Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Google Classroom: Δημιούργησε τους δικούς σου διαδραστικούς τόπους!!

Η αίθουσα διδασκαλίας της Google (Google Classroom) είναι μια δωρεάν υπηρεσία ιστού, η οποία αναπτύχθηκε από την Google για σχολεία, με στόχο την απλούστευση της δημιουργίας, διανομής και ταξινόμησης των αναθέσεων χωρίς χαρτί.

 

Με την ίδια πλατφόρμα, οι συγγραφείς, ιδιαίτερα των non-fiction (μη φαντασίας/εκπαιδευτικά) βιβλίων, μπορούν να μεταδώσουν δωρεάν πληροφορίες στο ήδη υπάρχον ή στο δυνητικό αναγνωστικό κοινό τους με σκοπό την προώθηση του/των βιβλίων τους, να παρέχουν εκπαιδευτικές σειρές μαθημάτων, δωρεάν ή με πληρωμή, ή να δημιουργούν διαδραστικές “καταστάσεις” σε σχέση με τη θεματολογία του βιβλίου τους (ακόμα και οι συγγραφείς μυθιστορημάτων), ή ακόμα και ποιητικές διαδράσεις. 

 

“Ο πρωταρχικός σκοπός της Google Classroom είναι να εξορθολογίσει τη διαδικασία της κοινής χρήσης αρχείων μεταξύ καθηγητών και φοιτητών. Η Google Classroom συνδυάζει το Google Drive για δημιουργία και διανομή εκχώρησης, Έγγραφα Google, Φύλλα και Παρουσιάσεις για γραφή, Gmail για επικοινωνία και Ημερολόγιο Google για προγραμματισμό.
Οι μαθητές μπορούν να προσκληθούν να συμμετάσχουν σε μια τάξη μέσω ιδιωτικού κώδικα ή να εισαχθούν αυτόματα. Κάθε κλάση δημιουργεί έναν ξεχωριστό φάκελο στο Drive του αντίστοιχου χρήστη, όπου ο φοιτητής μπορεί να υποβάλει εργασία για να βαθμολογηθεί από έναν δάσκαλο.
Με κινητές εφαρμογές , διαθέσιμες για iOS και Android συσκευές, αφήστε τους χρήστες/μαθητές να τραβούν φωτογραφίες που να επισυνάπτονται σε αναθέσεις, να μοιράζονται αρχεία από άλλες εφαρμογές και να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες εκτός σύνδεσης.
Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να παρακολουθήσουν την πρόοδο για κάθε μαθητή και αφού βαθμολογηθούν, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία μαζί με σχόλια.”

Από την Βικιπαίδεια


 

Παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο για θα μάθεις λεπτομερώς την χρήση της
Google Classroom!!

 

 

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

 

You need to be logged in to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

3 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
You need to be logged in to view this content.
Απάντηση σε  Δήμος Βελέντζας
You need to be logged in to view this content.

self-publishing online FAQ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση


     

 

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι