη ενός μεγαλύτερου έργου ή αφήγησης.

 

 

Audacity_ηχογράφηση

Audacity

Η διαδικασία δημιουργίας ενός Podcast είναι πολύ απλή και χρειάζεται ελάχιστα εργαλεία.
Με ένα κινητό τηλέφωνο ή με ένα πρόγραμμα ηχογράφησης από υπολογιστή –όπως το δωρεάν Audacity– και ένα μικρόφωνο (συνήθως υπάρχουν ενσωματωμένα σε laptop ή σε web camera), μπορεί ο καθένας μας να δημιουργήσει –ή και να δημιουργεί επανειλημμέναηχογραφημένες αφηγήσεις, εύκολα και γρήγορα!!

 

 

Κατόπιν, θα μπορεί να τις στείλει –από το παρακάτω πεδίο ανεβάσματος αρχείων– στις Εκδόσεις Λευκό Μελάνι και να δημοσιεύονται στα διαδικτυακά ραδιόφωνα των εκδόσεών μας στη SoundCloud και στη Mixcloud, ή/και στο blog μας.

 

[ΣΗΜ. Για επαναλαμβανόμενες εκπομπές (θεματικές σειρές) ή για εβδομαδιαία podcasts, θα μπορεί ο συγγραφέας να έχει πρόσβαση στην webcast σελίδα των εκδόσεών μας, ώστε να ανεβάζει ο ίδιος τις ηχογραφήσεις του, επανειλημμένα, δημιουργώντας δικές του, προσωπικές “ετικέτες” (tags)]

 


Podcast5
Αποστολή αρχείων

 

 

SOS! Μην κλείσεις ή ανανεώσεις τη σελίδα μέχρι να ολοκληρωθεί η αποστολή του αρχείου.

 

 


 

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

3 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Theoharis

Σχετικά με την ηχογράφηση, έχεις κάποια προγράμματα σε βίντεο;

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση