Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Thinkific – Δωρεάν πλατφόρμα κατασκευής διαδραστικών ιστοχώρων & εκπαιδευτικών σειρών μαθημάτων.

Με την χρήση του Thinkific, μπορείς να δημιουργήσεις τις δικές σου σειρές μαθημάτων, όπως παρουσιάζει τον εαυτό της η ίδια η πλατφόρμα. Όμως…

…από την άποψη της αυτοέκδοσης, αυτό το “εργαλείο” προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες στο σύγχρονο συγγραφέα/αυτοεκδότη.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις εσωτερικές εφαρμογές του προγράμματος, με τέτοιους τρόπους και συνδυασμούς, που ελάχιστα άλλα online προγράμματα θα σου παρέχουν, και μάλιστα…ΔΩΡΕΑΝ!!!

 

Υπάρχει, βέβαια, και πληρωτέο σκέλος στην πλατφόρμα του Thinkific (και μάλιστα αρκετά… “τσιμπημένο”), αλλά και με τη χρήση του δωρεάν προγράμματος, μπορείς να φτιάξεις “παπάδες”!

 

Σαφώς και η χρήση του Thinkific ενδείκνυνται για εκπαιδευτικούς, ιδιαίτερα εκείνους που διαθέτουν ΚΑΙ συγγραφικό έργο, αντίστοιχο της σειράς μαθημάτων, που θα αλληλο-προωθούνται. Τα μαθήματα αυτά, μπορούν να προσφέρονται δωρεάν (με σκοπό την προώθηση κάποιου άλλου “προϊόντος”), ή και επί πληρωμή.

 

Παρόλα αυτά, ακόμα κι ένας fiction συγγραφέας, ή και ένας ποιητής, μπορεί να βρει δεκάδες συνδυασμούς των διαθέσιμων εφαρμογών που εμπεριέχονται στην πλατφόρμα του Thinkific, που θα απογειώσουν τις προωθητικές δυνατότητές του!

Μπορεί να δημιουργήσει παρουσιάσεις του/των έργων του με εντυπωσιακούς τρόπους, προσελκύοντας έτσι το “κοινό” και δοκιμάζοντας την αξία του βιβλίου του, ακόμα και πριν την επίσημη δημοσίευσή του. Με τον τρόπο αυτό, θα έχει και την ευκαιρία να γνωριστεί με ανθρώπους (δυνητικούς αγοραστές), να συζητήσει πάνω σε αυτό, να λάβει κριτικές και σχόλια, χρήσιμα για την “αυτοκριτική του” .

 

Στο βίντεο αυτό, θα μάθεις τις βασικές λειτουργίες, και θα δημιουργήσεις τον πρώτο σου εκπαιδευτικό ιστότοπο με το Thinkific!

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

 

Γιατί να κάνω αυτοέκδοση με τις Εκδόσεις «Λευκό Μελάνι»;

Ενημερώσου για την σειρά εκπαιδευτικών βίντεο/σεμιναρίων για την αυτοέκδοση βιβλίου στο διαδίκτυο, εδώ…www.formula-autoekdosis.selfpublishingonline.eu

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Ilias Char.

Πολύ καλό φίλε Δήμο!

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση