Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Kindle Scout – Πως να κερδίσεις πενταετές συμβόλαιο έκδοσης του βιβλίου σου με την Amazon

 

Το Kindle Scout είναι ένας διαδικτυακός εκδοτικός οίκος με δυνατότητα ανάγνωσης για νέα, ποτέ πριν δημοσιευμένα βιβλία. Είναι ένας τόπος όπου οι αναγνώστες βοηθούν στο να αποφασιστεί αν αξίζει να δημοσιευτεί ένα νέο βιβλίο.

Τα επιλεγμένα βιβλία θα εκδοθούν από το Kindle Press (Amazon) και θα λάβουν 5ετές ανανεώσιμο συμβόλαιο, και μια προκαταβολή ύψους 1.500 δολαρίων. Επίσης, θα λάβουν, ποσοστό δικαιωμάτων χρήσης ηλεκτρονικού βιβλίου 50% (κέρδη), επαναφορές δικαιωμάτων, και μάρκετινγκ στην Amazon.
Οι μόνοι περιορισμοί, είναι: 

  • Να υπερβαίνει το κείμενο τις 50.000 λέξεις.
  • Να είναι βιβλίο φαντασίας/μυθιστόρημα.
  • Να είναι γραμμένο στην Αγγλική γλώσσα.
  • Να μην έχει ξαναεκδοθεί ποτέ, σε οποιαδήποτε μορφή.

 

Ανέβασε το βιβλίο σου στο Kindle Scout, και για 30 ημέρες θα βρίσκεται μπροστά τα μάτια εκατομμυρίων αναγνωστών, “πεινασμένων” για την εύρεση ποιοτικών βιβλίων για να διαβάσουν. Ταυτόχρονα, οι εν λόγω αναγνώστες, βρίσκονται και στη θέση του κριτή, κριτική που ευχαρίστως κάνουν (και ψήφους που δίνουν), με αντάλλαγμα ένα αντίγραφο του/των βιβλίων που ψήφισαν, και που κέρδισαν την έκδοσή τους με την Amazon.

 

Στο βίντεο αυτό, θα μάθεις πως να ανεβάσεις το νέο σου βιβλίο στο Kindle Scout, και να κερδίσεις το δικαίωμα συμμετοχής σου στις ψηφοφορίες του…

 

Δεν είσαι ακόμα μέλος?  Έλα στη συντροφιά μας >>>

 

Γιατί να κάνω αυτοέκδοση με τις Εκδόσεις «Λευκό Μελάνι»;

Ενημερώσου για την σειρά εκπαιδευτικών βίντεο/σεμιναρίων για την αυτοέκδοση βιβλίου στο διαδίκτυο, εδώ…www.formula-autoekdosis.selfpublishingonline.eu

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

4 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Ιάκωβος

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βάσια

Τέλειο!!!!! Δυστυχώς εχω ένα έτοιμο βιβλίο, αλλά είναι 47556 λέξεις. Κάπου είδα πως έγραφε ότι γίνεται και με λιγότερες από 50000 ή δεν είδα καλά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση