Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

MailChimp – Δωρεάν ομαδική αλληλογραφία!

 

MailChimp 2 Η MailChimp είναι το απόλυτο πρόγραμμα που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο εμπορεύεστε τα βιβλία/προϊόντα σας στο διαδίκτυο.
Η MailChimp είναι ένα απλό “email marketing software” (EMS) ή κοινώς Autoresponder, που σας παρέχει ένα πλήθος επιλογών σχεδίασης, αποστολής και αποθήκευσης θεμάτων αλληλογραφίας (email templates).

 

Οι πολλές επιλογές και η απλότητα της χρήσης της την τοποθετεί σε εξάρχουσα θέση από άλλα αντίστοιχα λογισμικά, και αυτό αποδεικνύεται και από το πλήθος των χρηστών της που ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια!

 

MailChimp 1

 

Η MailChimp σας βοηθά στην δημιουργία ενημερωτικής αλληλογραφίας και σας παρέχει πληροφόρηση για την λήψη της από τους συνδρομητές που απεστάλη αλλά και για τις ανταποκρίσεις που θα υπάρξουν.

 

Mailchimp2

 

Αν ψάχνετε για κορυφαία κλάση στα προγράμματα Autoresponder, αλλά δεν μπορέσατε ακόμα να βρείτε, συστήνω ανεπιφύλακτα την MailChimp, ή οποία θα σας προσφέρει τις υπηρεσίες της εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τους πρώτους 2000 συνδρομητές σας. Ακόμα, θα σας προσφέρει υποστήριξη και βοήθεια για το πως να χρησιμοποιείστε επιτυχημένα όλες τις δυνατότητές της. Επίσης, το πληρωτέο σκέλος της είναι εξαιρετικά συμφέρων εάν κατέχετε υπερπληθείς λίστες συνδρομητών, οπότε δεν χάνετε τίποτα να την δοκιμάσατε, διαπιστώνοντας ο ίδιος τα αποτελέσματά της. Την θεωρώ αναπόσπαστο στοιχείο για το διαδικτυακό μάρκετινγκ!

 

Σε αυτό το βίντεο, θα δείτε ένα παράδειγμα για να ξεκινήσετε τη δημιουργία αυτοματοποιημένης ομαδικής αλληλογραφίας στην MailChimp

 

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

You need to be logged in to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

12 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Γιώργος
You need to be logged in to view this content.
vangan77
You need to be logged in to view this content.
You need to be logged in to view this content.
Μαρία Έλενα
You need to be logged in to view this content.
Ilias Char.
Απάντηση σε  Δήμος Βελέντζας
You need to be logged in to view this content.
ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση