Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Εργασία μέσω διαδικτύου, διαχείριση χρόνου και email Marketing

Εργασία μέσω διαδικτύου, διαχείριση χρόνου και email Marketing

 

Τα τελευταία 12 χρόνια…

…εργάζομαι, και, γενικά, βιοπορίζομαι, αποκλειστικά μέσα από το διαδίκτυο, με μοναδικό ουσιαστικά εξοπλισμό (τον απαραίτητο βασικό εννοώντας), ένα laptop!!
Σε ένα αγγλόφωνο blog που αρθρογράφησα κάποτε και που σχετίζεται με το internet marketing, είχα ονομάσει τον τύπο αυτού του επιχειρηματία “non stuff entrepreneur” (επιχειρηματίας χωρίς…επιχείρηση, ή χωρίς υλικό, σε ακριβή μετάφραση)!!!

 

 

ΆρθροΣχετικά Άρθρα

 

Ένας από τους βασικούς τομείς γύρω από τους οποίους δραστηριοποιούμαι εδώ και 6 χρόνια ως “non stuff entrepreneur” είναι η έκδοση βιβλίων (εκτός της συγγραφής τους).

 

Βιβλίων ΟΛΩΝ των ειδών!

 

Βιβλία έντυπα, ηλεκτρονικά (eBooks), εικονο-βιβλία (picture books), διαδραστικά βιβλία (interactive books), ηχο-βιβλία (audiobooks), βιβλία δικά μου, βιβλία άλλων λογοτεχνών, αλλά και βιβλία συγγραφέων/αυτοεκδοτών που κατάφεραν εντελώς μόνοι τους να αυτοδημοσιεύσουν τα έργα τους, με μόνο οδηγό τις ΔΩΡΕΑΝ πληροφορίες της «Διαδικτυακής Αυτοέκδοσης».

Το πεδίο αυτό, είναι ιδανικό για τη δραστηριοποίηση ενός “non stuff entrepreneur” όπως εγώ (αλλά και εσύ, αν το θελήσεις).


Η έδρα μου στην Αθήνα είναι στην Κυψέλη, όμως το αγαπημένο γραφείο μου είναι –συνήθως– μία καφετέρια, μία οποιαδήποτε καφετέρια, όπου “στεγαζόμαστε” εγώ και το laptop μου, το μοναδικό εργαλείο που χρησιμοποιώ για την διαχείριση του ημερήσιου χρόνου μου.

Και βέβαια, γραφείο, θα έχω πάντα και παντού, όπου κι αν βρεθώ στον πλανήτη Γη, αρκεί να υπάρχουν…καφετέριες!


Τον Ιούλιο του 2017 ίδρυσα και τις Εκδόσεις “Λευκό Μελάνι”, έναν εκδοτικό οίκο που υποστηρίζει αυτοεκδότες, πράγμα που πιθανότατα να σημάνει το “αντίο καφετέριες”, εκτός και αν καταφέρω να γίνω ΚΑΙ ο πρώτος εκδοτικός οίκος χωρίς…”οίκο” (non “house” publishing house)!!! 🙂
Αυτό που σίγουρα σημαίνει, είναι πως, ο εκδοτικός αυτός οίκος, είναι η “Σύγχρονη Πρόταση στις Εκδόσεις Ψηφιακών & Έντυπων Βιβλίων!!!!!”
Θα μιλήσουμε όμως εκτενέστερα για το “Λευκό Μελάνι” μία άλλη φορά…

 

 

Αυτόν τον τρόπο εργασίας (δλδ. μέσω διαδικτύου), οι Αμερικάνοι το λένε Laptop Lifestyle, και είναι το στυλ ζωής και εργασίας που ζουν σήμερα οι περισσότεροι επαγγελματίες συγγραφείς και οι επιτυχημένοι marketers παγκοσμίως, και, γενικά, οι περισσότεροι από εκείνους που καταφέρνουν να βιοπορίζονται με οποιονδήποτε τρόπο μέσω διαδικτύου, εξασφαλίζοντάς τους: περισσότερο χρόνο με την οικογένειά τους, λιγότερα έξοδα για τη λειτουργία της επιχείρησής τους, περισσότερα έσοδα στην τσέπη τους, μια ελευθερία και μία ψυχική ηρεμία, που κανένας άλλος τρόπος εργασίας δεν μπορεί να τους παρέχει…Κυριολεκτικά, κανένας άλλος!

 

Μερικές από τις πιο χρήσιμες μεθόδους διαδικτυακής εργασίας που έχω χρησιμοποιήσει -λιγότερο ή περισσότερο- κι εγώ, σου προτείνω στο παρακάτω βίντεο:

 

Εργασία στο σπίτι

 

 

Φαντάσου μόνο αυτό…
Όταν οι φίλοι σου ή η γυναίκα/σύντροφός σου θα ιδροκοπούν 9π.μ – 5μ.μ + (ή 8-4+) προσφέροντας τις υπαλληλικές υπηρεσίες τους σε άλλους, ΕΣΥ, ως αφεντικό του εαυτού σου, θα φτιάχνεις (ή θα παραγγέλνεις) τον καπουτσίνο σου, θα ανοίγεις το laptop σου όποια ώρα θελήσεις (χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα εξαντλήσεις τουλάχιστον ένα 8ωρο), και θα ξεκινάς την εργασιακή μέρα ενός επιχειρηματία αυτοεκδότη/λογοτέχνη (ή όποιας άλλης επαγγελματικής δραστηριότητας), με τι άλλο…από την αλληλογραφία σου!!!

 

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ???

 

…Τώρα, θα μου πεις: «…ωραία εργασία βρήκες να ξεκινήσω τη μέρα μου»!!!

 

Και όμως, όσο βαρετή και ενοχλητική πρωινή απασχόληση κι αν σου φαίνεται, κάνε την, χωρίς καθόλου σκέψη, πρώτα απ’ όλες (όπως μπορείς να διαβάσεις και στο ΔΩΡΕΑΝ βιβλίο “20 συμβουλές για το πως να δουλεύεις από το σπίτι“).

20 συμβουλές για το πώς να δουλεύετε από το σπίτι-3D

Όταν το μυαλό σου είναι ακόμα καθαρό και ξεκούραστο, εκείνες τις ώρες που οι “γκουρού” του μάρκετινγκ τις ονομάζουν Golden Hours, εκείνες είναι και οι πιο αποδοτικές και χρήσιμες, οι 2-4 πρώτες ώρες της καθημερινής εργασία σου. Και, εγώ, δεν ξεχνώ ΠΟΤΕ, πως, μέσα από την “βαρετή” καθημερινή αλληλογραφία μου,

 • γίνονται οι περισσότερες πωλήσεις των βιβλίων μου,
 • επικοινωνούν μαζί μου όσοι δείχνουν ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες που παρέχω,
 • εντοπίζω τις καλύτερες «αγορές» στο afilliate marketing,
 • ενημερώνομαι για τις κινήσεις της βιομηχανίας του βιβλίου κλπ.,
 • συντονίζομαι και συνομιλώ με όλους τους συνεργάτες μου, και άλλους,
 • επικοινωνώ με βιβλιοπωλεία, εκδότες, συνδρομητές του blog, και άλλους,
 • κάνω έρευνα αγοράς και τάσεων (με ομαδικές αλληλογραφίες και Α-Β tests,
  και άλλα πολλά…
  …καθώς επίσης -με την αλληλογραφία- πραγματοποιούνται και οι σημαντικότερες προωθητικές, γενικά, δραστηριότητές μου (αλληλογραφία θεωρώ και την εντός κοινωνικών δικτύων επικοινωνία inbox).

 

AUTORESPONDERS

 

Σίγουρα θα σκεφτείς, πως, η αλληλογραφία είναι κάτι το απλό, σαν να διαβάζω εφημερίδα. Και όμως, είναι πιο πολύπλοκη διαδικασία απ’ ό,τι φαίνεται, και αυτό γιατί δεν αναφέρομαι μόνο στην ενημερωτική αλληλογραφία, αλλά και στην διαχειριστική.

Το να φροντίσεις να φτιάξεις “λίστες” συνδρομητών (email listing), να προγραμματίζεις σειρά μηνυμάτων (email funnels), το να στέλνεις ομαδικές αλληλογραφίες κ.ά., δεν είναι κάτι που γίνεται μία φορά. Είναι μία συνεχής και αέναη δραστηριότητα, που, όμως,  μπορείς να τη διαχειριστείς εύκολα με τη χρήση ενός “Autoresponder”.

 

Συνεπώς, το 2-4ωρο απασχόλησής μου με αυτήν, το μόνο που δεν μπορεί να θεωρηθεί είναι «χαμένος χρόνος» (και όλων μας, θεωρώ, όσο λιγότερο ή περισσότερο χρόνο κι αν αφιερώσει κανείς). Και αν υπολογίσω και το skype, google hangouts, κινητό τηλέφωνο, και τέτοιων ειδών αλληλεπιδράσεις, φτάνω το…6ωρο!!!???

Όλες τις υπόλοιπες εργασίες, που είναι πιο τεχνικού χαρακτήρα (αρθρογραφία, SEO, έλεγχο ιστοσελίδων μου, υπηρεσίες προς πελάτες κ.ά.), τις μοιράζω στην υπόλοιπη μέρα μου (ή και μέρες μου) όπως και όσο θέλω εγώ. Αλλά και στις…νύχτες μου!

 

AUTORESPONDERS


Σίγουρα, δεν σου φαντάζει και ιδανικός τρόπος ζωής έτσι όπως τον περιγράφω.

“Και πότε θα ζήσω;” ίσως αναρωτηθείς.
Λογική απορία, αλλά, άλλοι ζουν για να δουλεύουν και άλλοι δουλεύουν για να ζουν. Σίγουρα ανήκω στους δεύτερους, όσο και “φορτωμένο” να σου ακούγεται το ημερήσιο πρόγραμμά μου.

 

Προσέχω πάντοτε την ευζωία, και όχι μόνο την ευπορία, και φροντίζω: να μην ξεπερνάω τις αντοχές μου και «καώ», να πίνω νερό, να σηκώνομαι από το γραφείο κάθε μία ώρα, να μεγαλώνω τις γραμματοσειρές για να μην κουράζω τα μάτια μου, και βέβαια, να τρώω και κάτι…
Ανελλιπώς γρατζουνάω την κιθάρα μου, για αρκετή ώρα, μεγάλης ψυχοθεραπευτικής αξίας διαδικασία!!!

Κάπου-κάπου, ξεκλέβω και λίγο χρόνο και γράφω μερικές γραμμές από το νέο μυθιστόρημα που έχω ξεκινήσει (εδώ και 19 μήνες)…

Βέβαια, κάνω και τις βόλτες μου με φίλους και φίλες, μην γίνω και “τεχνοκρατικό απολίθωμα” 🙂

 

Αυτό που εννοώ, είναι, πως, δεν υπάρχει επιτυχία χωρίς ιδρώτα και κόπο, αλλά παραμένω συγκροτημένος και “συγκρατημένος”, κι ας έχω λιγότερη επιτυχία. Εσύ, κάνε όπως νομίζεις, και όσα μπορέσεις.

 

 

home-office

Όπως ανάφερα και πιο πάνω, η ασχολία με τα βιβλία, είναι μόνο ένας από τους τομείς δραστηριοτήτων μου, αλλά σίγουρα είναι ο πιο δημιουργικός, εποικοδομητικός και ψυχαγωγικός από όλους τους άλλους, κι ας μην κατέχει το μεγαλύτερο κομμάτι στην «πίτα» του ετήσιου εισοδήματός μου.

Η επικοινωνία με τους αμέτρητους δυνητικούς συνεργάτες, που θα με βοηθήσουν στην προώθηση των βιβλίων μου, είναι το λουνα-παρκ του διαδικτυακού αυτοεκδότη!

 

Δεν ξεχνάω ΠΟΤΕ βέβαια, πως, στον αχανή ωκεανό του διαδικτύου, υπάρχουν απεριόριστες πιθανότητες και δυνατότητες επιτυχίας, σε χιλιάδες τομείς, και, η μετριοπάθεια, σίγουρα δεν είναι όρος που εντοπίζεις στο «λεξιλόγιο» του επιτυχημένου διαδικτυακού αυτοεκδότη, εμπόρου και digital marketer.
Τα “μάτια” ανοιχτά, το μυαλό σε εγρήγορση, και η αναζήτηση του κέρδους γίνεται…διασκέδαση!

 

Το μόνο ρητό που αξίζει να θυμάσαι, είναι αυτό:

 

«Αποτυχημένος θεωρείσαι, από τη στιγμή που εγκαταλείπεις την προσπάθεια»!

 

Έτσι κι εγώ, σε σχέση με το βιβλίο, από την στιγμή που συνειδητοποίησα πως ΜΟΝΟ αυτοεκδίδοντας μπορούσα να έχω κάποιες πιθανότητες εμπορικής επιτυχίας των βιβλίων που έγραφα (ακόμα και ύπαρξής τους, γενικά), δεν υπήρχε πλέον γυρισμός…

 

Αυτή η επιθυμία μου, οδήγησε το 2014 και στην γέννηση του blog που βρίσκεσαι τώρα, του “Διαδικτυακή Αυτοέκδοση”!

Ύστερα από 9 αυτοεκδόσεις βιβλίων μου  –τεχνικών, αλλά και παραμυθιών, καθώς και μίας νουβέλας- ένιωσα την επιθυμία να μοιραστώ τις αυτοεκδοτικές εμπειρίες μου και με άλλους ανθρώπους, “κοινούς θνητούς” όπως κι εγώ.
(Εντός του 2020, θα αυτοεκδώσω  -με τις δικές μου Εκδόσεις “Λευκό Μελάνι”, πλέον- άλλα δύο βιβλία μου, 1 τεχνικό + 1 παραμύθι).

 

 

ΣΗΜΕΡΑ…

Δήμος Βελέντζας

…μετά από 12 χρόνια διαδικτυακού μάρκετινγκ & εμπορίου, 9 χρόνια συγγραφής, 6 χρόνια αρθρογραφίας σχετικά με την αυτοέκδοση βιβλίων μέσω διαδικτύου και 5 χρόνια παροχής εκδοτικών υπηρεσιών σε αυτοεκδότες, μπόρεσα να στοιχειοθετήσω μία συγκεκριμένη διαδρομή, την οποία θα έχει να ακολουθήσει ο οποιοσδήποτε -λογοτέχνης, εκπαιδευτικός, σύμβουλος κ.ά.- αποφασίσει να απεμπλακεί από τα δεσμά της μέχρι χτες αναγκαστικής επιλογής κάποιου παραδοσιακού μεγαλο-εκδοτικού οίκου και να ανοίξει τα φτερά του προς το “ρίσκο” της ελευθερίας και της αυτοδιάθεσης.

 

Αυτή τη διαδρομή, μπορείς κι εσύ να ακολουθήσεις σήμερα. Όπως και ο καθένας που έχει γράψει ένα πρόχειρο σύγγραμμα, είτε ένα μυθιστόρημα, ποιητική συλλογή, εκπαιδευτικό πόνημα, κ.ά…

 

Πιστεύεις πως θα σου ήταν χρήσιμο το να μάθεις κι εσύ λεπτομερώς αυτή την διαδρομή, που θα μπορούσε να σε οδηγήσει στην πραγματοποίηση ενός μέχρι χτες άπιαστου ονείρου σου;

Μάθε περισσότερα, στο παρακάτω χαρακτηριστικό άρθρο…

 

 

Μέσα από αυτό το άρθρο θα μπορέσει να γίνει κατανοητό, το ότι, ΚΑΙ ΕΣΥ -όπως και χιλιάδες άλλοι πριν από σένα- έχεις σήμερα, δωρεάν (ή με μικρό κόστος), τις αδιανόητες πριν λίγα χρόνια δυνατότητες,

 • να μορφοποιήσεις τα ψηφιακά αρχεία των βιβλίων σου εντελώς μόνος σου,
 • να δημιουργήσεις όλα τα εξώφυλλα των βιβλίων σου, εντελώς μόνος σου,
 • να ανεβάσεις τα αρχεία των έργων σου σε διαδικτυακές πλατφόρμες αυτοέκδοσης έκδοσης ηλεκτρονικών ΚΑΙ φυσικών βιβλίων (print on demand)– καθώς και σε διαδικτυακά βιβλιοπωλεία, εντελώς μόνος σου,
 • να προωθήσεις με δωρεάν μεθόδους τα έργα σου, εντελώς μόνος σου,
 • να διαφημίσεις με δωρεάν τρόπους τα βιβλία σου, εντελώς μόνος σου,
 • να διαχειριστείς και να επενδύσεις με τους πιο αποδοτικούς τρόπους τα εισοδήματα που θα προκύπτουν από τις πωλήσεις των βιβλίων σου, εντελώς μόνος σου!!!

 


 

Στην διάθεση των συναδέλφων λογοτεχνών, βρίσκεται από τον Ιούλιο του 2017 και ο εκδοτικός οίκος Εκδόσεις “Λευκό Μελάνι”, για όποιον προτιμήσει να εμπιστευτεί σε επαγγελματίες την δημιουργία και την τύχη των έργων του, και που αναζητά μία δίκαιη μεταχείριση από έναν μοντέρνο εκδοτικό οίκο, που έχει ως αποστολή του

 

Ο πνευματικός δημιουργός, πρέπει να είναι και ο δικαιούχος του μεγαλύτερου ποσοστού από το κέρδος των πωλήσεων του/των έργων του, καθώς και ο ιδιοκτήτης (ή συν-ιδιοκτήτης) των πνευματικών και εμπορικών δικαιωμάτων των έργων του, ανεξάρτητα του τρόπου δημοσίευσής τους (είτε με έκδοση, είτε με συνέκδοση, είτε με αυτοέκδοση).

 

Οι συγγραφείς, χρειάζονται μία ασφαλή “στέγη” με συλλογικό πνεύμα, αλληλοβοήθεια, υποστήριξη, τεχνογνωσία και αξιοπιστία.

 

Το αναγνωστικό κοινό, δικαιούται μεγαλύτερο φάσμα επιλογών -εμπορικών ή μη- βιβλίων/συγγραφέων, χωρίς καμία λογοκρισία τρίτων.

 

Το αναγνωστικό κοινό -παρότι απαρτίζεται από “κοινούς θνητούς”- διαθέτει την ικανότητα και τη νοημοσύνη ώστε να μπορεί να κάνει κριτική και αξιολόγηση της ποιότητας των βιβλίων. ΔΕΝ απαιτείται -για να θεωρηθεί έγκυρη και αξιόπιστη- να γίνεται από επιλεγμένους (μεροληπτικά) κριτές, με βάση υποκειμενικά κριτήρια επιλογής τους από τον/τους εκδότες!!!

 

 
ΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
www.lefkomelani.gr

5 τρόποι για να πάρετε κριτικές & σχόλια για το βιβλίο σας!

Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στον κόσμο της αυτοέκδοσης, είναι να πάρετε κριτικές για την δουλειά σας, όταν κανείς δεν το έχει διαβάσει ποτέ. Οι κριτικές, είναι αυτό που θα κοιτάξουν οι άνθρωποι μέσα στην αναζήτησή τους για τις τελευταίες τάσεις ή τα πιο ποιοτικά βιβλία για να διαβάσουν. Θα χρειαστεί…

2 Σχόλια
epub reader

Lithium – Δωρεάν αναγνώστης Ebook για smartphones & tablets (Android)

Ο Lithium είναι ένας δωρεάν ηλεκτρονικός αναγνώστης EPUB. Αν ψάχνετε για έναν απλό και μινιμαλιστικό αναγνώστη χωρίς πρόσθετα στοιχεία, εμπιστευτείτε την εφαρμογή Lithium για να εξυπηρετήσει αυτόν τον σκοπό. Όντας μια σχετικά νέα εφαρμογή, έχει λιγότερα χαρακτηριστικά (από τώρα), αλλά αναμένεται να φέρει περισσότερα στο μέλλον. Ο ηλεκτρονικός αναγνώστης Lithium έχει βασικές λειτουργίες όπως…

0 comments
Η Ελεάνα Τσακιροπούλου με τον Δήμο Βελέντζα

Η συγγραφέας Ελεάνα Τσακιροπούλου σε μια συζήτηση με τον Δήμο Βελέντζα

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, με την συγγραφέα/φιλόλογο Ελεάνα Τσακιροπούλου, σε μία συνέντευξή της (βίντεο) στον Δήμο Βελέντζα!

0 comments
-μηνιαίο-ημερολόγιο-κοινωνικών-μέσων

Το μηνιαίο ημερολόγιο μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Το μηνιαίο ημερολόγιο κοινωνικών μέσων είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να οργανώνεις τις καθημερινές εργασίες σου.
Η αρχική χρήση του ήταν για οργάνωση εταιρικών εργασιών. Όπως εύκολα μπορείς όμως να αντιληφθείς, με μικρές προσαρμογές μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί από έναν επαγγελματία συγγραφέα, έναν (σοβαρό) αυτοεκδότη, αλλά και από οποιονδήποτε ελεύθερο επαγγελματία που έχει πάρει στα σοβαρά τα κοινωνικά δίκτυα για την προώθηση και διαφήμιση των προϊόντων που εμπορεύεται.

2 Σχόλια
Forum

Δημιουργία κοινότητας (Forum) ΔΩΡΕΑΝ και προώθηση βιβλίων & συγγραφέων.

Σαν αυτοεκδότες, οφείλουμε στον εαυτό μας να χρησιμοποιήσουμε με σοφία και πίστη τα εργαλεία που θα επιλέξουμε για την προώθηση των βιβλίων μας, αλλά, κυρίως, για την προώθηση του ονόματός μας, τη γνωστή διαδικασία του Branding.
Ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία, αλλά με αρκετές απαιτήσεις -κυρίως χρονικές- είναι ένα Forum.

2 Σχόλια
4 ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακά εργαλεία για την ενίσχυση της προώθησης των βιβλίων σου2

4 ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακά εργαλεία για την ενίσχυση της εγχώριας & παγκόσμιας προώθησης των βιβλίων σου.

Η χρήση όσο περισσότερων εργαλείων για την ενίσχυση της εγχώριας αλλά και της παγκόσμιας προώθησης των βιβλίων ενός συγγραφέα, αυτοεκδότη ή μη, είναι καθοριστικής σημασίας παράγοντας για την εμπορική επιτυχία (ή όχι) του συγγράμματός του.

4 Σχόλια

Trello: Πως να οργανώσεις τη συγγραφική σου δραστηριότητα, αλλά και τη ζωή σου!!

Το Trello χρησιμοποιείται από χιλιάδες ανθρώπους και επιχειρήσεις κάθε μέρα, ως ζωτικό μέρος της ροής εργασίας τους. Ενισχύστε την παραγωγικότητα σας ή της ομάδας σας και αποκτήστε τις διαχειριστικές ικανότητες που χρειάζεστε, χρησιμοποιώντας το organizer Trello.
Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Trello για κάθε είδος εργασίας που μπορεί να φανταστεί κανείς. Να μερικά από τα δεκάδες παραδείγματα για το που να χρησιμοποιήσεις το Trello για να παραμείνεις οργανωμένος…

11 Σχόλια
Books wi-fi & OLTO 2

Δωρεάν εργαλεία για προβολή και προώθηση βιβλίων: Books wi-fi & OLTO

Και οι δύο ιστοσελίδες για προβολή και προώθηση βιβλίων είναι αγγλόφωνες, οπότε, καταλαβαίνουμε πως οι δυνατότητες περιορίζονται και στα βιβλία που είναι γραμμένα και στην αντίστοιχη γλώσσα, τα Αγγλικά, όχι ότι αυτό είναι κάτι που δεν μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πλατφόρμες και για Ελληνικά βιβλία.

6 Σχόλια
Εκδόσεις ΛΕΥΚΟ ΜΕΛΑΝΙ & Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - WEBINAR 2019

Έκδοση και Αυτοέκδοση βιβλίου – Webinar 2019 | Εκδόσεις ΛΕΥΚΟ ΜΕΛΑΝΙ & Διαδικτυακή Αυτοέκδοση

2η ΔΩΡΕΑΝ τηλε-συζήτηση της “Διαδικτυακής Αυτοέκδοσης” & των Εκδόσεων “ΛΕΥΚΟ ΜΕΛΑΝΙ”σχετικά με τα πιο “φλέγοντα” ζητήματα που αφορούν στην έκδοση και αυτοέκδοση έντυπων και ψηφιακών βιβλίων το 2019.

4 Σχόλια

Bonsai Stories: ΔΩΡΕΑΝ προώθηση βιβλίων, κριτικές, προτάσεις, διαγωνισμοί και κληρώσεις.

Το Bonsai Stories είναι ένας λογοτεχνικός ιστοχώρος, όπου ο κάθε συγγραφέας ή ποιητής έχει μία ακόμη δυνατότητα προώθησης και προβολής του/των βιβλίων του, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
“Το γράψιμο είναι ένα ωραίο πράγμα, γιατί συνδυάζει τις δύο απολαύσεις: του να μιλάς στον εαυτό σου, και να μιλάς σε πλήθος – Cesare Pavese”.

0 comments

Ποίηση & Poem Hunter: ΔΩΡΕΑΝ αυτοέκδοση και προώθηση ποιημάτων, κριτικές βιβλίων και προβολή τους.

Το Poem Hunter είναι ένα website επικεντρωμένο στην παγκόσμια ποίηση. Με ένα τεράστιο κοινό λάτρεων της ποίησης και με χιλιάδες ποιητές να κατακλίζουν τις σελίδες του, το Poem Hunter είναι ίσως το αξιολογότερο website λογοτεχνίας, και σίγουρα -για τους ποιητές- το χρησιμότερο!

2 Σχόλια

10 τρόποι για να βγάλετε το καλύτερο δυνατό από την e-Shop σελίδα του βιβλίου σας.

Η απευθείας πώληση στους αναγνώστες του e-Shop σας θα μεγιστοποιήσει τα κέρδη και το αναγνωστικό σας κοινό. Όπως ένας κτηματομεσίτης που προσπαθεί να προσελκύσει αγοραστές σπιτιών, χρειάζεται να σκεφθείτε την εξωτερική ελκυστικότητα των άμεσων σελίδων πώλησης στους αναγνώστες. Οι προσπάθειές σας θα είναι πολύ πιο εύκολες από το να ξαναφτιάχνατε το μπάνιο σας ή να ξαναβάφατε τους τοίχους σας…

8 Σχόλια

8 Responses to Εργασία μέσω διαδικτύου, διαχείριση χρόνου και email Marketing

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

self-publishing online FAQ


     

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - Τι είναι και πως γίνεται;

 

Διαδικτυακή αυτοέκδοση

VIDEO CLUB

 

Εγγραφή youtube