Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Blurb – Εκτύπωση των βιβλίων σου κατά παραγγελία (P.O.D) 2016

 

blurbΗ Blurb είναι μία ακόμα κορυφαία πλατφόρμα  για «εκτύπωση κατά παραγγελία» ή «Print on Demand» (P.O.D). Τα πλεονεκτήματα της είναι πολλά και ποικίλα, σε σύγκριση με τις ανταγωνιστικές της εταιρίες, καθιστώντας τη μία από τις τέσσερις καλύτερες πλατφόρμες για εκτύπωση βιβλίων κατά παραγγελία.

Εκτός από την δημοσίευση έντυπων βιβλίων, η Blurb προσφέρει ακόμα και εκτύπωση φωτογραφικών βιβλίων, περιοδικών, αλλά και δημιουργία και διανομή ηλεκτρονικών βιβλίων. Διαθέτει εντελώς δωρεάν πολλά πρόσθετα εργαλεία και προγράμματα για να δημιουργήσετε τα αρχεία σας από το μηδέν, πράγμα που θα εξυπηρετήσει πολύ, ιδιαίτερα αυτούς που δεν κατέχουν ή δεν διαθέτουν προγράμματα επεξεργασίας κειμένου και σελιδοποίησης.

 

blurb 3Οι τιμές και τα πακέτα προσφορών της Blurb είναι ανταγωνιστικότατες, οι προσφερόμενες υπηρεσίες της όμως -όπως και των άλλων εταιριών αυτοέκδοσης άλλωστε- είναι αρκετά κοστοβόρες, κάτι που θεωρώ μειονέκτημα, αλλά είναι και το μοναδικό που εντόπισα σε αυτόν το «γίγαντα» της διαδικτυακής αυτοέκδοσης.

Το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο της κατατάσσεται σε αυτά με την υψηλότερη επισκεψιμότητα, πράγμα που κάνει σαφές πως το βιβλίο σας που δημοσιεύτηκε με την Blurb, σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

 

 


 

 

 

 

 

Written by Δήμος Βελέντζας

Δήμος Βελέντζας

Ο Δήμος είναι Συγγραφέας, Αυτοεκδότης βιβλίων μέσω διαδικτύου και Blogger. Ασχολείται επίσης με την Κατασκευή Ιστοσελίδων και το Internet Marketing σε διάφορους τομείς. Ακόμη, είναι Μουσικός, Συνθέτης, Ηχολήπτης και Μουσικός παραγωγός.

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

2 Responses to Blurb – Εκτύπωση των βιβλίων σου κατά παραγγελία (P.O.D) 2016

  • Γεια χαρά και καλές γιορτές σε όλους.
    Καλή φαίνεται η Blurb, αλλά τα μεταφορικά δεν είναι λίγα, μάλιστα είναι πολλά ίσως. Τα ίδια ισχύουν και για τους αγοραστές των βιβλίων μας;

    • Γεια σου κι εσένα Ζωή, και καλή χρονιά!!!
      Η αλήθεια είναι πως έχει ακριβά μεταφορικά, τα σχεδόν διπλά μάλιστα από την CreateSpace, αλλά αυτό ισχύει μόνο για τους συγγραφείς που αγοράζουν ένα-δύο αντίτυπα. Αν παραγγείλεις περισσότερα βγαίνουν σαφώς λιγότερα, και μάλιστα, αναλογικά με τις άλλες εταιρίες, για πάνω από 50 αντίτυπα τα μεταφορικά βγαίνουν πιο φτηνά, και από την CreateSpace ακόμα. Στους πελάτες πάντως μου είπαν πως δεν έχουν καμία σχέση, είναι λιγότερα.

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

help-twitter copy2 copy

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

 
Διαδικτυακή αυτοέκδοση

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube