Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Δημιουργία εξώφυλλων με ΔΩΡΕΑΝ online κατασκευαστή

 

Η δημιουργία εξώφυλλων είναι πια μία εύκολη υπόθεση, εάν αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η οικονομική -ή και δωρεάν-, απλή και εύκολη κατασκευή τους και όχι κάτι απολύτως επαγγελματικό.

Αν και, ένα καλό εξώφυλλο, δεν είναι απλή υπόθεση για να κατασκευαστεί από τον οποιονδήποτε, ωστόσο, για εκείνον που διαθέτει μια σχετική ευχέρεια στις καλλιτεχνικές δημιουργίες, το διαδίκτυο διαθέτει ένα ευρύ φάσμα τέτοιων εργαλείων, δωρεάν και μη!!!


Ο «Adazing Ebook Cover Creator» είναι ένα απλό και εύχρηστο πρόγραμμα για τη δημιουργία εξώφυλλων για ηλεκτρονικά βιβλία αλλά ΚΑΙ για βιβλία που προορίζονται για έντυπη έκδοση.
Αν και θυμίζει το «Canva», παρόλα αυτά ο «Adazing Ebook Cover Creator» δεν διαθέτει την πληθώρα των επιλογών και τα εντυπωσιακά πρόσθετα του Canva, όμως, η ταχύτητα κατασκευής και η απλότητα στη χρήση του είναι τα πλεονέκτηματά του.

 

Η κατασκευάστρια εταιρία είναι διαδικτυακή ιστοσελίδα σχετική με το μάρκετινγκ των βιβλίων και ονομάζεται «Adazing«. Το πρόγραμμα αυτό παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, με αντάλλαγμα ένα όνομα κι ένα email, και ουσιαστικά εντάσσεται στην κατηγορία των «info-products» (πληροφοριακά προϊόντα), και προσφέρεται σε όσους δέχονται να δώσουν κάποια στοιχεία τους για την απόκτηση του ΔΩΡΟΥ (freebie) της εταιρίας αυτής.
Οι συγγραφείς/αυτοεκδότες, στη σελίδα της Adazing -όσοι γνωρίζουν καλά την Αγγλική γλώσσα- θα βρουν ακόμα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες σχετικές με το μάρκετινγκ και την προώθηση των βιβλίων τους…

 

 


 

Βρες το Adazing Ebook Cover Creator ΕΔΩ…

 

 

Written by Δήμος Βελέντζας

Δήμος Βελέντζας

Ο Δήμος είναι Συγγραφέας, Αυτοεκδότης βιβλίων μέσω διαδικτύου και Blogger. Ασχολείται επίσης με την Κατασκευή Ιστοσελίδων και το Internet Marketing σε διάφορους τομείς. Ακόμη, είναι Μουσικός, Συνθέτης, Ηχολήπτης και Μουσικός παραγωγός.

4 Responses to Δημιουργία εξώφυλλων με ΔΩΡΕΑΝ online κατασκευαστή

  • Καλησπέρα!!!
    Νομίζω πως το canva είναι καλύτερο και με πιο πολλές επιλογές. Πάντως, για κάποιον που δεν έχει ιδέα από τέτοιου είδους προγράμματα, νομίζω πως θα είναι πολλή καλή επιλογή.

    • Έτσι Όλγα, και ειδικά για κάποιον που θέλει να κάνει δωρεάν εξώφυλλο, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.

  • Πολύ συμπαθητικό ΚΑΙ αυτό το εργαλείο Δήμο!!!

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

help-twitter copy2 copy

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

 
Διαδικτυακή αυτοέκδοση

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube