Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Αυτοέκδοση βιβλίου στην Ελλάδα της «κρίσης»

13099

Πάρα πολλοί άνθρωποι, χωρίς να κατέχουν απαραίτητα ιδιαίτερα συγγραφικά ή ποιητικά ταλέντα, κάποια στιγμή στη ζωή τους γράφουν…κάτι. Είτε είναι ποιηματάκια, είτε μίνι ιστοριούλες, είτε παραμύθια, είτε μυθιστορήματα, είτε διατριβές & επιστημονικές εργασίες, όλα αυτά – και πολλά άλλα – θεωρούνται συγγράμματα.

 

Και, εφόσον τα μετατρέψεις σε ψηφιακή μορφή, σήμερα είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να δημιουργήσεις και να εκδώσεις ένα ψηφιακό βιβλίο (eBook, audiobook), αλλά ακόμα και έντυπα βιβλία, με την «Εκτύπωση κατά Παραγγελία» (Print on Demand ή PοD). Όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν με την μέθοδο που είναι γνωστή ως «αυτοέκδοση», και, πιο σωστά, «διαδικτυακή αυτοέκδοση».

 

Γιατί λοιπόν άραγε – αφού είναι η πλέον συμφέρουσα για τους συγγραφείς μέθοδος – δεν χρησιμοποιείται ευρέως η αυτοέκδοση στην χώρα μας, τι μας φοβίζει, τι μας εμποδίζει, αλλά και πόσο εύκολο είναι το να «αυτοεκδώσεις» τα βιβλία σου σήμερα στην Ελλάδα της «κρίσης»;…

 

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

 

Συμπέρασμα
Επιλέγοντας λοιπόν το χρησιμότερο για σένα από τα δύο τελευταία «σενάρια» για την αυτοέκδοση των συγγραφικών σου έργων, θα μπορείς, και να έχεις τον περισσότερο – έως και τον απόλυτο – έλεγχο της έκδοσης (και όλων των επιμέρους εργασιών και σταδίων της), να αποκομίζεις το μέγιστο των κερδών από τις πωλήσεις των βιβλίων σου, και να μπορείς χωρίς καμία παρέμβαση/έγκριση τρίτων να αναθεωρείς, να αλλάζεις, να επανεκδίδεις, ακόμα και να διακόπτεις την δημοσίευση των βιβλίων σου κατά το δοκούν.

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

8 Responses to Αυτοέκδοση βιβλίου στην Ελλάδα της «κρίσης»

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

self-publishing online FAQ

 

 

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - Τι είναι και πως γίνεται;

 
Διαδικτυακή αυτοέκδοση

 

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube