Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Δημιουργία Εκπτωτικών Κουπονιών σε E-shop (WordPress)

 

coupons-coupon-codesΗ δημιουργία εκπτωτικών κουπονιών σε ένα E-shop, είναι κάτι που μπορεί να αποφέρει αύξηση πωλήσεων ενός προϊόντος, άρα είναι διαδικασία μάρκετινγκ.

 

Έτσι, και στα βιβλία, θα μπορούσε να προσφέρεται σε μορφή κουπονιού ένα δώρο ή έκπτωση, αγοράζοντας κάποιος το έντυπό σας βιβλίο και κερδίζοντας την ηλεκτρονική ή άλλη μορφή του…

 

Σε αυτό το βίντεο, θα δείτε ένα παράδειγμα/οδηγό για το πως να δημιουργήσετε εκπτωτικά κουπόνια για το e-shop σας!

 

5 Responses to Δημιουργία Εκπτωτικών Κουπονιών σε E-shop (WordPress)

 • Εαν το βιβλιο δημοσηευθει σαν E-book ,μπορει ο ενας να το μεταδιδει στον αλλο ,ετσι χανει χρηματα ο συγραφεας .

  • Το ίδιο μπορεί να γίνει ΚΑΙ με τα έντυπα Λάμπρο, με λίγο κόπο παραπάνω. Τα φωτοαντίγραφα βιβλίων στο Πανεπιστήμιο, τα θυμάσαι; Υπάρχουν και εταιρίες αυτοέκδοσης με “κλειστού τύπου” βιβλιοθήκες (Amazon, Kobo κ.ά.) ή με DRM (Digital Restrictions Management) όπου υπάρχει -θεωρητικά, και επί πληρωμή- περισσότερη ασφάλεια , αλλά πάντα υπάρχει το print screen>characters recognition>…
   Το Θέμα λοιπόν είναι το, να το έχω φτιάξει και μετά προωθήσει, με τέτοιο τρόπο, και να είναι τέτοιας ποιότητας, που να θέλουν όσοι πιο ΠΟΛΛΟΙ γίνεται να κλέψουν το βιβλίο μου…το 80% αυτών που θα το δουν, θα το αγοράσουν. Οι υπόλοιποι, με γεια τους με χαρά τους!!

 • Γεια χαρά και πάλι. Τα κουπόνια φαντάζομαι ότι ισχύουν μόνο στην περίπτωση που διακινούμε μόνοι μας τα βιβλία μας μέσα από τις ιστοσελίδες μας. Υπάρχει τρόπος να φτιάξουμε κουπόνια και για την περίπτωση που πουλάμε και μέσω amazon ή άλλων εταιριών;

  • Ναι Γιάννη, τα κουπόνια τα φτιάχνουμε εμείς με το plugin που είδες. Στις εταιρίες αυτοέκδοσης, υπάρχουν τρόποι για εκπτώσεις, αλλά διαφέρουν στην κάθε μία τους, και δεν το έχω ψάξει το θέμα. Θα το κοιτάξω και θα ενημερώσω.

  • Γιάννη, τελικά είδα πως πολλές, αν όχι όλες, έχουν τρόπους για να δικαιούσαι εκπτωτικά κουπόνια. Καλά θα κάνεις να μιλήσεις με την/τις συγκεκριμένες εταιρίες που θα αποφασίσεις να συνεργαστείς.

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

self-publishing online FAQ


     

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - Τι είναι και πως γίνεται;

Διαδικτυακή αυτοέκδοση

Εγγραφή youtube