Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Amazon – Πως να ανεβάσεις ένα βιβλίο στην KDP Select – 2015

 

Βήμα-βήμα, όλη η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ένας συγγραφέας που θέλει να κυκλοφορήσει ένα ebook στο διαδίκτυο με την πλατφόρμα της Amazon KDP select.

 

 


 

 

 

Dimos Velenjas

 

 

Πολλοί πιστεύουν πως ο όρος “επιτυχία” αφορά μόνο στο επάγγελμά μας. Κι όμως, οι κανόνες που διέπουν την επιτυχημένη καριέρα, είναι οι ίδιοι και για μία “επιτυχημένη” ζωή, γενικά!

 

 

Ενημερώσου για την σειρά εκπαιδευτικών βίντεο/σεμιναρίων για την αυτοέκδοση βιβλίου στο διαδίκτυο, εδώ…www.formula-autoekdosis.selfpublishingonline.eu

 

 

Written by Δήμος Βελέντζας

Δήμος Βελέντζας

Ο Δήμος είναι Συγγραφέας, Αυτοεκδότης βιβλίων μέσω διαδικτύου και Blogger. Ασχολείται επίσης με την Κατασκευή Ιστοσελίδων και το Internet Marketing σε διάφορους τομείς. Ακόμη, είναι Μουσικός, Συνθέτης, Ηχολήπτης και Μουσικός παραγωγός.

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

7 Responses to Amazon – Πως να ανεβάσεις ένα βιβλίο στην KDP Select – 2015

 • Η Amazon KDP δεν υποστηρίζει τα Ελληνικά. Πώς θα εκδοθεί βιβλίο στα Ελληνικά στην Amazon, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος;

  • Υπάρχει Αντώνη, να ανεβάσεις στην Smashwords και να το στέλνει (distirbution – διανομή) αυτή στην Amazon και αλλού ως retailers, αλλά τα ποσοστά κέρδους σου θα είναι λίγα, ίσως και 15%.
   Αυτό βέβαια θα συμβαίνει ΜΟΝΟ για τις πωλήσεις (τυχαίες) της Amazon, γιατί εσύ θα στέλνεις τους αναγνώστες ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στην Smashwords για την αγορά του βιβλίου, οπότε και θα κερδίζεις το 75-80% ή θα έχεις δική σου ιστοσελίδα απ’ όπου θα πουλάς αυτόματα το βιβλίο, οπότε σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ θα στέλνεις κανέναν στη Smashwords, αλλά στη σελίδα του προϊόντος στο δικό σου site/e-shop και κερδίζεις 100%.
   Αν ποτέ θελήσεις ιστοσελίδα, μπορείς να μου πεις, ή να ακολουθήσεις τα δωρεάν βίντεο «Κατασκευή Ιστοσελίδας» στο μπλογκ.

 • Μόλις κατέβασα τα templates που δίνεις στα μπόνους για το φορμάτ που χρειάζονται για την Amazon. Δεν είναι όμως για εικονογραφημένα βιβλία. Πρέπει να γίνει κάτι άλλο με τις φωτογραφίες;

 • Πολύ επεξηγηματικό βίντεο. Για το φορμάτ του βιβλίου όμως, τι γίνεται;

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

help-twitter copy2 copy

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

 
Διαδικτυακή αυτοέκδοση

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube