Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Αν δεν μπορείτε πραγματικά να ξοδέψετε πολλά σε μια διαφήμιση βιβλίου, αφιερώστε κάποιο χρόνο για να το κάνετε μόνοι σας και εφαρμόστε αυτές τις 15 εντολές.

Αν διαβάζετε εφημερίδες ή παρακολουθείτε τηλεόραση, γνωρίζετε ότι η διαφήμιση πουλάει. Αλλά ακόμα και έμπειροι άνθρωποι που κάνουν διαφήμιση δεν είναι σίγουροι για το τι λειτουργεί καλύτερα όσον αφορά στη διαφήμιση βιβλίου.

Ένας μεγάλος έμπορος λιανικής είπε κάποτε ότι:

H διαφήμιση λειτουργεί, απλώς εμείς δεν ξέρουμε πώς & γιατί, ή πού λειτουργεί καλύτερα.

Η δημοσιότητα είναι η… μυστηριώδης ξαδέλφη της διαφήμισης. Είναι πιο αξιόπιστη σε σχέση με αυτήν επειδή κρίνεται με βάση την αξία της και μόνο και φέρει τη σφραγίδα της έγκρισης ενός συντάκτη. Επίσης περιβάλλεται από την πάντοτε μαγική λέξη «δωρεάν».

 

διαφήμιση βιβλίου

Η δημοσιότητα είναι η… μυστηριώδης ξαδέλφη της διαφήμισης.

 

Η δημοσιότητα και το μάρκετινγκ του βιβλίου είναι εύκολα αναγνωρίσιμα ως συγγενή. Συχνά προχωρούν χέρι-χέρι και όμως μπορούν να είναι ασύμβατα. Οι εκδότες των καλών μέσων μαζικής ενημέρωσης δεν θα επιτρέψουν από  το διαφημιστικό τμήμα να τους επηρεάσει.
Παρόλα αυτά, σε μια προσπάθεια να είναι εντελώς αμερόληπτοι, διατηρούν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις ιστορίες των διαφημιστών δημοσιογραφικά, εφόσον κρίνουν ότι έχουν δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.
Γι ‘αυτό είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε τη διαφήμιση ως ένα μέσο που προβάλλεται στο κοινό όπου θα θέλατε να δείτε να στέκεται μπροστά στην ταμειακή μηχανή σας, ή να κάνει κλικ για να αγοράσει το βιβλίο σας από το διαδίκτυο.

 

Η διαφήμιση μπορεί να είναι μια είσοδος σ’ αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις. Μια γνωριμία σας στο διαφημιστικό τμήμα μπορεί να είναι πρόθυμη να βάλει ένα δελτίο τύπου στο γραφείο ενός από τους συντάκτες, ίσως ακόμη και να το προωθήσει ώστε να το δει κάποιος. Δε δίνουν υποσχέσεις, αλλά μερικές φορές λειτουργεί.
Εάν πρόκειται να δοκιμάσετε αυτή τη διαδρομή, επιλέξτε μια «μικρή λίμνη» – μια «καλλιτεχνική» εβδομαδιαία ή μια λογοτεχνική ιστοσελίδα – ώστε  τα ευρώ που ξοδεύετε να “πιάνουν τόπο” και να σας προσέξουν.

 

διαφήμιση βιβλίου

Η εφημερίδα αναθέτει σ’ έναν δημοσιογράφο να καλύψει την ιστορία που θέλετε να πείτε.

 

Μερικές φορές ένα περιοδικό ή εφημερίδα “τρέχει” μια ειδική προώθηση που ονομάζεται κεκαλυμμένη διαφήμιση. Αυτά είναι τμήματα όπου πληρώνετε για μια διαφήμιση και, στη συνέχεια, η εφημερίδα αναθέτει σ’ έναν δημοσιογράφο να καλύψει την ιστορία που θέλετε να πείτε.

 

Το άρθρο φέρει λίγο από το κύρος της επιμέλειας – δηλαδή, ο μέσος αναγνώστης μπορεί να υποθέσει ότι το άρθρο έχει επιλεγεί μόνο από τα προσόντα του. Ο συγγραφέας ή εκδότης που θα συναντήσετε μπορεί να προσεγγιστεί και αργότερα, όταν έχετε μια εξαιρετική ιστορία να πείτε.
Η υπεύθυνη δημόσιων σχέσεων, Erin Shachory διαχειρίζεται τη δημοσιότητα των καταναλωτών και τους συμβουλεύει πάνω σε διαφημιστικές στρατηγικές. Ξέρει ότι οι πελάτες της την προσλαμβάνουν – τουλάχιστον εν μέρει – για τη «μεγάλη βάση δεδομένων» της. Είναι κάτι που, με την πάροδο του χρόνου, μπορείτε να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας.

 

Ωστόσο, η κεκαλυμμένη διαφήμιση δεν είναι δωρεάν, όταν θα πρέπει να πληρώσετε για να δείτε τον εαυτό σας ή το βιβλίο σας να διαφημίζεται.
Αν δεν μπορείτε πραγματικά να ξοδέψετε πολλά σε μια διαφημιστική εκστρατεία ενός βιβλίου, αφιερώστε κάποιο χρόνο για να το κάνετε μόνοι σας και εφαρμόστε αυτές τις 15 εντολές…

 

Δεν είσαι ακόμα μέλος?  Έλα στη συντροφιά μας >>>

 

Οι 15 εντολέςΣχετικά Άρθρα

Αυτοέκδωσε τα δικά σου βιβλία, με τις Εκδόσεις Λευκό Μελάνι !! 

 1. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας. Μελετήστε τα δελτία τύπου που έρχονται στα χέρια σας από προμηθευτές, καταστήματα και άλλους συγγραφείς. Διαβάστε βιβλία, όπως το πολυβραβευμένο «Ο Νόμος της Επιτυχίας» του Napoleon Hill (και στα Ελληνικά). Παρακολουθήστε ένα τμήμα μάρκετινγκ, ειδικά σχεδιασμένο για ανθρώπους στον τομέα σας. Οι συγγραφείς θα βρουν online μαθήματα που δίνονται από τα περισσότερα πανεπιστήμια αυτές τις μέρες. Ειδικά εσείς, μην θεωρήσετε, πως, επειδή είστε συγγραφέας δεν έχετε και πολλά περιθώρια ή πιθανότητες στην μεγάλη επιτυχία. Όλα εξαρτώνται από την επιμονή σας και την εκπαίδευση σας. Μάθετε καλά τα θέματα που αφορούν στην Εργασία & Επιχειρηματικότητα μέσω Διαδικτύου, διαχείριση χρόνου και email Marketing.
  #
 2. Διαβάστε, διαβάστε, διαβάστε. Διαβάστε τα ενημερωτικά δελτία από ομάδες συγγραφέων, την εφημερίδα σας, τα ηλεκτρονικά περιοδικά σας. Διαβάστε ακόμα και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας. Ένας φίλος μου βρήκε ένα φυλλάδιο από την τοπική βιβλιοθήκη στην κυριακάτικη εφημερίδα, στρυμωγμένο ανάμεσα στα κουπόνια τροφίμων. Ανέφερε μια παρουσίαση που έγινε από έναν τοπικό έμπορο στη βιτρίνα της βιβλιοθήκης. Μόλις το είδε, πήγε και εγκατάστησε το βιβλίο του, επίσης! Στα “σκουπίδια” μπορεί να είναι η κότα που γεννάει το χρυσό αυγό.
  #
 3. Κρατήστε το μυαλό σας ανοικτό για ιδέες προώθησης. Δείτε τις μικρές λεπτομέρειες στο βιβλίο σας. Θα υπάρχουν κρυφές οπτικές γωνίες όπου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όταν μιλάτε με τους συντάκτες. Το πρώτο μυθιστόρημα ενός Αμερικάνου φίλου συγγραφέα που γνώρισα μέσα από την Amazon, ήταν κάπως ρομαντικό, έτσι ο δρόμος του ρομάντζου ήταν η προφανής επιλογή, αλλά καθώς διαδραματίστηκε στην τοποθεσία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2002, στο Σολτ Λέικ Σίτι, το έδωσε σε γραφεία αθλητισμού και σε γνωστούς συντάκτες, καθώς το Ολυμπιακό πάθος μεγάλωνε – και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες τελείωσε -, όταν οι συντάκτες χρειάζονταν ιστορίες, αλλά δεν λάμβαναν τις ίδιες πληροφορίες στα εισερχόμενά τους.
  #
 4. Διαλέξτε επαφές. Αναπτύξτε το ψηφιακό σας Rolodex , προσθέτοντας παραλήπτες ποιότητας από τους καταλόγους των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Ο βιβλιοθηκάριος μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε καταπληκτικούς πόρους που απαριθμούν κάθε εφημερίδα και περιοδικό στη χώρα μας. Ένας καλός ερευνητής βιβλιοθηκάριος είναι σαν ένα καρχαρία: είναι ακούραστος, και αφού έχει παθιαστεί με κάτι, δε θα παραιτηθεί μέχρι να έχει ό,τι θέλει.
  #
 5. Τα πρότυπα συμπεριφοράς μετράνε. Στείλτε ευχαριστήρια σημειώματα στις επαφές αφού έχουν προβάλλει εσάς  ή το βιβλίο σας – οι χειρόγραφες σημειώσεις είναι οι καλύτερες. Αυτό συμβαίνει τόσο σπάνια, που είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν και η επαφή σας θα είναι βέβαιο ότι θα δώσει προσοχή στην επόμενη ιδέα που θα έχετε, ακόμα κι αν είναι απλά μια λίστα σ’ ένα ημερολόγιο για μια επερχόμενη υπογραφή του βιβλίου.
  #
 6. Συνεργαστείτε με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και τον εκδότη σας. Αν εργάζεστε μ’ έναν εκδότη ή εταιρεία δημοσίων σχέσεων, ζητήστε βοήθεια από το τμήμα προώθησής τους – ακόμα κι αν είναι μόνο για ένα δελτίο τύπου.
  #
 7. Δημοσιοποιήστε ποιοι είστε και τι κάνετε. Οι κριτικές είναι καλές, αλλά υπάρχουν και άλλες οπτικές γωνίες της προσωπικής σας ιστορίας που μπορεί να τραβήξουν την προσοχή. Τι γίνεται αν είστε πολύ νέος; Τι γίνεται αν το γράψιμο ενός βιβλίου είναι μια νέα προσπάθεια για σάς; Τι γίνεται αν είστε πιο έμπειρος και, επομένως, πληροίτε τις προϋποθέσεις για πολλές ιστοσελίδες και εβδομαδιαίες εφημερίδες που στοχεύουν σε αυτά τα δημογραφικά στοιχεία; 
  #
 8. Αναπτύξτε νέες δραστηριότητες για να γνωστοποιηθείτε. Μην κάνετε απλώς συναντήσεις για υπογραφές άλλων βιβλίων. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για μια θεαματική παρουσίαση. Κάντε τα φιλανθρωπικά ιδρύματα να συμμετέχουν. Σκεφτείτε τρόπους για να βοηθήσετε την κοινότητά σας. Όλα τα κέρδη από κάποιο βιβλίο σας μπορούν να πηγαίνουν πχ. στη Διεθνή Αμνηστία, και να φροντίστε το κοινό σας να το γνωρίζει αυτό.
  #
 9. Στείλτε επαγγελματικές φωτογραφίες, μαζί με την έκδοσή σας.  Ζητήστε οδηγίες από τις ομάδες πελατών των μέσων ενημέρωσής σας. Ποτέ δεν βλάπτει να συμπεριλάβετε μια stellar Kodak ή μια φωτογραφία από iPhone – με τη σωστή ετικέτα – μαζί με την έκδοσή σας.
  #
 10. Η συχνότητα είναι σημαντική. Ο εκδότης που αγνοεί την πρώτη κυκλοφορία σας μπορεί να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στη δεύτερη ή την εικοστή πέμπτη. Θα σας βλέπει ως πηγή και θα σας καλέσει όταν χρειαστεί να επικαλεστεί έναν ειδήμονα. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει και για μυθιστορήματα.
  Έλαβα μια ωραία σύσταση από μία τοπική εφημερίδα, γιατί είμαι τώρα ένας «ειδικός» στην επιρροή, ακόμα κι αν το βιβλίο μου ήταν ένα παραμύθι και όχι ένα εγχειρίδιο. Τώρα γράφω και εγχειρίδια με θέμα το διαδίκτυο και το μάρκετινγκ, και αυτό έχει προσθέσει στην αξιοπιστία μου ως πηγή (αν και εγώ πλέον είμαι ο ίδιος εκδότης).

  #
 11. Επικοινωνείτε συνέχεια. Ο Shel Horowitz, συγγραφέας του Grassroots Marketing: Getting Noticed in a Noisy World, αναφέρει ότι οι κλήσεις που έρχονται ως συνέχεια της άμεσης επικοινωνίας, ενισχύουν τις πιθανότητες δημοσίευσης ενός δελτίου τύπου. Η προφορική επικοινωνία και η αλληλογραφία χτίζει σχέσεις καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνίας.
  #
 12. Κρατήστε τα αποκόμματα του Τύπου. Επαγγελματίες αρθρογράφοι το κάνουν αυτό για τους πελάτες τους, κάντε το κι εσείς ώστε να ξέρετε τι λειτουργεί και τι όχι.
  #
 13. Αξιολογήστε. Ένα χρόνο μετά την πρώτη κυκλοφορία σας, συλλέξτε τις στήλες, ή τον αριθμό των λέξεων που έχετε δημιουργήσει στον διαδικτυακό Τύπο, συμπεριλαμβανομένων των κεφαλίδων και των εικόνων. Τώρα συγκρίνετε τις ιδέες που διαφημίσατε και πέτυχαν σε αντίθεση με αυτές που δεν πέτυχαν και ανακαλύψτε, πώς να βελτιώσετε τις προσπάθειές σας κατά το επόμενο έτος.
  #
 14. Θέστε στόχους. Τώρα έχετε μια ποσότητα Τύπου που παράγεται από τις προσπάθειες της χρονιάς. Αν είστε νέος σ’ αυτό, θα πρέπει να θέσετε ως στόχο ν’ αυξήσετε την ποσότητα αυτή κατά 100% μέσα στον επόμενο χρόνο. Αν έχετε ήδη ένα ιστορικό, στοχεύστε για 20%.
  #
 15. Παρατηρήστε την πρόοδο. Η δημοσιότητα είναι σαν να φυτεύετε βολβούς. Πολλαπλασιάζεται ακόμα και όταν δεν προσπαθείτε πολύ σκληρά. Παρακολουθώντας για ακούσια αποτελέσματα, μαθαίνετε πώς να τα κάνετε εκούσια να συμβούν στο μέλλον.

 

Έλα στη συντροφιά μας >>>

10 Συμβουλές για συγγραφείς φαντασίας (fiction)

Ένας “Δεκάλογος” από παγκοσμίως αναγνωρισμένους συγγραφείς, δημοσιογράφους κ.ά…
“Ποικιλομορφία σημαίνει επιβίωση. Αυτό ισχύει στη γεωργία. Ισχύει και στα χαρτοφυλάκια αποθεμάτων. Ισχύει και για τα πιάτα του δείπνου μας. Και ισχύει και για τις εκδόσεις. Επιβίωση ως συγγραφέας σημαίνει αγκάλιασμα της ποικιλίας από την αρχή”…

5 comments
Οι 15 Εντολές για μία επιτυχημένη διαφημιστική εκστρατεία ενός βιβλίου

Οι 15 Εντολές για μία επιτυχημένη διαφήμιση βιβλίου.

