Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

My Storybook – Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας παιδικών βιβλίων

 

Το My Storybook είναι ένα δωρεάν online πρόγραμμα δημιουργίας παιδικών βιβλίων. Φτιάξε γρήγορα και εύκολα ένα απλό παραμύθι με δικές σου εικόνες ή με τις έτοιμες εικόνες που διαθέτει το πρόγραμμα αυτό.

Written by Δήμος Βελέντζας

Δήμος Βελέντζας

Ο Δήμος είναι Συγγραφέας, Αυτοεκδότης βιβλίων μέσω διαδικτύου και Blogger. Ασχολείται επίσης με την Κατασκευή Ιστοσελίδων και το Internet Marketing σε διάφορους τομείς. Ακόμη, είναι Μουσικός, Συνθέτης, Ηχολήπτης και Μουσικός παραγωγός.

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

5 Responses to My Storybook – Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας παιδικών βιβλίων

  • Τέλειο!!!!!!!!

  • Καλησπέρα Δήμο. Τα συγχαρητήριά μου για την «ανακάλυψη». Σε παρακολουθώ από την αρχή του blog σου, και έχω ανεβάσει και δύο βιβλία μου στην Kobo. Δεν πάνε και πολύ καλά, γιατί κάνω ελάχιστη προώθηση λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά μόλις βρω θα κάνω. Το σημαντικό όμως τώρα, είναι πως επειδή είμαι δάσκαλος στη Θήβα, θα ξετρελαθούν τα πιτσιρίκια με αυτό το προγραμματάκι. Σίγουρα θα το εντάξω στο εκπαιδευτικό μου πρόγραμμα. Βρήκα ήδη κάποιες ιδέες για να φτιάχνουν οι μαθητές ιστορίες, ίσως κάτι σαν εκθέσεις. Θα το σκεφτώ. Να’ σαι καλά αρχηγέ!!!

    • Ηλία, με σένα χαίρομαι πιο πολύ, γιατί ένα άρθρο μου, δεν θα είναι χρήσιμο μόνο σε ένα άτομο, αλλά και σε περισσότερα, και μάλιστα πιτσιρίκια, που τους έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Γι’ αυτό άλλωστε κι εγώ γράφω επί το πλείστον παραμύθια. Είδα μάλιστα πως άρεσε και σε πολλούς άλλους εκπαιδευτικούς, και συνδρομητές εδώ, και στο facebook. Πολύ το χάρηκα…Να’ σαι καλά κι εσύ δάσκαλε! Προσπάθησε λίγο και με τα βιβλία σου να τα προωθήσεις.

  • Τι καλό! Έφτιαξα αμέσως ένα παραμυθάκι που προσπαθούσα καιρό μόνη μου να ζωγραφίσω τις εικόνες, αλλά τις έκανα πάντα χάλια. Ευχαριστώ για την πληροφορία, πολύ χρήσιμη Δήμο!

    • Μπράβο Ιωάννα, χαίρομαι! Καλή επιτυχία, αν το εμπορευθείς!

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

help-twitter copy2 copy

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

 
Διαδικτυακή αυτοέκδοση

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube