Έλα στη συντροφιά μας. Κάνε τώρα εγγραφή!!

 

Συνδρομή: Οι συνδρομητές του blog μας έχουν ελεύθερη & απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις σελίδες, υποσελίδες και τα άρθρα της “Διαδικτυακής Αυτοέκδοσης”.

 

Τιμή: ΔΩΡΕΑΝ!!!

 

 

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στο blog της “Διαδικτυακής Αυτοέκδοσης”
για να μάθεις γρήγορα & εύκολα ΟΛΟΥΣ τους τρόπους και
τις μεθόδους που σου είναι απαραίτητες ώστε να γίνεις
ΚΙ ΕΣΥ αυτοεκδότης των ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ βιβλίων!!!

 


Δωρεάν Συνδρομητής

 

 

* Κάνοντας εγγραφή σημαίνει πως έχεις διαβάσει και συμφωνήσει με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας www.selfpublishingonline.eu (Διαδικτυακή Αυτοέκδοση), καθώς και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων σου, βάση του Ευρωπαϊκού νόμου EU Cookie Law / GDPR

 


 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Αυτό το κανάλι προορίζεται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα κερδίσετε χρήματα χρησιμοποιώντας τις τεχνικές και τις ιδέες σε αυτά τα άρθρα & βίντεο. Αυτά, δεν είναι οικονομική ή επενδυτική συμβουλή. Απλώς μοιράζομαι τη γνώμη μου χωρίς καμία εγγύηση για κέρδη ή ζημίες από επενδύσεις. Το επίπεδο επιτυχίας σας στην επίτευξη των όποιων αποτελεσμάτων που πιθανόν αναφέρονται σε αυτά τα άρθρα & βίντεο απαιτεί δέσμευση, σκληρή δουλειά, εμπειρία και γνώση. Στη Διαδικτυακή Αυτοέκδοση έχουμε λάβει εύλογα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σε αυτά τα άρθρα & βίντεο είναι ακριβείς, αλλά δεν μπορούμε να δηλώσουμε ότι οι ιστότοποι που αναφέρονται σε αυτά είναι απαλλαγμένοι από σφάλματα. Συμφωνείτε ρητά να μην βασίζεστε ΜΟΝΟ στις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτά τα άρθρα & βίντεο.

 


 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ?
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
email : info@selfpublishingonline.eu

Τηλ/νο: 210 654 4563
Κινητό: 698 214 7793

Instand VoIP: www.gruveo.com/@dimos

Ας μιλήσουμε στο Skype  (Δεν απαιτείται εγγραφή)
Βιντεοκλήση Skype: https://join.skype.com/DY4ardcWTVD9