Αν δεν μπορείτε πραγματικά να ξοδέψετε πολλά σε μια διαφημιστική εκστρατεία ενός βιβλίου, αφιερώστε κάποιο χρόνο για να το κάνετε μόνοι σας και εφαρμόστε αυτές τις 15 εντολές. Αν διαβάζετε εφημερίδες ή παρακολουθείτε τηλεόραση, γνωρίζετε ότι η διαφήμιση πουλάει. Αλλά ακόμα και έμπειροι άνθρωποι που κάνουν διαφήμιση…

6 comments
Podcast5

Δημιούργησε ΔΩΡΕΑΝ το Podcast του βιβλίου σου!!!

Κάθε συγγραφέας που αυτοεκδίδει τα βιβλία του με τη βοήθεια της Διαδικτυακής Αυτοέκδοσης ή τα έχει εκδώσει –έντυπα ή/και ψηφιακά– με τις Εκδόσεις Λευκό Μελάνι, καθώς και κάθε άλλος φίλος/συνδρομητής μας, λογοτέχνης, ποιητής κλπ., μπορεί να δημιουργήσει μόνος του ένα Podcast* δλδ. ένα ραδιοφωνικού χαρακτήρα ηχητικό αρχείο, και να προωθεί το βιβλίο ή τον εαυτό του ως συγγραφέα.

3 comments

Εργασία & Επιχειρηματικότητα από το σπίτι μέσω Διαδικτύου, διαχείριση χρόνου και email Marketing

Αυτόν τον τρόπο (δλδ. την εργασία μέσω διαδικτύου), οι Αμερικάνοι το λένε Laptop Lifestyle, και είναι το στυλ ζωής και εργασίας που ζουν σήμερα οι περισσότεροι επαγγελματίες συγγραφείς, καθώς και οι επιτυχημένοι marketers, και, γενικά, οι περισσότεροι από εκείνους που καταφέρνουν να βιοπορίζονται με οποιονδήποτε τρόπο μέσω διαδικτύου, εξασφαλίζοντάς τους…

10 comments

5 τρόποι για να πάρετε κριτικές & σχόλια για το βιβλίο σας!

Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στον κόσμο της αυτοέκδοσης, είναι να πάρετε κριτικές για την δουλειά σας, όταν κανείς δεν το έχει διαβάσει ποτέ. Οι κριτικές, είναι αυτό που θα κοιτάξουν οι άνθρωποι μέσα στην αναζήτησή τους για τις τελευταίες τάσεις ή τα πιο ποιοτικά βιβλία για να διαβάσουν. Θα χρειαστεί να πείσετε τον κόσμο για να τους κάνετε να αγοράσουν το δικό σας βιβλίο. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να πάρετε κριτικές για αυτό. Να μερικοί, με τους οποίους πιστεύω ότι θα μπορούσατε να ξεκινήσετε αυτόν τον αγώνα.

 

4 comments
-μηνιαίο-ημερολόγιο-κοινωνικών-μέσων

Το μηνιαίο ημερολόγιο μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Το μηνιαίο ημερολόγιο κοινωνικών μέσων είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να οργανώνεις τις καθημερινές εργασίες σου.
Η αρχική χρήση του ήταν για οργάνωση εταιρικών εργασιών. Όπως εύκολα μπορείς όμως να αντιληφθείς, με μικρές προσαρμογές μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί από έναν επαγγελματία συγγραφέα, έναν (σοβαρό) αυτοεκδότη, αλλά και από οποιονδήποτε ελεύθερο επαγγελματία που έχει πάρει στα σοβαρά τα κοινωνικά δίκτυα για την προώθηση και διαφήμιση των προϊόντων που εμπορεύεται.

2 comments

10 τρόποι για να βγάλετε το καλύτερο δυνατό από την e-Shop σελίδα του βιβλίου σας.

Η απευθείας πώληση στους αναγνώστες του e-Shop σας θα μεγιστοποιήσει τα κέρδη και το αναγνωστικό σας κοινό. Όπως ένας κτηματομεσίτης που προσπαθεί να προσελκύσει αγοραστές σπιτιών, χρειάζεται να σκεφθείτε την εξωτερική ελκυστικότητα των άμεσων σελίδων πώλησης στους αναγνώστες. Οι προσπάθειές σας θα είναι πολύ πιο εύκολες από το να ξαναφτιάχνατε το μπάνιο σας ή να ξαναβάφατε τους τοίχους σας…

8 comments
Τα 5 μυστικά για να αυτοέκδοσεις σωστά τα παιδικά βιβλία σου.

Τα 5 μυστικά για να αυτοεκδώσεις σωστά τα παιδικά βιβλία σου.

Τα παιδικά βιβλία περιέχουν μαγικά που σε άλλα βιβλία δεν μπορούν να αναπαραχθούν. Είναι δυνατά, εύκολο να συσχετισθούν με χαρακτήρες που ταιριάζουν με έργα τέχνης και παρασέρνουν παιδιά και γονείς στην ιστορία…

5 comments

Η ψυχολογία των χρωμάτων – Εξώφυλλα και Εικονογράφηση

Αναλύοντας λίγο περισσότερο τον άνθρωπο, ως παρατηρητή, βλέπουμε συνδέσεις πολλές, μεταξύ χρωμάτων, συναισθημάτων και επιθυμιών του.

Έχοντας υπόψη αυτές τις συνδέσεις και μελετώντας τους συσχετισμούς στον ψυχισμό των αναγνωστών, ίσως, ένας αυτοεκδότης, να καταφέρει να “κατασκευάσει” το ΑΠΟΛΥΤΟ εξώφυλλο (ή και εικονογράφηση), απογειώνοντας το αριστούργημά του…

2 comments

7 Πράγματα που θα καταδικάσουν το μυθιστόρημά σου (& πώς να τα αποφύγεις)

Το να συγγράψει κάποιος ένα βιβλίο φαντάζει εύκολη υπόθεση. Σίγουρα, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί “απλή” υπόθεση, εξετάζοντας το ζήτημα επιφανειακά, δηλαδή, σκεπτόμενοι πως όλοι μας γνωρίζουμε γραφή και είμαστε Homo Sapiens!
Όμως, η αλήθεια για την συγγραφή είναι αυτή που μας φανερώνει η αμείλικτη πραγματικότητα: “Το 1% το εκδιδόμενων βιβλίων ετησίως γίνεται Best Seller”…

8 comments

Αυτοέκδοση VS Παραδοσιακή έκδοση έντυπου βιβλίου

Διάβασε για το ΤΙ θα χρειαστεί να “καταφέρεις” για να εκδώσεις το/τα βιβλία σου με έναν εκδοτικό οίκο σήμερα, και σκέψου μόνος σου για το ΜΗΠΩΣ η Αυτοέκδοση, με όλες τις δυσχέρειες και διαδικαστικά που υποχρεούσαι να ακολουθήσεις (έχοντας όμως το 100% του κέρδους), είναι τελικά λιγότερο “ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΗ” – παρά τα φαινόμενα – από την παραδοσιακή εκδοτική οδό;

7 comments
seo-

SEO: Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης

Πολλοί θεωρούν πως το SEO (Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης) ενδιαφέρει μόνο τους ιδιοκτήτες blog και ιστοσελίδων, πράγμα που είναι σαφώς αδιαμφισβήτητο και απαραίτητο.
Αυτό που ίσως δεν έχει λάβει την πρέπουσα προσοχή και ενδιαφέρον, είναι το ό,τι, το S.E.O…

3 comments
Writer

Ποια είναι η πραγματική Αυτοέκδοση – Self publishing VS. Vanity publishing

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτοέκδοσης (Self publishing) και έκδοσης «ματαιοδοξίας» (Vanity publishing) ή αλλιώς «επιδοτούμενης» έκδοσης (Subsidy publishing);
Πως αυτές διαφέρουν από την «παραδοσιακή έκδοση» βιβλίων;

Μην εκδώσετε, μέχρι να κατανοήσετε καλά αυτούς τους όρους. Η γνώση αυτή, μπορεί να «φτιάξει» ή να καταστρέψει το βιβλίο σας! Μάθετε σχετικά με τα εκδοτικά μονοπάτια και τις παγίδες που κρύβονται, πριν υπολογίσετε τις πιθανότητές σας και τους ισολογισμούς σας εναντίων του εαυτού σας…

16 comments
Πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε από την αυτοέκδοση ενός eBook

Πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε από την αυτοέκδοση ενός eBook

Ένα από τα πρώτα ερωτήματα που έχουν οι άνθρωποι όταν αποφασίζουν να κάνουν αυτοέκδοση ενός eBook είναι πόσα χρήματα μπορούν να βγάλουν. Παρ’ όλα αυτά, το να βγάλεις χρήματα γενικά, δεν είναι το τέλος των πραγμάτων. Θα πρέπει να υπολογίσεις πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν και πόσα έξοδα αποφεύχθηκαν, για να υπολογίσεις το καθαρό σου κέρδος…

6 comments
Πώς να γίνεις επιτυχημένος ως συγγραφέας eBook

Πώς να γίνεις επιτυχημένος ως συγγραφέας eBook

Το να μάθετε την χρήση των εργαλείων που είναι σήμερα διαθέσιμα για τους αυτoεκδότες συγγραφείς, είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Είναι σημαντικό να μάθετε πώς να προσαρμόσετε το βιβλίο σας, τις εικόνες, και τις τιμές για το δυνητικό κοινό σας. Το να σκεφθείτε εκ των προτέρων αυτές τις λεπτομέρειες, θα σας εξασφαλίσει την επιτυχία της αυτoέκδοσής σας στην αγορά. Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές και κόλπα, θα βρείτε την απαιτούμενη βοήθεια στο ταξίδι της αυτoδημοσίευσης…

5 comments
print-on-demand

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα κατά την Αυτοέκδοση

Η αυself publishingτοέκδοση ενός ψηφιακού ή φυσικού βιβλίου είναι ένας πολύ καλός τρόπος να περάσετε τα μηνύματα και τις ιδέες σας στον έξω κόσμο, χωρίς να χρειαστείτε να περάσετε από την ταλαιπωρία του να εγκριθεί από ένα παραδοσιακό εκδότη…

12 comments
Πώς να χειριστείτε την αναβλητικότητα εάν είστε συγγραφέας eBook

Πώς να χειριστείτε την αναβλητικότητα εάν είστε συγγραφέας eBook

Το να γράφεις βιβλία, μπορεί να σου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση, και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μοιράζονται πληροφορίες σε έναν κόσμο που συνεχώς “τρέχει”.

Πολλοί άνθρωποι, επιλέγουν να διαβάζουν βιβλία από τις κινητές συσκευές τους, παρά να επισκέπτονται βιβλιοπωλεία ή βιβλιοθήκες. Αλλά, μερικές φορές είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε, γιατί η προσοχή μας αποσπάται από τον περίγυρο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε έναν συγγραφέα…

4 comments

Θέλεις να γνωρίσεις την οικονομικότερη & ευκολότερη μέθοδο αυτοέκδοσης έντυπων βιβλίων στην Ελλάδα;;;

Εκτύπωση κατά παραγγελία - Print on Demand

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

6 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
thelastrealanwnymous

Το ραδιόφωνο, τοπικός Τύπος, οι κλασικοί τρόποι προώθησης εκτός δικτύου έχουν πεθάνει…… Οι ” αυτό εκδότες” αν δημιουργήσουν μία ομάδα συγγραφέων με εξωστρεφή νοοτροπία και ζωντανή παρουσία

Ιωάννα

Έχω γνωστό στο ραδιόφωνο, αξίζει να δώσω λεφτά για διαφήμιση εκεί;

Κώστας

Το 7 είναι λίγο ασαφές νομίζω. Αν είμαστε νέοι και αφανείς πως μπορούμε να πληρούμε τις προυποθέσεις που πληρεί ένας έμπειρος; Πως θα δημοσιοποιήσει ένας νέος συγγραφέας το ποιος είναι και τι κάνει;

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση