Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Amazon KDP 2022: Δωρεάν αυτοέκδοση για ξενόγλωσσα έντυπα βιβλία (σκληρό & μαλακό εξώφυλλο), e-Books & audiobooks.

Τα βιβλία με σκληρό εξώφυλλο μπορούν τώρα να δημοσιευτούν στο Amazon μέσω της πλατφόρμας KDP, κάτι που αποτελεί εξαιρετική είδηση τόσο για τους καθιερωμένους αυτοεκδότες, όσο και για τους νέους αυτοεκδότες. Οι ανάγκες των πελατών μπορούν πλέον να καλυφθούν με αυτούς τους νέους τύπους βιβλίων.

 

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε βιβλία με σκληρό εξώφυλλο από τα χαρτόδετα βιβλία σας με μερικές μόνο σημαντικές αλλαγές τις οποίες συζητώ σε αυτό το βίντεο. Αυτά τα βιβλία μπορούν να αναφέρονται ως επιλογή παράλληλα με τις εκδόσεις χαρτόδετων.

 

Σας παρουσιάζω τις νέες δυνατότητες αυτών των βιβλίων με σκληρό εξώφυλλο και πώς να μετατρέψετε γρήγορα την έκδοσή σας σε χαρτόδετο, σε έκδοση με σκληρό εξώφυλλο χρησιμοποιώντας δωρεάν λογισμικό.

Η διαδικασία είναι απλή, αλλά υπάρχουν ορισμένες σημαντικές εκτιμήσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη και δεν πρέπει να αγνοηθούν. Αν ψάχνετε να δημιουργήσετε ένα online εισόδημα πουλώντας βιβλία στο Amazon, τότε αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να αυξήσετε τις επιλογές σας.

 

Στο παρακάτω βίντεο θα μάθεις όλη τη διαδικασία, βήμα-βήμα, πως να ανεβάσεις το προς εκτύπωση (Print on Demand) βιβλίο σου στην Amazon μέσω του Amazon Kindle Direct Publishing (KDP)!!!

 

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

 

You need to be logged in to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

4 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Ανώνυμος
You need to be logged in to view this content.
Θανάσης
You need to be logged in to view this content.
ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση