Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Lulu – ΔΩΡΕΑΝ εκτύπωση κατά παραγγελία των βιβλίων σας (και στην Ελληνική γλώσσα) με την Lulu / 2021

 

Για εμάς τους Έλληνες συγγραφείς, επίσης σημαντικό είναι το ότι οι τίτλοι και οι περιγραφές των βιβλίων μας μπορούν να γράφονται ΚΑΙ στα Ελληνικά!

 

Μία από τις κορυφαίες εταιρίες αυτοέκδοσης βιβλίων στο διαδίκτυο είναι η Lulu.
Εκτός του ότι είναι η παλαιότερη όλων, διαθέτει και εξαιρετική εσωτερική αγορά (lulu marketplace), η οποία θεωρείται καλύτερη ακόμα και από εκείνη του μεγαθήριου Amazon. Στον χώρο των αυτοεκδόσεων και της προώθησης βιβλίων, είναι η “βασίλισσα”!

 

Παρότι η Lulu είναι πασίγνωστη για την μέθοδο της “εκτύπωσης κατ’ απαίτηση/παραγγελία” (Print on Demand/P.O.D), διαθέτει στους επίδοξους αυτοεκδότες και την πώληση των ψηφιακών βιβλίων τους, στην ίδια σελίδα με του έντυπου – όπως και η Amazon -, αλλά μέσα σε μία πλατφόρμα, και για τις δύο μορφές του βιβλίου σας.

 

Τα πλεονεκτήματα της Lulu έναντι των ανταγωνιστών της δεν είναι πολλά, αλλά, υπάρχουν κάποια αρκετά σημαντικά, όπως: η εύρεση του τίτλου σου στην αναζήτηση της google (φωτο).

 

Τα πλεονεκτήματα της Lulu έναντι των ανταγωνιστών της δεν είναι αρκετά, αλλά, υπάρχουν κάποια αρκετά σημαντικά, όπως: η εύρεση του τίτλου σου στην αναζήτηση της google…

 

 

 

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα της Lulu, που την κάνει υπερέχει των περισσοτέρων άλλων εταιριών αυτοέκδοσης P.O.D, είναι η δυνατότητα να εκτυπώσεις, και παραδοσιακά έντυπα, αλλά και εικονο-βιβλία & ημερολόγια (Photobooks/Calendars), και όλων των ειδών οι εκτυπώσεις της γίνονται, και σε μαλακό, ΚΑΙ σε σκληρό εξώφυλλο (κάτι που μόνο στην Blurb έχω βρει, και σε πολλή ακριβότερα κόστη).

 

Για εμάς τους Έλληνες συγγραφείς, επίσης σημαντικό είναι το ότι τα κείμενα του βιβλίου, αλλά και οι τίτλοι και οι περιγραφές, μπορούν να γράφονται ΚΑΙ στα Ελληνικά!
Η Ελληνική γλώσσα γίνεται δεκτή ΜΟΝΟ στο Print on Demand.

(φωτο κεφαλίδας)

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1/1/2021: Προσφάτως είδα πως έβαλαν πάλι την ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα στις επιλογές τους. Και όχι μόνο ξανα αποδέχονται την ΕΛΛΗΝΙΚΗ (για print on demand βιβλία), αλλά μας επιτρέπουν και την επιλογή του “Lulu Bookstore” και του “global distribution”. Όσο για τα e-Books, επιτρέπουν την Ελληνική, για πώληση μόνο μέσα από το “Lulu Bookstore” (και όχι του “global distribution”). Συνεπώς, μην δώσεις σημασία σε εκείνο το σημείο που μιλώ για τις επιλογές γλώσσας (06:00 – 06:40). Το βίντεο ήταν γυρισμένο το Σεπτέμβριο το 2020.

Lulu languages

 

Στο βίντεο αυτό, θα παρακολουθήσεις βήμα-βήμα τη διαδικασία αυτοέκδοσης ενός έντυπου βιβλίου (καθώς και άλλα tips…) με την πλατφόρμα της Lulu, που θα πωλείται με την μέθοδο της “εκτύπωσης κατά παραγγελία” (Print On Demand/P.O.D) το 2021.

Lulu 2020

 

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

 

You need to be logged in to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

7 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Ilias Char.
You need to be logged in to view this content.
Αθηνά
You need to be logged in to view this content.
ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση