Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Ανοικτή βιβλιοθήκη: Δωρεάν εργαλείο για την προβολή βιβλίου σου!

Η προώθηση ενός βιβλίου που το διαθέτουμε δωρεάν, ίσως να φαίνεται ματαιοπονία!
Με όρους σύγχρονου διαδικτυακού μάρκετινγκ όμως, είναι must, και κορυφαίος παράγοντας έμμεσων αλλά και άμεσων πωλήσεων (backsales) των άλλων (εάν υπάρχουν) βιβλίων του κάθε μοντέρνου συγγραφέα/αυτοεκδότη.

 

Τα εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποίησεις σήμερα είναι αμέτρητα. Μέσα από τα άρθρα αυτού του blog, όλα αυτά τα χρόνια, μαθαίνεις πολλά εργαλεία/προγράμματα από αυτά που προτείνουμε – ή που χρησιμοποιούμε και οι ίδιοι – δίνοντας πάντα έμφαση στα εντελώς δωρεάν, με γνώμονα πάντα το λιγότερο κόστος σε μία αυτοεκδοτική διαδικασία ενός βιβλίου.

 

Παρότι όμως είναι δωρεάν, αυτό δεν μειώνει καθόλου την αντικειμενική αξία τους, και η χρήση τους είναι σχεδόν πάντα ικανοποιητική χωρίς να χρειαστεί να αναβαθμίσουμε τα προγράμματα σε πληρωτέα πακέτα. Ένα από αυτά, είναι και η Ανοικτή Βιβλιοθήκη.

 

Πέραν της προώθησης του δωρεάν βιβλίου σου και της εκμάθησης των βασικών κανόνων μίας αυτοέκδοσης, έχεις να μάθεις και πολλά άλλα, μιας και η Ανοικτή Βιβλιοθήκη προσφέρει και: γνώση, ενημέρωση, διάδραση κ.ά.  “καλούδια” που θα σε ενθουσιάσουν!

 

Σε ένα από τα χρησιμότερα εργαλεία που έχω εντοπίσει μέχρι σήμερα – ιδιαίτερα για την Ελληνική αγορά – είναι αφιερωμένο και αυτό το άρθρο/βίντεο οδηγός, όπου θα μάθεις τι είναι και πως μπορεί να σου φανεί χρήσιμη η Ανοικτή Βιβλιοθήκη!!

 

Δεν είσαι ακόμα μέλος?  Έλα στη συντροφιά μας >>>

 

Γιατί να κάνω αυτοέκδοση με τις Εκδόσεις «Λευκό Μελάνι»;

Ενημερώσου για την σειρά εκπαιδευτικών βίντεο/σεμιναρίων για την αυτοέκδοση βιβλίου στο διαδίκτυο, εδώ…www.formula-autoekdosis.selfpublishingonline.eu

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Κώστας

Πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα, ευχαριστώ.

self-publishing online FAQ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση


     

 

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι