Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Issuu – ΔΩΡΕΑΝ δημιουργία διαδραστικού βιβλίου με την πλατφόρμα Issuu!!

Η Issuu είναι μια πραγματικά σύγχρονη εταιρεία μέσων ενημέρωσης, που προσφέρει, σε οποιονδήποτε διαθέτει ψηφιακό περιεχόμενο, τη δυνατότητα να ανεβάζει και να διανέμει τις δημοσιεύσεις του σε όλο τον κόσμο, με διαδραστικό τρόπο. Σε λίγα λεπτά. Και όσο συχνά θέλει.

 

Κάθε μέρα, περισσότερες από 20.000 πρόσφατα μεταφορτωμένες δημοσιεύσεις γίνονται άμεσα διαθέσιμες σε ενεργούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα της Issuu και τις εφαρμογές της για κινητά για να ανακαλύψουν και να ασχοληθούν με αυτό που αγαπούν, από περιοδικά, εφημερίδες και χαρτοφυλάκια, μέχρι καταλόγους, οδηγούς DIY (Do It Yourself), και πολλά άλλα.

 

Οι δημιουργοί σε όλο τον κόσμο, επιλέγουν να δημοσιεύουν με την Issuu επειδή λαμβάνουν αυτό που χρειάζονται για να αναπτυχθούν, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων συνεργασίας της πλατφόρμας αυτής, των προηγμένων αναλυτικών στοιχείων (analytics), αλλά και της δυνατότητας χρέωσης των δημοσιεύσεών τους. Και οι αναγνώστες τους ανταμείβονται με την απόλυτα καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης – ανεξάρτητα από τη συσκευή ή την πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσουν.

 

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα μάθεις κι εσύ πως να κάνεις το δικό σου διαδραστικό βιβλίο με την πλατφόρμα της Issuu!!!

issuu - Διαδικτυακή Αυτοέκδοση

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

You need to be logged in to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Athinaida
You need to be logged in to view this content.
ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση