Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Lulu – Εκτυπώστε τα βιβλία σας (σκληρό εξώφυλλο) ΔΩΡΕΑΝ με την Lulu – 2017

 

LuluΗ Lulu είναι μία από τις παλαιότερες εταιρίες αυτοέκδοσης -αν όχι η παλαιότερη- που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Μπορείτε να δημοσιεύσετε τα ηλεκτρονικά σας βιβλία με αυτή την πλατφόρμα, αλλά αυτό στο οποίο έχει γίνει ευρέως γνωστή είναι η “εκτύπωση κατά παραγγελία” (Print on Demand), δηλαδή η εκτύπωση και διανομή παγκοσμίως έντυπων βιβλίων.

 

Είναι μία από τις λίγες P.O.D (Print on Demand) εταιρίες οι οποίες εκτυπώνουν βιβλία και στην Ελληνική γλώσσα!
Ένα μειονέκτημά της Lulu όμως είναι το ότι δεν διαθέτει ξεχωριστή κατηγορία για τα Ελληνικά βιβλία στο κατάστημά της -αντίθετα από την CreateSpace– πράγμα που δεν είναι τόσο “κακό” για όποιον την χρησιμοποιήσει μόνο για τυπογραφικές υπηρεσίες, και όχι ως ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο.
Αυτό θα αναγκάσει -όποιον την επιλέξει- να κάνει ο ίδιος την προβολή και προώθηση του βιβλίου του, κατευθύνοντας τους δυνητικούς πελάτες του προς τη σελίδα πώλησης του έργου του στην Lulu.

 

LuluΕκτός των υπηρεσιών δημοσίευσης και εκτύπωσης, που τις προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ, η Lulu παρέχει και άλλες, επί πληρωμή υπηρεσίες. Διαθέτει πακέτα υπηρεσιών, οι οποίες αφορούν στην επιμέλεια, την σελιδοποίηση, τη μορφοποίηση, τη δημιουργία εξώφυλλου κ.ά.

Εάν δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε μόνος σας όλες τις απαραίτητες εργασίες μέχρι την δημοσίευση του βιβλίου σας, και εάν δεν μπορέσετε να βρείτε επαγγελματίες που να σας τις κάνουν για λογαριασμό σας, τότε ίσως θα πρέπει να στραφείτε στις υπηρεσίες της Lulu.
Αν μη τι άλλο, η μακροβιότητά και η εμπειρία της Lulu στον χώρο της αυτοέκδοσης, μπορεί να θεωρηθεί ως εγγύηση για την ποιότητα των, κατά τα άλλα, υπερ-κοστολογημένων υπηρεσιών της. Και από τις κριτικές που έχει λάβει, και για τις υπηρεσίες που παρέχει, γενικά, είναι μία αξιόπιστη πλατφόρμα αυτοέκδοσης, και παρά τα ελάχιστα μειονεκτήματά της, θεωρείται μία από τις “κορυφαίες” πλατφόρμες αυτοέκδοσης στο διαδίκτυο, και σίγουρα η επιλογή της Lulu δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει!

 

Σε αυτό το βίντεο, θα δείτε ένα παράδειγμα/οδηγό για το πως να ξεκινήσετε την διανομή του έντυπου βιβλίου σας με “Εκτύπωση κατά απαίτηση” (print on demand), ή να παραγγείλετε ποσότητες “χονδρική” με την πλατφόρμα της Lulu…

 

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

 

You need to be logged in to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

9 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Ειρήνη
You need to be logged in to view this content.
Ιάκωβος
You need to be logged in to view this content.
Ιάκωβος
Απάντηση σε  Δήμος Βελέντζας
You need to be logged in to view this content.

self-publishing online FAQ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση


     

 

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι