Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Google Apps – Δωρεάν χρήσιμες εφαρμογές/εργαλεία για συγγραφείς

 

Η Google είναι αναμφισβήτητα ο “βασιλιάς” του διαδικτύου, ή, έστω, ένας από τους κυρίαρχους παίχτες στο χώρο του ίντερνετ, εδώ και πολλά χρόνια. Τα χιλιάδες εργαλεία που έχει κατασκευάσει – και συνεχίζει καθημερινά να κατασκευάζει νέα – είναι η ψυχή του “διαδικτυακού χρήστη”, διευκολύνοντας, εκτός από την κλασσική περιήγηση, και σε πάρα πολλούς άλλους τομείς.

 

Οι απίστευτα χρηστικές εφαρμογές που ασταμάτητα σχεδιάζουν οι επαγγελματίες προγραμματιστές της Google μπορούν εύκολα να χαρακτηριστούν ως “το απόλυτο οπλοστάσιο”.

 

Αυτό το μεγα-εργαλείο, με το όνομα Google, προσφέρει στους απλούς χρήστες, στους επαγγελματίες και στους διαδικτυακούς εμπόρους, δυνατότητες πέραν της φαντασίας τους. Το ίδιο ακριβώς μπορεί να προσφέρει και σε έναν διαδικτυακό αυτοεκδότη/λογοτέχνη, χωρίς κανένα κόστος, εκτινάσσοντας την παραγωγικότητα και την δυναμική του στα ύψη!

 

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα μάθεις μερικές από τις πιο χρήσιμες προτεινόμενες εφαρμογές για συγγραφείς/αυτοεκδότες, που παρέχονται από την Google εντελώς δωρεάν!

Google apps - εφαρμογές για συγγραφείς

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

You need to be logged in to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

6 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Mariana Kat.
Απάντηση σε  Δήμος Βελέντζας
You need to be logged in to view this content.
Ιάκωβος
You need to be logged in to view this content.
ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση