Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Gumroad – Πούλησε τα ψηφιακά βιβλία σου με την Gumroad

 

gumroadΗ Gumroad είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα εμπορίας προϊόντων. Κατά κύριο λόγο μέσα από την Gumroad μπορεί ο καθένας να πουλά τα ψηφιακά του είδη -ηλεκτρονικά βιβλία (e-books), ηχογραφημένα βιβλία (audiobooks), μουσική, βιντεοταινίες κ.α.-, αλλά και φυσικά προϊόντα.

 

Ο ρόλος της Gumroad είναι διαμεσολαβητικός, δηλαδή, αναλαμβάνει, και την παρουσίαση του προϊόντος μέσα από το περιβάλλον της ιστοσελίδας της, και την πώληση του στο κοινό, και την απόδοση των κερδών στον πωλητή του προϊόντος αυτού.

 

Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε στην συγγραφική ιστοσελίδα σας συνδέσμους που να οδηγούν στις σελίδες πώλησης της Gumroad.
Η Gumroad είναι μία ιδανική οδός πωλήσεων, ειδικά για όσους δεν μπορούν ή δεν τους συμφέρει να ιδρύσουν εταιρία ή επίσημη επαγγελματική δραστηριότητα, λόγω του ότι η ίδια αναλαμβάνει την έκδοση παραστατικών πώλησης, και καταθέτει τα κέρδη στον πωλητή σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

Σε αυτό το βίντεο, θα δείτε ένα παράδειγμα/οδηγό για το πως να ξεκινήσετε την διανομή/εμπορία του ψηφιακού βιβλίου σας με την πλατφόρμα της Gumroad

 

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

You need to be logged in to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Κώστας
You need to be logged in to view this content.

self-publishing online FAQ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση


     

 

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι