Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Lulu: Πως να Δημιουργήσω και Δημοσιεύσω Βιβλία Χαμηλού Περιεχομένου (Low Content) εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Η δημιουργία και η δημοσίευση βιβλίων ή περιοδικών χωρίς περιεχόμενο ή χαμηλού περιεχομένου* για πώληση μέσω διαδικτύου μπορεί να φαντάζει μια αποθαρρυντική διαδικασία όταν μόλις ξεκινάς να ασχολείσαι με την αυτοέκδοση, γενικά, καθώς υπάρχουν πολλές πληροφορίες που πρέπει να λάβεις υπόψη και να κατανοήσεις.

Είναι όμως μία πολύ ευκολότερη διαδικασία από το να δημιουργήσεις ένα πλήρες βιβλίο, και, το σημαντικότερο, θα σε “εκπαιδεύσει” άριστα στην αυτοέκδοση βιβλίων μέσω διαδικτύου με τη μέθοδο του Print on Demand και στη μετατροπή σου σε έναν επαγγελματία συγγραφέα.

Low content books

* Τα βιβλία χαμηλού περιεχομένου είναι χαρτόδετα βιβλία που περιέχουν ελάχιστο έως καθόλου κείμενο ή εικόνες. Παρέχουν στον αναγνώστη κατευθυνόμενο περιεχόμενο, όπως τα βιβλία συνταγών, σημειωματάρια, ημερολόγια, planners κ.λπ. Αυτά είναι βιβλία που απαιτούν συνήθως λιγότερες από λίγες ώρες για να δημιουργηθούν και που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα επιπλέον εισόδημα κάθε μήνα.

 

Υπάρχουν επίσης πολλά εργαλεία εκεί έξω για τη δημιουργία και τη δημοσίευση βιβλίων στις πλατφόρμες αυτοέκδοσης και είναι δύσκολο να γνωρίζεις από πού να ξεκινήσεις.

 

Εάν προσπαθείς να ξεκινήσεις μια διαδικτυακή επιχείρηση ή θέλεις να δημιουργήσεις π.χ. ένα περιοδικό για να πουλήσεις στο διαδίκτυο, τότε αυτή είναι η τέλεια αρχή. Τα βιβλία χαμηλού περιεχομένου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία παθητικού εισοδήματος στο διαδίκτυο και μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας μόνο έναν φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή από το σπίτι –ακόμα και με ένα smartphone- και από οπουδήποτε στον κόσμο.

 

amazon-low-content-books

 

Σε αυτό το βίντεο αναλύω την όλη διαδικασία, από τη δημιουργία ενός χαμηλού περιεχομένου βιβλίο –συγκεκριμένα, ένα σημειωματάριο μέχρι τη μεταφόρτωση στην πλατφόρμα της Lulu. Σου δείχνω πού μπορείς να βρεις τα δωρεάν εργαλεία, συμπεριλαμβανομένου του Canva, και πώς να τα χρησιμοποιήσεις, αναλύοντας την όλη διαδικασία σε 3 στάδια – τη δημιουργία εξωφύλλου βιβλίου, τη δημιουργία εσωτερικού και, τέλος, τη μεταφόρτωση στη Lulu.

 

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

 

You need to be logged in to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

4 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Μαρία Λουκάκη
You need to be logged in to view this content.
You need to be logged in to view this content.
ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση