Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Scribd – Ανεβάστε τα ψηφιακά σας βιβλία στο Scribd

 

Scribd

Το Scribd είναι μία πλατφόρμα διακίνησης ψηφιακών βιβλίων (e books & Audiobooks).

Συγκεκριμένα, είναι, και πλατφόρμα αυτοέκδοσης
και δημοσίευσης ψηφιακών βιβλίων, αλλά και συνδρομητική βιβλιοθήκη.

 

Με ένα αντίτιμο της τάξης των 8.99$ ο συνδρομητής του Scribd έχει την δυνατότητα να διαβάζει απεριόριστα ηλεκτρονικά βιβλία (eBooks) και να ακούει ένα ηχογραφημένο βιβλίο (Audiobook) τον μήνα. Ακόμα, υπάρχουν και πολλά διαθέσιμα προς κατέβασμα αρχεία (ηλ. βιβλία, έγγραφα κ.ά.) εντελώς δωρεάν, κάνοντας απλώς εγγραφή.

 

ScribdΑυτό που ενδιαφέρει όμως περισσότερο τους αυτοεκδότες είναι η δυνατότητα πώλησης των ψηφιακών βιβλίων τους μέσα από το Scribd Store, μία κλασσική πλατφόρμα αυτοέκδοσης και διανομής.

Για όσους ενδιαφέρονται να διακινούν και να εμπορεύονται τα ψηφιακά βιβλία τους με όσες περισσότερες εταιρίες αυτοέκδοσης, δεν θα πρέπει να προσπεράσουν το Scribd, κυρίως λόγω του πολυπληθούς αναγνωστικού κοινού του, το οποίο εύκολα μπορεί να προσεγγιστεί ανεβάζοντας στην βιβλιοθήκη του δωρεάν δείγματα των έργων τους. Έτσι, θα μπορούν να να παρουσιάζουν τη δουλειά τους στους εκατομμύρια συνδρομητές του, και να οδηγούνται για αγορά τους στο Scribd Store.

 

Τα ηχογραφημένα βιβλία, το Scribd Store τα προμηθεύεται από τρίτους (Retailer), έτσι δεν μπορείτε να ανεβάσετε άμεσα audiobooks προς πώληση, παρά θα πρέπει να απευθυνθείτε σε άλλες εταιρίες που συνεργάζονται με το Scribd, όπως την Spotify, iTunes κ.ά.

 

Σε αυτό το βίντεο, θα δείτε ένα παράδειγμα/οδηγό για το πως να ανεβάσετε και να εμπορεύεστε τα ψηφιακά βιβλία σας με την πλατφόρμα της Scribd…

 

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

You need to be logged in to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

6 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
You need to be logged in to view this content.
Mariana Kat.
You need to be logged in to view this content.
Ilias Char.
Απάντηση σε  Δήμος Βελέντζας
You need to be logged in to view this content.
ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση