Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Αυτοέκδοση βιβλίου – Διαφήμιση & κοινωνικά δίκτυα

Τα κοινωνικά δίκτυα δικαίως χαρακτηρίζονται ως Βασιλιάδες του διαδικτύου, τουλάχιστον από κοινωνικής απόψεως.

Δεν πρέπει να ξεχνάς όμως, πως, εκτός από κοινωνικές σχέσεις και κουτσομπολιό, τα κοινωνικά δίκτυα σου παρέχουν και μία μοναδική δυνατότητα. Το να δημοσιοποιείς την ιδιότητά σου ως συγγραφέα, την παρουσία των έργων σου, την ανάπτυξη ιδιαίτερων σχέσεων με άτομα “κλειδιά” που θα βοηθήσουν στην προώθηση των βιβλίων σου, και βέβαια ένας αχανές πεδίο δυνητικών πελατών/αγοραστών, τόσο μεγάλο, όσο ποτέ δεν υπήρξε στην ανθρώπινη ιστορία μαζεμένο σε ένα μέρος, όπως στο διαδίκτυο.

 

Παρά όμως την δωρεάν προωθητική δυνατότητα των βιβλίων σου που παρέχουν τα κοινωνικά δίκτυα από τη φύση τους, δεν θα είναι “σοφό” να μείνεις εκεί.

Με την δωρεάν προώθηση και διαφήμισή σου, μπορείς να καλύψεις αρχικά ένα μέρος του δυνητικού πελατολογίου σου, μέσα από τους προσωπικούς φίλους και κύκλους σου και μέσα από ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα.

 

Το ευρύ κοινό όμως, των χιλιάδων ή και εκατομμυρίων αναγνωστών -και πιθανών αγοραστών- που μπορεί να “σαγηνέψει” το βιβλίο σου, δυστυχώς (ή ευτυχώς) μόνο μέσω της πληρωτέας διαφήμισης θα είναι δυνατόν να προσεγγίσεις.
Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη, για να εξελιχτείς ως αυτοεκδότης, να εμπλακείς με την διαδικτυακή διαφήμιση επί πληρωμή το νωρίτερο δυνατόν, από την ώρα της αρχικής δημοσίευσης του έργου σου.

 

Στο παρακάτω βίντεο θα μάθεις πως να διαφημίζεις (δωρεάν ή επί πληρωμή) το βιβλίο σου μέσω κοινωνικών δικτύων, όπως τα: Facebook, Instagram, Pinterest κ.α.

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

 

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

4 Responses to Αυτοέκδοση βιβλίου – Διαφήμιση & κοινωνικά δίκτυα

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

self-publishing online FAQ


     

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - Τι είναι και πως γίνεται;

Διαδικτυακή αυτοέκδοση

 

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube