Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Εργασία & Επιχειρηματικότητα από το σπίτι μέσω Διαδικτύου, διαχείριση χρόνου και email Marketing

Εργασία μέσω διαδικτύου, διαχείριση χρόνου και email Marketing

2020-21

 

Τα τελευταία 13 χρόνια…

…εργάζομαι, και, γενικά, βιοπορίζομαι, αποκλειστικά μέσα από το διαδίκτυο, με μοναδικό ουσιαστικά εξοπλισμό (τον απαραίτητο βασικό εννοώντας), ένα laptop!!
Σε ένα αγγλόφωνο blog που αρθρογράφησα κάποτε και που σχετίζεται με το internet marketing, είχα ονομάσει τον τύπο αυτού του επιχειρηματία “non stuff entrepreneur” (επιχειρηματίας χωρίς…επιχείρηση, ή χωρίς υλικό, σε ακριβή μετάφραση)!!!

 

Δήμος Βελέντζας

 

Δεν είσαι ακόμα μέλος?  Έλα στη συντροφιά μας >>>

 

ΆρθροΣχετικά Άρθρα

 

Ένας από τους βασικούς τομείς γύρω από τους οποίους δραστηριοποιούμαι εδώ και 7 χρόνια ως “non stuff entrepreneur” είναι η έκδοση βιβλίων (εκτός της συγγραφής τους).

Δήμος Βελέντζας

Βιβλίων ΟΛΩΝ των ειδών!

 

Βιβλία έντυπα, ηλεκτρονικά (eBooks), εικονο-βιβλία (picture books), διαδραστικά βιβλία (interactive books), ηχο-βιβλία (audiobooks), βιβλία δικά μου, βιβλία άλλων λογοτεχνών, αλλά και βιβλία συγγραφέων/αυτοεκδοτών που κατάφεραν εντελώς μόνοι τους να αυτοδημοσιεύσουν τα έργα τους, με μόνο οδηγό τις ΔΩΡΕΑΝ πληροφορίες της «Διαδικτυακής Αυτοέκδοσης».

Το πεδίο αυτό, είναι ιδανικό για τη δραστηριοποίηση ενός “non stuff entrepreneur” όπως εγώ (αλλά και εσύ, αν το θελήσεις).


Η έδρα μου στην Αθήνα είναι στην Κυψέλη, όμως το αγαπημένο γραφείο μου είναι –συνήθως– μία καφετέρια, μία οποιαδήποτε καφετέρια, όπου “στεγαζόμαστε” εγώ και το laptop μου, το βασικό εργαλείο που χρησιμοποιώ για την διαχείριση του ημερήσιου χρόνου μου.

Και βέβαια, γραφείο, θα έχω πάντα και παντού, όπου κι αν βρεθώ στον πλανήτη Γη, αρκεί να υπάρχουν…καφετέριες!


Τον Ιούλιο του 2017 ίδρυσα και τις Εκδόσεις Λευκό Μελάνι, έναν εκδοτικό οίκο που υποστηρίζει αυτοεκδότες, πράγμα που πιθανότατα να σημάνει το “αντίο καφετέριες”, εκτός και αν καταφέρω να γίνω ΚΑΙ ο πρώτος εκδοτικός οίκος χωρίς…”οίκο” (non “house” publishing house)!!! 🙂
Αυτό που σίγουρα σημαίνει, είναι πως, ο εκδοτικός αυτός οίκος, είναι η “Σύγχρονη Πρόταση στις Εκδόσεις Ψηφιακών & Έντυπων Βιβλίων!!!!!”
Θα μιλήσουμε όμως εκτενέστερα για τις Εκδόσεις Λευκό Μελάνι παρακάτω…

 

 

Αυτόν τον τρόπο εργασίας (δλδ. μέσω διαδικτύου), οι Αμερικάνοι το λένε Laptop Lifestyle, και είναι το στυλ ζωής και εργασίας που ζουν σήμερα οι περισσότεροι επαγγελματίες συγγραφείς και οι επιτυχημένοι marketers παγκοσμίως, και, γενικά, οι περισσότεροι από εκείνους που καταφέρνουν να βιοπορίζονται με οποιονδήποτε τρόπο μέσω διαδικτύου, εξασφαλίζοντάς τους:

 • περισσότερο χρόνο με την οικογένειά τους,
 • λιγότερα έξοδα για τη λειτουργία της επιχείρησής τους,
 • περισσότερα έσοδα στην τσέπη τους, και,
 • μια ελευθερία και μία ψυχική ηρεμία, που κανένας άλλος τρόπος εργασίας δεν μπορεί να τους παρέχει…Κυριολεκτικά, κανένας άλλος!

 


Μερικές από τις πιο χρήσιμες μεθόδους διαδικτυακής εργασίας που έχω χρησιμοποιήσει -λιγότερο ή περισσότερο- κι εγώ, σου προτείνω στο παρακάτω βίντεο:

 

🔰 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

 

☑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ► 00:00
☑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ►
01:05
☑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ VIDEO & ANIMATIONS ►
02:46
☑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ VIDEO GAMES ►
03:21
☑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ►
04:20
☑ DROPSHIPING & AFFILIATE MARKETING ►
07:33
☑ iTUNES – ETSY – SHOPIFY ►
12:18
☑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ / ΕΠΙΛΟΓΟΣ ►
15:09

 

Εργασία μέσω διαδικτύου, διαχείριση χρόνου και email Marketing

 

 


 

Φαντάσου μόνο αυτό…
Όταν οι φίλοι σου ή η γυναίκα/σύντροφός σου θα ιδροκοπούν 9π.μ – 5μ.μ + (ή 8-4+) προσφέροντας τις υπαλληλικές υπηρεσίες τους σε άλλους, ΕΣΥ, ως αφεντικό του εαυτού σου, θα φτιάχνεις (ή θα παραγγέλνεις) τον καπουτσίνο σου, θα ανοίγεις το laptop σου όποια ώρα θελήσεις (χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα εξαντλήσεις τουλάχιστον ένα 8ωρο), και θα ξεκινάς την εργασιακή μέρα ενός επιχειρηματία αυτοεκδότη/λογοτέχνη (ή όποιας άλλης επαγγελματικής δραστηριότητας), με τι άλλο…από την αλληλογραφία σου!!!

 

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ???

 

…Τώρα, θα μου πεις: «…ωραία εργασία βρήκες να ξεκινήσω τη μέρα μου»!!!

 

Και όμως, όσο βαρετή και ενοχλητική πρωινή απασχόληση κι αν σου φαίνεται, κάνε την, χωρίς καθόλου σκέψη, πρώτα απ’ όλες (όπως μπορείς να διαβάσεις και στο ΔΩΡΕΑΝ βιβλίο “20 συμβουλές για το πως να δουλεύεις από το σπίτι“).

20 συμβουλές για το πώς να δουλεύετε από το σπίτι-3D

Όταν το μυαλό σου είναι ακόμα καθαρό και ξεκούραστο, εκείνες τις ώρες που οι “γκουρού” του μάρκετινγκ τις ονομάζουν Golden Hours (χρυσές ώρες), εκείνες είναι και οι πιο αποδοτικές και χρήσιμες, οι 2-4 πρώτες ώρες της καθημερινής εργασία σου. Και, εγώ, δεν ξεχνώ ΠΟΤΕ, πως, μέσα από την “βαρετή” καθημερινή αλληλογραφία μου,

 • γίνονται οι περισσότερες πωλήσεις των βιβλίων μου,
 • επικοινωνούν μαζί μου όσοι δείχνουν ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες που παρέχω,
 • εντοπίζω τις καλύτερες «αγορές» στο afilliate marketing,
 • ενημερώνομαι για τις κινήσεις της βιομηχανίας του βιβλίου κλπ.,
 • συντονίζομαι και συνομιλώ με όλους τους συνεργάτες μου, και άλλους,
 • επικοινωνώ με βιβλιοπωλεία, εκδότες, συνδρομητές του blog, και άλλους,
 • κάνω έρευνα αγοράς και τάσεων (με ομαδικές αλληλογραφίες και Α-Β tests,
  και άλλα πολλά…

…καθώς επίσης -με την αλληλογραφία- πραγματοποιούνται και οι σημαντικότερες προωθητικές, γενικά, δραστηριότητές μου (αλληλογραφία θεωρώ και την εντός κοινωνικών δικτύων επικοινωνία inbox).

 

AUTORESPONDERS

 

Σίγουρα θα σκεφτείς, πως, η αλληλογραφία είναι κάτι το απλό, σαν να διαβάζω εφημερίδα. Και όμως, είναι πιο πολύπλοκη διαδικασία απ’ ό,τι φαίνεται, και αυτό γιατί δεν αναφέρομαι μόνο στην ενημερωτική αλληλογραφία, αλλά και στην διαχειριστική.

Το να φροντίσεις να φτιάξεις “λίστες” συνδρομητών (email listing), να προγραμματίζεις σειρά μηνυμάτων (email funnels), το να στέλνεις ομαδικές αλληλογραφίες κ.ά., δεν είναι κάτι που γίνεται μία φορά. Είναι μία συνεχής και αέναη δραστηριότητα, που, όμως,  μπορείς να τη διαχειριστείς εύκολα με τη χρήση ενός “Autoresponder”.

 

Συνεπώς, το 2-4ωρο απασχόλησής μου με αυτήν, το μόνο που δεν μπορεί να θεωρηθεί είναι «χαμένος χρόνος» (και όλων μας, θεωρώ, όσο λιγότερο ή περισσότερο χρόνο κι αν αφιερώσει κανείς). Και αν υπολογίσω και το skype, google hangouts, κινητό τηλέφωνο, και τέτοιων ειδών αλληλεπιδράσεις, φτάνω το…6ωρο!!!???

Όλες τις υπόλοιπες εργασίες, που είναι πιο τεχνικού χαρακτήρα (αρθρογραφία, SEO, έλεγχο ιστοσελίδων μου, υπηρεσίες προς πελάτες κ.ά.), τις μοιράζω στην υπόλοιπη μέρα μου (ή και μέρες μου) όπως και όσο θέλω εγώ. Αλλά και στις…νύχτες μου!

 

AUTORESPONDERS

 Σίγουρα, δεν σου φαντάζει και ιδανικός τρόπος ζωής έτσι όπως τον περιγράφω.

“Και πότε θα ζήσω;” ίσως αναρωτηθείς.
Λογική απορία, αλλά, άλλοι ζουν για να δουλεύουν και άλλοι δουλεύουν για να ζουν. Σίγουρα ανήκω στους δεύτερους, όσο και “φορτωμένο” να σου ακούγεται το ημερήσιο πρόγραμμά μου, γιατί:

 • Προσέχω πάντοτε την ευζωία, και όχι μόνο την ευπορία, και φροντίζω:
  – να μην ξεπερνάω τις αντοχές μου και «καώ»,
  – να πίνω συχνά νερό,
  – να σηκώνομαι από το γραφείο κάθε μία ώρα,
  – να μεγαλώνω τις γραμματοσειρές για να μην κουράζω τα μάτια μου,
  – να κινούμε/γυμνάζομαι/περπατάω καθημερινά,
  – να γρατζουνάω συχνά την κιθάρα μου, για αρκετή ώρα,
  – και βέβαια, να τρώω και κάτι…
 • Όταν δουλεύω σε εσωτερικό χώρο (γραφείο ή σπίτι) δεν είμαι ντυμένος πρόχειρα (φόρμες, πιτζάμες κλπ.) κι ας μπορώ.
  (ΣΗΜ: Μπορεί να μην είναι το “καλύτερο” να ζεις και να εργάζεσαι στο σπίτι, όσο και αν μοιάζει ιδανικό, αν δεν το προσέξεις. Εάν μπορείς πάντως να διαθέτεις και ξεχωριστό χώρο εργασίας, εκτός του σπιτιού σου, θα είναι το ιδανικό).
 • Φροντίζω να κρατώ το περιβάλλον εργασίας καθαρό και συμμαζεμένο. Δοκιμασμένα, νιώθεις πολύ καλύτερα!
 • Φροντίζω να δουλεύω συχνά και σε εξωτερικούς χώρους (τις καφετέριες, που λέγαμε πριν… 🙂 ).
 • Κάπου-κάπου, ξεκλέβω και λίγο χρόνο και γράφω μερικές γραμμές από το νέο μυθιστόρημα που έχω ξεκινήσει (εδώ και 19 μήνες)…
 • Βέβαια, κάνω και τις βόλτες μου με φίλους και φίλες, μην γίνω και “τεχνοκρατικό ζόμπι” 🙂 .
 • Δεν δουλεύω ΠΟΤΕ Κυριακές!!!
 • Πηγαίνω ΠΑΝΤΑ διακοπές, τουλάχιστον καλοκαιρινές.

Αυτό που εννοώ, είναι, πως, δεν υπάρχει επιτυχία χωρίς ιδρώτα και κόπο, αλλά παραμένω συγκροτημένος και “συγκρατημένος”, στη δική μου “χρυσή τομή”, κι ας έχω λιγότερη επαγγελματική επιτυχία απ’ όση σίγουρα θα μπορούσα.
Εσύ, κάνε όπως νομίζεις, και όσα μπορέσεις. Να θυμάσαι όμως, πως σίγουρα μπορείς περισσότερα απ’ όσα νομίζεις, αρκεί να δοκιμάσεις κάποτε τα όριά σου. Θα εκπλαγείς!!!

 


 

home-office

Όπως ανάφερα και πιο πάνω, η ασχολία με τα βιβλία, είναι μόνο ένας από τους τομείς δραστηριοτήτων μου, αλλά σίγουρα είναι ο πιο δημιουργικός, εποικοδομητικός και ψυχαγωγικός από όλους τους άλλους.

Η επικοινωνία με τους αμέτρητους δυνητικούς συνεργάτες, που θα με βοηθήσουν στην προώθηση των βιβλίων μου, είναι το λουνα-παρκ του διαδικτυακού αυτοεκδότη!

 

Δεν ξεχνάω ΠΟΤΕ βέβαια, πως, στον αχανή ωκεανό του διαδικτύου, υπάρχουν απεριόριστες πιθανότητες και δυνατότητες επιτυχίας, σε χιλιάδες τομείς, και, η μετριοπάθεια, σίγουρα δεν είναι όρος που εντοπίζεις στο «λεξιλόγιο» του επιτυχημένου διαδικτυακού αυτοεκδότη, εμπόρου και digital marketer.
Τα “μάτια” ανοιχτά, το μυαλό σε εγρήγορση, και η αναζήτηση του κέρδους γίνεται…διασκέδαση!

 

Το μόνο ρητό που αξίζει να θυμάσαι, είναι αυτό:

 

«Αποτυχημένος θεωρείσαι, από τη στιγμή που εγκαταλείπεις την προσπάθεια»!

 

Έτσι κι εγώ, σε σχέση με το βιβλίο, από την στιγμή που συνειδητοποίησα πως ΜΟΝΟ αυτοεκδίδοντας μπορούσα να έχω κάποιες πιθανότητες εμπορικής επιτυχίας των βιβλίων που έγραφα (ακόμα και ύπαρξής τους, γενικά), δεν υπήρχε πλέον γυρισμός…

 

Αυτή η επιθυμία μου, οδήγησε το 2014 και στην γέννηση του blog που βρίσκεσαι τώρα, του “Διαδικτυακή Αυτοέκδοση”!

Ύστερα από 10 αυτοεκδόσεις βιβλίων μου  –τεχνικών, αλλά και παραμυθιών, καθώς και μίας νουβέλας- ένιωσα την επιθυμία να μοιραστώ τις αυτοεκδοτικές εμπειρίες μου και με άλλους ανθρώπους, “κοινούς θνητούς” όπως κι εγώ.
(Εντός του 2021, θα αυτοεκδώσω  -με τις δικές μου Εκδόσεις Λευκό Μελάνι, πλέον- άλλα δύο βιβλία μου, 1 τεχνικό + 1 παραμύθι).

 

 

ΣΗΜΕΡΑ…

Δήμος Βελέντζας 2021

…μετά από 13 χρόνια διαδικτυακού μάρκετινγκ & εμπορίου, 9 χρόνια συγγραφής βιβλίων, 7 χρόνια αρθρογραφίας σχετικά με την αυτοέκδοση βιβλίων μέσω διαδικτύου και παροχής εκδοτικών υπηρεσιών, μπόρεσα να στοιχειοθετήσω μία συγκεκριμένη διαδρομή, την οποία θα έχει να ακολουθήσει ο οποιοσδήποτε -λογοτέχνης, εκπαιδευτικός, σύμβουλος κ.ά.- αποφασίσει να απεμπλακεί από τα δεσμά της μέχρι χτες αναγκαστικής επιλογής κάποιου παραδοσιακού μεγαλο-εκδοτικού οίκου και να ανοίξει τα φτερά του προς το “ρίσκο” της ελευθερίας και της αυτοδιάθεσης.

 

Αυτή τη διαδρομή, μπορείς κι εσύ να ακολουθήσεις σήμερα. Όπως και ο καθένας που έχει γράψει ένα πρόχειρο σύγγραμμα, είτε ένα μυθιστόρημα, ποιητική συλλογή, εκπαιδευτικό πόνημα, κ.ά…

 

Πιστεύεις πως θα σου ήταν χρήσιμο το να μάθεις κι εσύ λεπτομερώς αυτή την διαδρομή, που θα μπορούσε να σε οδηγήσει στην πραγματοποίηση ενός μέχρι χτες άπιαστου ονείρου σου;

Μάθε περισσότερα, στο παρακάτω χαρακτηριστικό άρθρο…

 

 

………………………

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Αυτό το άρθρο (και τα συνδεόμενα) προορίζεται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα κερδίσετε χρήματα χρησιμοποιώντας τις τεχνικές και τις ιδέες σε αυτό το άρθρο. Αυτό δεν είναι οικονομική ή επενδυτική συμβουλή. Απλώς μοιράζομαι τη γνώμη μου χωρίς καμία εγγύηση για κέρδη ή ζημίες από επενδύσεις. Το επίπεδο επιτυχίας σας στην επίτευξη των όποιων αποτελεσμάτων που πιθανόν αναφέρονται σε αυτό το άρθρο απαιτεί δέσμευση, σκληρή δουλειά, εμπειρία και γνώση. Έχουμε λάβει εύλογα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο είναι ακριβείς, αλλά δεν μπορούμε να δηλώσουμε ότι οι ιστότοποι που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι απαλλαγμένοι από σφάλματα. Συμφωνείτε ρητά να μην βασίζεστε σε πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το άρθρο.

 


 

Στην διάθεση των συναδέλφων λογοτεχνών, βρίσκεται από το 2017 και ο εκδοτικός οίκος Εκδόσεις Λευκό Μελάνι, για όποιον προτιμήσει να εμπιστευτεί σε επαγγελματίες την δημιουργία και την τύχη των έργων του, και που αναζητά μία δίκαιη μεταχείριση από έναν μοντέρνο εκδοτικό οίκο, που έχει ως αποστολή του:

 

Ο πνευματικός δημιουργός, πρέπει να είναι και ο δικαιούχος του μεγαλύτερου ποσοστού από το κέρδος των πωλήσεων του/των έργων του, καθώς και ο ιδιοκτήτης των πνευματικών και εμπορικών δικαιωμάτων των έργων του, ανεξάρτητα του τρόπου δημοσίευσής τους (είτε με έκδοση, είτε με υβριδική έκδοση, είτε με αυτοέκδοση).

 

Οι συγγραφείς, χρειάζονται μία ασφαλή “στέγη” με συλλογικό πνεύμα, αλληλοβοήθεια, υποστήριξη, τεχνογνωσία και αξιοπιστία.

 

Το αναγνωστικό κοινό, δικαιούται μεγαλύτερο φάσμα επιλογών -εμπορικών ή μη- βιβλίων/συγγραφέων, χωρίς καμία λογοκρισία τρίτων.

 

Το αναγνωστικό κοινό -παρότι απαρτίζεται από “κοινούς θνητούς”- διαθέτει την ικανότητα και τη νοημοσύνη ώστε να μπορεί να κάνει κριτική και αξιολόγηση της ποιότητας των βιβλίων. ΔΕΝ απαιτείται -για να θεωρηθεί έγκυρη και αξιόπιστη- να γίνεται από επιλεγμένους (μεροληπτικά) κριτές, με βάση υποκειμενικά κριτήρια επιλογής τους από τον/τους εκδότες!!!

 

 


Θέλεις να γνωρίσεις την οικονομικότερη & ευκολότερη μέθοδο αυτοέκδοσης έντυπων βιβλίων στην Ελλάδα;;;

Εκτύπωση κατά παραγγελία - Print on Demand

Κατασκευή ΔΩΡΕΑΝ ιστοσελίδας WordPress + Blocksy, το No1 Δωρεάν Θέμα!!

Κατασκευή ΔΩΡΕΑΝ ιστοσελίδας: WordPress + Blocksy, το No1 Δωρεάν Θέμα!!

Θα χρησιμοποιήσουμε το WordPress, το πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) στον κόσμο, και το Blocksy, ένα πανέμορφο και εύχρηστο θέμα, ίσως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΕΑΝ θέμα του WordPress με Premium δυνατότητες!!

0 comments
Αυτοέκδοση του βιβλίου σου ΔΩΡΕΑΝ με την Blurb: Εύκολη και ποιοτική έκδοση σε ΟΛΕΣ τις γλώσσες (2024).

Αυτοέκδοση του βιβλίου σου ΔΩΡΕΑΝ με την Blurb: Εύκολη και ποιοτική έκδοση σε ΟΛΕΣ τις γλώσσες (2024).

Η Blurb είναι μία ακόμα κορυφαία πλατφόρμα για «εκτύπωση κατά παραγγελία» ή «Print on Demand» (P.O.D). Τα πλεονεκτήματα της είναι πολλά και ποικίλα, σε σύγκριση με τις ανταγωνιστικές της εταιρίες, καθιστώντας τη μία από τις τέσσερις καλύτερες πλατφόρμες για εκτύπωση βιβλίων κατά παραγγελία…

6 comments
μετατροπή κειμένου σε ομιλία

Το Νο1 Εργαλείο για Δωρεάν Μετατροπή Κειμένου σε Ομιλία (και Ελληνικά)

Το TTSMaker είναι ένα δωρεάν εργαλείο για μετατροπή κειμένου σε ομιλία, παρέχοντας υπηρεσίες σύνθεσης φωνητικού περιεχομένου.
Υποστηρίζει ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, αραβικά, κινέζικα, ιαπωνικά, κορεάτικα, βιετναμέζικα, κ.ά., και προσφέρει διάφορα στυλ φωνής.

5 comments
ΔΩΡΕΑΝ Αυτο-προώθηση της Αυτο-έκδοσης σου με την Books Look

Είσαι Αυτοεκδότης – Συγγραφέας; ΔΩΡΕΑΝ Αυτο-προώθηση της Αυτο-έκδοσης σου.

Εάν είστε αυτοεκδότης – συγγραφέας που θέλει να προωθήσει το βιβλίο του, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν επιλογή καταχώρισης βιβλίων στο Books Look.

3 comments
SEO

10 κορυφαία SEO εργαλεία αναζήτησης για “λέξεις κλειδιά” (Search Engine Optimazation)

Έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό και ψάχνετε για να πάρετε ένα καλό εργαλείο SEO (Search Engines Optimazation) για το 2024. Ακούγεται οικείο;

2 comments
Mixo

Δημιούργησε τη δική σου ΔΩΡΕΑΝ Ιστοσελίδα με την Mixo: Ένα μοναδικό εργαλείο που θα λατρέψεις!

Δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας την εκπληκτική πλατφόρμα Mixo. Εάν έχεις πάντα ονειρευτεί να δημιουργήσεις μια μοναδική ΔΩΡΕΑΝ ιστοσελίδα με εντυπωσιακό design, ακολούθησε τις οδηγίες μου και θα το καταφέρεις εύκολα και γρήγορα!

5 comments
Παραμύθι

Το λαϊκό παραμύθι ως λογοτεχνικό είδος (προφορική λαϊκή λογοτεχνία)

Βασικός στόχος στο παραμύθι είναι η περιγραφή της κοινής εμπειρίας της ανθρώπινης ύπαρξης, στο χώρο και στο χρόνο, μέσα από τον κόσμο της φαντασίας. Μέσα από το παραμύθι μεταφέρονται στο χρόνο τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά κάθε τοποθεσίας (οι αντιλήψεις, οι δεισιδαιμονίες, ο τρόπος έκφρασης), συντηρώντας με αυτόν τον τρόπο τη λαϊκή…

1 comment
Οι 15 Εντολές για μία επιτυχημένη διαφημιστική εκστρατεία ενός βιβλίου

Οι 15 Εντολές για μία επιτυχημένη διαφήμιση βιβλίου.

Αν δεν μπορείτε πραγματικά να ξοδέψετε πολλά σε μια διαφημιστική εκστρατεία ενός βιβλίου, αφιερώστε κάποιο χρόνο για να το κάνετε μόνοι σας και εφαρμόστε αυτές τις 15 εντολές. Αν διαβάζετε εφημερίδες ή παρακολουθείτε τηλεόραση, γνωρίζετε ότι η διαφήμιση πουλάει. Αλλά ακόμα και έμπειροι άνθρωποι που κάνουν διαφήμιση…

6 comments
Η Ιατρός και συγγραφέας Χρυσή Ντελάκη, μιλάει για... όλα, με τον Δήμο Βελέντζα (thumb)

Η Ιατρός και συγγραφέας Χρυσή Ντελάκη, μιλάει για… όλα, με τον Δήμο Βελέντζα.

Ήταν την Πέμπτη το απόγευμα, όταν, επιτέλους, έγινε πραγματικότητα η πολυαναμενόμενη διαδικτυακή συνάντησή μας με την Ιατρό και συγγραφέα Χρυσή Ντελάκη.

0 comments
Podcast5

Δημιούργησε ΔΩΡΕΑΝ το Podcast του βιβλίου σου!!!

Κάθε συγγραφέας που αυτοεκδίδει τα βιβλία του με τη βοήθεια της Διαδικτυακής Αυτοέκδοσης ή τα έχει εκδώσει –έντυπα ή/και ψηφιακά– με τις Εκδόσεις Λευκό Μελάνι, καθώς και κάθε άλλος φίλος/συνδρομητής μας, λογοτέχνης, ποιητής κλπ., μπορεί να δημιουργήσει μόνος του ένα Podcast* δλδ. ένα ραδιοφωνικού χαρακτήρα ηχητικό αρχείο, και να προωθεί το βιβλίο ή τον εαυτό του ως συγγραφέα.

3 comments
PayPal Buttons thumb

PAYPAL: Πως να φτιάξω ΚΟΥΜΠΙΑ άμεσης αγοράς, δωρεάς κ.ά.

Η PayPal δίνει τη δυνατότητα σε οποιοδήποτε άτομο ή επιχείρηση να στέλνει και να λαμβάνει πληρωμές μέσω Internet με ασφάλεια. Στο παρακάτω βίντεο θα μάθεις όλη τη διαδικασία, βήμα-βήμα, πως να φτιάχνεις τα δικά σου κουμπιά άμεσης αγοράς, αλλά και άλλα, με την PayPal!

4 comments
BookSirens for Reviews

BookSirens: Απόκτησε περισσότερες κριτικές για την αυτέκδοσή σου στην Amazon.

Απόκτησε κριτικές για την αυτοέκδοση του βιβλίου σου στην Amazon & Goodreads από την κοινότητά της BookSirens με 15.000+ σχολιαστές βιβλίων. Προσέγγισε σχολιαστές βιβλίων, bookstagrammers & booktubers οι οποίοι έχουν αθροιστική παρακολούθηση πάνω από ένα εκατομμύριο αναγνώστες!

0 comments

Ενημερώσου για την σειρά εκπαιδευτικών βίντεο/σεμιναρίων για την αυτοέκδοση βιβλίου στο διαδίκτυο, εδώ…www.formula-autoekdosis.selfpublishingonline.eu

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

10 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
SPETRIDISXETEAE

καλησπερα
Θελω να φτιάξω μια λιστα μειλ για να ενημερωνω τις εκδηλωσεις του Βιβλιοπωλείου μας Μπορειτε να μου πείτε που θα βρω τις σχετικές οδηγίες

Theoharis

Καλησπέρα. Τώρα με την καραντίνα θέλουμε δε θέλουμε από το σπίτι θα δουλεύουμε. Να είσαι καλά για τη βοήθεια που προσφέρεις τόσα χρόνια. Μόνο να δουλεύεις για λογαριασμό μου δεν έχεις κάνει, ακόμα 🙂

Ιάκωβος

Και ένα κατεβατό άρθρο, και βίντεο, και βιβλίο; Ice teos!!!!

Άννα

Ευχαριστώ Δήμο για την πληροφόρηση. Πως τα προλαβαίνεις όλα αυτά;

Ζωή

ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΦΙΡΕΡΩΘΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση