Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Bublish – Δωρεάν online κατασκευή προωθητικών σελίδων για συγγραφείς

 

bublish - αυτοέκδοση - Δήμος Βελέντζας

Η Bublish είναι μία online ηλεκτρονική πλατφόρμα παρουσίασης, προώθησης και πώλησης βιβλίων (φυσικών ή ηλεκτρονικών).


Με την χρήση της Bublish, μπορούμε να δημιουργήσουμε ευπαρουσίαστες σελίδες (bubles/φούσκες) του/των βιβλίων μας, τις οποίες ύστερα προωθούμε σε φίλους, συνδρομητές ή πιθανούς αγοραστές τους, μέσω email ή κοινωνικών δικτύων.

 

Με την χρήση της Bublish, ενδυναμώνουμε και εμπλουτίζουμε την “εργαλειοθήκη μας” , πράγμα απαραίτητο για τις στρατηγικές μάρκετινγκ που θα ακολουθήσει ένας μοντέρνος διαδικτυακός συγγραφέας/αυτοεκδότης.

 

Εκτός της προώθησης των δικών σας βιβλίων, μπορείτε να βρείτε και τα βιβλία άλλων συναδέλφων συγγραφέων, είτε για να πάρετε ιδέες για την κατασκευή των δικών μας bubles, είτε για να αγοράσετε κάποιο βιβλίο άλλου, που μας ενδιαφέρει.

 

Σε αυτό το βίντεο, θα δείτε ένα παράδειγμα για να ξεκινήσετε τη δημιουργία του πρώτου σας Buble!

bublish - διαδικτυακή αυτοέκδοση

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

 

6 Responses to Bublish – Δωρεάν online κατασκευή προωθητικών σελίδων για συγγραφείς

 • Καλησπέρα Δήμο. Ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει συγκεκριμένο κοινό αναγνωστών του bublish ή μόνο όσοι έχουν τον σύνδεσμο του βιβλίου μας;
  Καλό Πάσχα!

  • Χριστός Ανέστη Ζωή, χρόνια μας πολλά!!!
   Εάν δεν το πρόσεξες, όταν μπαίνεις στο bublish “as a reader” σου βγάζει και κάποια βελάκια για να δεις άλλων βιβλίων τα bubles, και κάποια μενού αναζήτησης βάση ονόματος, κατηγορίας κλπ.. Άρα, υπάρχει κοινό, και μάλιστα και Ελληνικό.

 • Χρόνια πολλά και καλή ανάσταση!!!
  Το κουμπί για αγορά ούτε σε εμένα το βγάζει. Γιατί λένε πως το δίνουν και στο free? Πολύ όμορφο το θεματάκι πάντως.

  • Χριστός Ανέστη Διομήδη, χρόνια μας πολλά!!!
   Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό, γιατί, βάση των πλάνων συνδρομών που αναγράφουν, στο δωρεάν, εμπεριέχεται και το “buy”. Όπως αναφέρω και στο βίντεο, ίσως χρειάζεται να διασταυρωθούν οι τίτλοι του βιβλίου που ανεβάζουμε εκεί με των εταιριών που συνεργάζονται. Πάντως, ο σύνδεσμος για την ιστοσελίδα σου υπάρχει, τουλάχιστον. Εάν μάθω κάτι ή αλλάξουν τα δεδομένα θα ενημερώσω.

 • Χρόνια πολλά παιδιά. Πολύ καλό το Bublish και χρήσιμο αλλά πως να το προωθήσω; Θα το βρίσκουν μόνο όσοι ψάχνουν στην αναζήτηση με το όνομά μου, με τον τίτλο, με την κατηγορία; Είναι κοινότητα σαν το wattpad; Ευχαριστώ για την απάντηση εκ των προτέρων!

  • Χριστός Ανέστη Βάσια, χρόνια μας πολλά!!!
   Όχι μόνο με αυτά που λες, αλλά και με τον σύνδεσμο (url) του buble σου, με τα κοινωνικά δίκτυα που σου διαθέτει (αλλά και σε όποιο άλλο θέλεις, με τον σύνδεσμο πάλι) ή με email στους φίλους/κοινό/συνδρομητές σου.
   Δεν είναι όμως σαν το wattpad, έχει όμως blog και author “club”. Καλό είναι να εμπλεκόμαστε και σε όλα τα blog & forums που βρίσκονται μέσα στις σελίδες των περισσότερων εταιριών/εργαλείων κλπ. αυτοέκδοσης, και για αλληλο-υποστήριξη, και για προώθησή μας.

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

self-publishing online FAQ


     

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - Τι είναι και πως γίνεται;

Διαδικτυακή αυτοέκδοση

Εγγραφή youtube