Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Google Books – Προώθηση των βιβλίων σας μέσα από το Google Play.

Το Google Play, παλαιότερα γνωστό ως Android Market, είναι μια ψηφιακή εφαρμογή διανομής για το Android και ένα σε απευθείας σύνδεση κατάστημα ηλεκτρονικών αναπτύσσεται και συντηρείται από τη Google .

Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν και να κατεβάσουν μουσική, περιοδικά, βιβλία, ταινίες, παιχνίδια, τηλεοπτικά προγράμματα και εφαρμογές που δημοσιεύθηκαν μέσω του Google. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αγοράσουν Chromebooks και Google Nexus-branded κινητών συσκευών μέσω του Google Play.

 

Η Google Books (παλαιότερα γνωστή ως Google Book Search και Google Print) είναι υπηρεσία της Google Inc. με αναζήτηση πλήρους κειμένου βιβλίων και περιοδικών που έχει σαρώσει η Google με τη χρήση οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR) και έχουν αποθηκευτεί την ψηφιακή της βάση δεδομένων. Τα βιβλία παρέχονται είτε από τους εκδότες και συγγραφείς, μέσω του Προγράμματος Συνεργατών της Google Books, είτε από τους εταίρους της βιβλιοθήκης της Google. Επιπλέον, η Google συνεργάζεται με μια σειρά από εκδότες περιοδικών για την ψηφιοποίηση των αρχείων τους.

Παρά την προειδοποίηση της Google, καλά θα είναι να είμαστε ενήμεροι, μέχρι τη στιγμή του επαν-ανοίγματος της “πόρτας” στη χώρα μας. 

 

Στο βίντεο αυτό, θα μάθεις πως να ανεβάζεις ένα βιβλίο στη βιβλιοθήκη σου στο Google Books, καθώς επίσης θα κάνεις και μία πρώτη γνωριμία με το Google Store, από το οποίο θα μπορείς – σύντομα – ΚΑΙ να πουλάς το/τα βιβλία σου στο τεράστιο κοινό της Google!

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

 

Γιατί να κάνω αυτοέκδοση με τις Εκδόσεις «Λευκό Μελάνι»;

Ενημερώσου για την σειρά εκπαιδευτικών βίντεο/σεμιναρίων για την αυτοέκδοση βιβλίου στο διαδίκτυο, εδώ…www.formula-autoekdosis.selfpublishingonline.eu

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

4 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Έφη

Γεια χαρά παιδιά. Για ποιο λόγο δεν κάνει δεκτές τις εγγραφές νέων εκδοτών η google;

Βάσια

Καλησπέρα! Λέτε να ανοίξουν οι εγγραφές για το partner σύντομα; Πολύ θα με ενδιέφερε η αγορά της Google, και άλλους φαντάζομαι.

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση