Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Amazon Kindle D.P: Πως επιλέγω τις Κατηγορίες και Λέξεις Κλειδιά του Βιβλίου μου;

Οι σωστές Κατηγορίες και Λέξεις-Κλειδιά, είναι οι σημαντικότεροι και καθοριστικότεροι παράγοντες για την επιτυχία ενός βιβλίου στο διαδίκτυο, και όχι μόνο.

Amazon keywords

Amazon keywords Research

Οι πωλήσεις των βιβλίων, πλέον, γίνονται κατά μεγάλο ποσοστό ηλεκτρονικά, δλδ. μέσω διαδικτύου, και όχι τόσο από τα φυσικά καταστήματα εμπορίας βιβλίων –τα οποία διαθέτουν επίσης και διαδικτυακά e-Shops-, όπως δείχνουν οι στατιστικές στην μετά –αλλά και στην εντός– κορωνοϊού εποχή. Και αυτό, ήταν φυσικό επόμενο, όπως εύκολα μπορείς να καταλάβεις.

 

Μία από τις σοβαρότερες και πλέον αναγνωρισμένες εταιρίες αυτοέκδοσης του πλανήτη είναι η AMAZON BOOK PUBLISHING ή Amazon KDP (Kindle Direct Publishing).
Αν εξαιρέσουμε το μειονέκτημα –για εμάς τους Έλληνες– του ότι δεν συμπεριλαμβάνεται η ελληνική γλώσσα στις επιλογές της αυτοέκδοσης βιβλίων, είτε e-Books, είτε προς εκτύπωση κατά παραγγελία (Print on Demand), κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως η Amazon είναι η μεγαλύτερη αγορά βιβλίων σε όλο τον κόσμο.

 

Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι οι συγγραφείς ανεξαιρέτως επιθυμούν διακαώς μία θέση στις λίστες βιβλίων της Amazon KDP. Αυτή είναι και η βασική αιτία που πολλοί Έλληνες συγγραφείς –αλλά και άλλοι, που δεν βρίσκουν την γλώσσα τους στις επιλογές- δοκιμάζουν την τύχη τους στην παγκόσμια αγορά, μεταφράζοντας τα ελληνικά βιβλία τους σε αποδεκτές από την Amazon γλώσσες, συνήθως στην Αγγλική.

Amazon_Categories

Amazon Categories Research

Με αυτό το σκεπτικό, στο βίντεο-άρθρο αυτό, σου παρουσιάζω τους απλούστερους τρόπους για να αναδείξεις το βιβλίο σου μέσα στον ωκεανό βιβλίων αυτού του μεγαθηρίου, μέσω της σωστής επιλογής σου στις κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά που θα τοποθετήσεις στο βιβλίο σου, κατά τη διαδικασία της δημοσίευσής του στην Amazon KDP (Kindle Direct Publishing).

 

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

 

You need to be logged in to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση