Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

WordPress – Κατασκευή ιστοσελίδας # Plugins

 

wordpress-pluginsΤα πρόσθετα (plugins) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν ξεκινάτε την κατασκευή ιστοσελίδας με την πλατφόρμα της WordPress είναι ατελείωτα. Και κάθε μέρα που περνάει, κάποιοι, κάπου, κατασκευάζουν όλο και περισσότερα. Αυτή είναι και η μαγεία της WordPress.

 

Μία τεράστια ομάδα ανθρώπων, εργάζεται ακατάπαυστα για την βελτίωση της πλατφόρμας που κατέχει το 70% της αγοράς των CMS (Content Managment System). Γιγάντιες εταιρίες, επέλεξαν την WordPress ως την πλατφόρμα που “έχτισαν” τις ιστοσελίδες τους, και δεν την αλλάζουν με καμία άλλη. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που και εγώ την έχω προτιμήσει για την κατασκευή όλων των ιστοσελίδων μου, ανεξαιρέτως! Και θα συνεχίσω. Να λοιπόν κάποια από τα δωρεάν πρόσθετα που χρησιμοποιώ ανελλιπώς, και που προτείνω ανεπιφύλακτα και σε εσάς.

 

Η κατασκευή του Website στην παρακάτω σειρά τριών (3) βίντεο γίνεται με την πλατφόρμα WordPress!

 

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

You need to be logged in to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Μάνος
You need to be logged in to view this content.
ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση