Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Πως να κερδίσεις χρήματα με την Amazon, ακόμα και χωρίς δικό σου βιβλίο? (Marketing Services, Sellers, Assosiates, KDP Select)

Η Amazon είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στις παγκόσμιες διαδικτυακές πωλήσεις, όχι μόνο βιβλίων, αλλά και αμέτρητων άλλων προϊόντων, που ούτε καν στη φαντασία μας δεν υφίστανται!!! Οι ατελείωτες λίστες και κατηγορίες προϊόντων της, είναι άκρως εντυπωσιακές. Η μηχανή αναζήτησής της συναγωνίζεται επάξια τα μεγαθήρια της Google, Bing, Yahoo κ.ά. Πολλοί κορυφαίοι marketers του διαδικτύου, δεν είναι λίγες οι φορές που προτιμούν να κάνουν τις έρευνες αγοράς μέσα από την Amazon και μόνο.

 

Οι συγγραφείς, θεωρούν μέγιστο παράγοντα κύρους την ύπαρξη των βιβλίων τους στις σελίδες τού -κατά κοινή ομολογία- “απόλυτου” ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου της εταιρίας αυτής, που κυριαρχεί την τελευταία 20ετία στο παγκόσμιο διαδικτυακό εμπόριο.

 

Αυτό που πιθανόν να μη γνωρίζει -ή παραβλέπει- ένας σύγχρονος αυτοεκδότης/συγγραφέας, είναι το γεγονός, ότι, πέραν των βιβλίων του, μπορεί να εμπορεύεται ΚΑΙ βιβλία άλλων λογοτεχνών (ανεξαρτήτως εθνικότητας και γλώσσας γραφής).

Ακόμα κι αν δεν έχεις γράψει ποτέ στη ζωή σου μία λέξη, αν δεν έχεις ολοκληρώσει ούτε ένα 20σέλιδο σύγγραμμα, και, γενικά, ακόμα κι αν δεν έχεις καμία σχέση με τη συγγραφή, μπορείς να κερδίζεις ουκ ολίγα χρήματα (αναλόγως της προσπάθειάς σου) εμπορευόμενος βιβλία άλλων ανθρώπων.
Και, ακόμα πιο εύκολα, μπορείς να κατασκευάσεις ένα απλό website, αποκλειστικά για προιόντα της Amazon, όλων των ειδών και κατηγοριών, προσφέροντας τα στο παγκόσμιο κοινό, χωρίς να χρειαστεί να επενδύσεις ούτε “πεντάρα τσακιστή”.

 

Οι Έλληνες συγγραφείς, λόγω του ότι η εταιρία αυτή δεν αναγνωρίζει την Ελληνική γλώσσα στα ηλεκτρονικά βιβλία που δημοσιεύει, δεν δίνουν την πρέπουσα σημασία στο “τέρας” του Jeff Bezos, ιδιοκτήτη και ιδρυτή αυτού του πρότυπου διαδικτυακής μεγα-επιχείρησης.

Και, αυτό, αν δεν θεωρηθεί “μοιραία απώλεια εισοδήματος” (λόγω της μακροχρόνιας και συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης στη χώρα μας) σίγουρα είναι ένα “χαμένο” κέρδος, πιθανότατα εύκολο, για κάποιο που διαθέτει στοιχειώδη γνώση του διαδικτύου σήμερα.

 

Πέραν των πωλήσεων βιβλίων μας στην πλατφόρμα αυτοέκδοσης της Amazon, υπάρχουν και μερικοί άλλοι τρόποι να κερδίσεις χρήματα μέσα από τον εμπορικό αυτό κολοσσό, όπως:

 

  • Amazon Marketing Services (AMS)

 

  • Amazon Seller Central

 

  • Amazon Associates Central

 

  • Amazon KDP select

 

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα μάθεις πως να χρησιμοποιήσεις τις παραπάνω μεθόδους, για να μεγιστοποιήσεις τα πιθανά κέρδη σου από τη συνεργασία σου με την Amazon!!!

 

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

 

You need to be logged in to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

7 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Ιάκωβος
You need to be logged in to view this content.
Olga Sap.
You need to be logged in to view this content.
Απάντηση σε  Olga Sap.
You need to be logged in to view this content.
ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση