Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Κάνοντας το ebook σας διαδραστικό!

 

colorΑυτές τις μέρες οι άνθρωποι θέλουν άμεση ικανοποίηση, και δεν είναι να απορεί κανείς γιατί. Η τεχνολογία έχει επιφέρει την δυνατότητα να συνδέει  τους ανθρώπους από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά με το πάτημα ενός κουμπιού και τη δυνατότητα να διαβάσετε μια βιβλιοθήκη γεμάτη eBooks σε μια μικρή συσκευή.


Επειδή οι άνθρωποι πλέον έχουν συνηθίσει να παίρνουν τόσα πολλά περισσότερα από αυτά που χρειάζονται, βιβλία βασισμένα μόνο σε ένα απλό κείμενο δεν είναι αρκετά για όλους. Όλο και περισσότερα εργαλεία εμφανίζονται, επιτρέποντας στους ανθρώπους να συνδεθούν με αυτό που διαβάζουν, με ένα τρόπο που δεν μπορούσαμε ούτε να φανταστούμε πριν από λίγα χρόνια. Όταν επιλέγετε την πλατφόρμα που θα αυτοεκδώσετε το ebook σας, επιλέξτε κάποια που να μπορεί να το κάνει διαδραστικό…

 

Δεν είσαι ακόμα μέλος?  Έλα στη συντροφιά μας >>>

 

ΆρθροΣχετικά Άρθρα
 

Οι άνθρωποι λατρεύουν τις εικόνες

 

«Κάντε το βιβλίο σας πιο ελκυστικό, προσθέτοντας εικόνες και βίντεο»

 

picturesΔεν είναι κανένα μυστικό, ότι οι άνθρωποι αγαπούν τις εικόνες. Σαν όντα, μας ελκύουν εικόνες, φώτα και χρώματα. Η τηλεόραση έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα τις τελευταίες δεκαετίες, και έχει παραμείνει δημοφιλείς λόγω της “ερωτικής” σχέσεις μας με τις κινούμενες εικόνες. Εάν έχετε την δυνατότητα να το κάνετε, προσθέστε εικόνες στο βιβλίο σας, ακόμα και αν χρειαστεί να ξοδέψετε και λίγα χρήματα. Αυτό θα ενισχύσει αυτό που βλέπει ο αναγνώστης και θα προσθέσει ενδιαφέρον στην ιστορία σας. Επιπλέον, εάν έχετε πρόβλημα να περιγράψετε με λόγια κάτι τέλεια, μία εικόνα μπορεί να βοηθήσει τον αναγνώστη να συλλάβει αυτό που προσπαθείτε να του πείτε. Μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, έτσι δεν είναι;

 

Έχετε ένα ευρύ φάσμα επιλογών

 

«Υπάρχει μία μεγάλη γκάμα επιλογών διαθέσιμη στα προγράμματα αυτοέκδοσης»

 

animationsΟι εικόνες δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορείτε να προσθέσετε στο βιβλίο σας. Ανάμεσα στα πολλά εργαλεία αυτοδημοσίευσης βιβλίων, υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσετε κινούμενα σχέδια, φώτα, ακόμα και ήχους. Επίσης οι περισσότεροι ψηφιακοί αναγνώστες (Ereaders) είναι συμβατοί με αυτή τη λειτουργία. Εάν γράφετε παιδικά βιβλία, κάτι τέτοιο θα μαγνητίσει τους “μικρούς σας” αναγνώστες! Εάν γράφετε για μαθηματικές εξισώσεις, μπορείτε να προσθέστε κινούμενα σχέδια για να δείξετε τη διαδικασία επίλυσής τους. Αυτό θα βοηθήσει τους μαθητές σας να κατανοήσουν τις έννοιες πίσω από τα μαθηματικά, και όχι απλώς να απομνημονεύσουν τους τύπους. Αν γράψετε ένα eBook για μια τραγουδίστρια της όπερας, μπορείτε να προσθέσετε μουσική στο βιβλίο σε ορισμένα χωρία, που θα μεταφέρουν τον αναγνώστη σε εκείνον τον κόσμο. Οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστες, και θα συνδεθείτε με τους αναγνώστες με τρόπους που ποτέ δεν φανταζόσασταν. Έτσι αυξάνετε τις πιθανότητες να αγοράσουν περισσότερα ebooks σας.

 

Μπορείτε να δώστε στο κοινό σας περισσότερα από όσα πλήρωσαν  

 

«Οι αναγνώστες σας θα λατρέψουν το διαδραστικό έργο σας»

 

videoΜε την προσθήκη εικόνων και βίντεο στο βιβλίο σας, προσφέρετε στο κοινό σας περισσότερα από ότι θα περίμεναν από ένα βιβλίο, είτε ηλεκτρονικό, είτε έντυπο, θεωρώντας ως δεδομένο ότι έχετε γράψει ένα ποιοτικό κείμενο. Μόλις οι άνθρωποι νιώσουν ότι έχουν πάρει περισσότερα από όσα περίμεναν με τα λεφτά που πλήρωσαν, θα αγοράσουν ξανά από εσάς, και θα διαδώσουν το όνομά σας σε άλλους, πιθανούς μελλοντικούς αναγνώστες σας. Θα αγοράσουν από το πρόσωπο που νιώθουν συνδεδεμένοι, και η αλληλεπίδραση συνδέει τους ανθρώπους.

 

Θα βοηθήσει στην καταξίωση του ονόματός σας

 

«Σε έναν κόσμο γεμάτο συγγραφείς αυτοεκδότες, χρειάζεστε να δημιουργήσετε θετική άποψη για το όνομα σας»

 

brandΚαι δεν μπορείτε να πετύχετε κάτι τέτοιο ένα δεν ξεχωρίσετε με κάποιο τρόπο. Όταν ένα άτομο δημοσιεύει ένα βιβλίο φαντασίας για τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, μπορεί να φανεί “ρηχό” και βαρετό σε ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να ζουν σε έναν τεχνολογικό κόσμο. Αλλά όταν δημοσιεύετε ένα βιβλίο για την ιστορία του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, και προσθέσετε μουσική της δεκαετίας το ‘40 ή του ’50, ήχους από εκρήξεις βομβών, και κινούμενες εικόνες του Χίτλερ και των Αμερικάνικων στρατευμάτων, θα τους καθηλώστε και θα τους βυθίσετε σε αυτόν τον κόσμο.

 

Σύνοψη
Όταν αποφασίσετε να αυτοεκδώσετε ένα βιβλίο, χρησιμοποιήστε όλες τις επιλογές που σας προσφέρονται και κάντε το ebook σας διαδραστικό. Αρέσει στους ανθρώπους να διαβάζουν ebooks, όπου κι αν βρίσκονται. Τα διαδραστικά ψηφιακά βιβλία ψυχαγωγούν περισσότερο από τα απλά βιβλία. Το αποτέλεσμα θα είναι ότι αυξάνετε τις δυνατότητες πώλησης των βιβλίων σας, χωρίς περισσότερη δουλειά ή κόστος, δεδομένου του ότι αυτά τα χαρακτηριστικά, τείνουν να προσφέρονται από όλο και περισσότερα “εργαλεία” αυτοέκδοσης που είναι διαθέσιμα στις ημέρες μας.
 

It’s up to you how far you go. If you don’t try, you’ll never know!

{Merlin, “Sword in the Stone”}

 

Φτιάξε τις δικές σου ελληνικές και ξενόγλωσσες ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!

SEO

10 κορυφαία εργαλεία αναζήτησης για “λέξεις κλειδιά” (SEO)

Ποίηση & Poem Hunter: ΔΩΡΕΑΝ αυτοέκδοση και προώθηση ποιημάτων, κριτικές βιβλίων και προβολή τους.

BookOis

Bookois: ΔΩΡΕΑΝ κοινωνικό δίκτυο για συγγραφείς & πλατφόρμα προώθησης βιβλίου και συγγραφέα/αυτοεκδότη.

Audiobooks 2

Audiobooks – Εργαλεία δημιουργίας Ηχογραφημένων Βιβλίων

dolphin

Κάνοντας το ebook σας διαδραστικό!

Imikimi – Δωρεάν online εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών.

Neurolingo – ΔΩΡΕΑΝ Online Εφαρμογές Γλωσσικής Τεχνολογίας & Γλωσσικά βοηθήματα.

Αυτοέκδοση & Διαφήμιση – Ραδιόφωνο/ΤV/Website Banner Ads

Μετατροπή e-Book σε μορφή συμβατή για κινητά τηλέφωνα

Mobile format – Μετατροπή e-Book σε μορφή συμβατή για κινητά τηλέφωνα.

Δημιουργία εξώφυλλων με ΔΩΡΕΑΝ online κατασκευαστή

Δημιουργία εξώφυλλων με ΔΩΡΕΑΝ online κατασκευαστή

Facebook – Προσθήκη σελίδας “προτροπής” (landing page)

Polldaddy – Διαδικτυακό ”εργαλείο” για έρευνες, ψηφοφορίες, ερωτηματολόγια

Γράψε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

Γράψε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τα κείμενα του βιβλίου και το Audiobook σου, χωρίς να πληκτρολογήσεις…ούτε λέξη!

PayPal 2

PayPal – Πως να δημιουργήσω λογαριασμό στην PayPal

Web Radio3

Web Radio: Απόκτησε εύκολα και ΔΩΡΕΑΝ τον δικό σου Διαδικτυακό Ραδιοφωνικό Σταθμό.

PlayBuzz

PlayBuzz – Διαδραστικές εφαρμογές για προώθηση των βιβλίων σου.

Γιατί να κάνω αυτοέκδοση με τις Εκδόσεις «Λευκό Μελάνι»;

Ενημερώσου για την σειρά εκπαιδευτικών βίντεο/σεμιναρίων για την αυτοέκδοση βιβλίου στο διαδίκτυο, εδώ…www.formula-autoekdosis.selfpublishingonline.eu

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

self-publishing online FAQ


     

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι

 

Εγγραφή youtube

 

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση