Γίνε μέλος της συντροφιά μας. Κάνε τώρα εγγραφή!!

Το blog “Διαδικτυακή Αυτοέκδοση”, από 1/1/2017 έγινε συνδρομητικό, παρότι υπάρχουν και πολλά άρθρα με ελεύθερη πρόσβαση. Ο σκοπός αυτής της κίνησης είναι η διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των μελών της, καθώς και η αποφυγή χρήσης αυτής της ιστοσελίδας ως “γέφυρα” διακίνησης λαθραίας (άνευ αδείας του διαχειριστή) ή ανεπιθύμητης (spam) διαφήμισης από εγγεγραμμένα  μέλη, ακόμα και από μη εγγεγραμμένα μέλη (λόγω του ανεξέλεγκτου των εγγραφών και των σχολιασμών).  Τα φαινόμενα αυτά εντοπίστηκαν και απομονώθηκαν από τους αυτοματισμούς ασφαλείας της ιστοσελίδας μας, και το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων σας έχει διασφαλισθεί.

 

 

Συνδρομή: Οι συνδρομητές του blog μας έχουν ελεύθερη & απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις σελίδες, υποσελίδες και τα άρθρα της “Διαδικτυακής Αυτοέκδοσης”.

 

Τιμή: ΔΩΡΕΑΝ!!!

 

 

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στο blog της “Διαδικτυακής Αυτοέκδοσης”
για να μάθεις γρήγορα & εύκολα ΟΛΟΥΣ τους τρόπους και
τις μεθόδους που σου είναι απαραίτητες ώστε να γίνεις
ΚΙ ΕΣΥ αυτοεκδότης των ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ βιβλίων!!!

Δωρεάν Συνδρομητής

 

 

* Κάνοντας εγγραφή σημαίνει πως έχεις διαβάσει και συμφωνήσει με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας www.selfpublishingonline.eu (Διαδικτυακή Αυτοέκδοση), καθώς και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων σου, βάση του Ευρωπαϊκού νόμου EU Cookie Law / GDPR

 

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ?
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
email : info@selfpublishingonline.eu

Τηλ/νο: 210 654 4563
Κινητό: 6982 147793

Instand VoIP: www.gruveo.com/@dimos

Ας μιλήσουμε στο Skype  (Δεν απαιτείται εγγραφή)
Βιντεοκλήση Skype: https://join.skype.com/DY4ardcWTVD9