Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

WordPress – Κατασκευή ιστοσελίδας #2 – Virtue Theme

 

Το «Virtue» είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν θέματα για κατασκευή ιστοσελίδας με την πλατφόρμα της WordPress. Όλες οι ρυθμίσεις του περιγράφονται λεπτομερώς σε αυτό το βίντεο.


 

Δες εδώ προηγούμενο βίντεο «Κατασκευή Ιστοσελίδας σε WordPress #1 – ΑΡΧΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΩΝ «

Dimos Velenjas

 

 

You got this. Make it happen.

Danielle LaPorte

Written by Δήμος Βελέντζας

Δήμος Βελέντζας

Ο Δήμος είναι Συγγραφέας, Αυτοεκδότης βιβλίων μέσω διαδικτύου και Blogger. Ασχολείται επίσης με την Κατασκευή Ιστοσελίδων και το Internet Marketing σε διάφορους τομείς. Ακόμη, είναι Μουσικός, Συνθέτης, Ηχολήπτης και Μουσικός παραγωγός.

4 Responses to WordPress – Κατασκευή ιστοσελίδας #2 – Virtue Theme

  • Εμένα μου άρεσε πολύ το template και έφτιαξα με αυτό μία δοκιμαστική ιστοσελίδα. Μήπως μπορείς να μου πεις πως να φτιάξω favicon? Και, όταν την ετοιμάσω, να σου στείλω την διεύθυνσή της να μου πεις τη γνώμη σου;

    • Ναι Ζωήτσα, να μου την στείλεις στο email μου να την δω. Το favicon πρέπει να είναι μεγέθους 16 x16 px, και ακολούθησε τη διαδρομή appearance>theme options>misc settings>custom favicon. Χαίρομαι που σου άρεσε το Virtue. Καλή επιτυχία!

  • Πολύ πολύπλοκο το θέμα αυτό. Πολλές ρυθμίσεις! Χρειάζονται όλες αυτές; Μήπως ένα πιο απλό σε λειτουργίες θέμα θα βόλευε περισσότερο; Αν μπορείς Δήμο να κάνεις κι ένα βίντεο με κάποιο σαν το 2014, θα σου ήμουν υποχρεωμένη. Thanks!

    • Θα κάνω ένα βίντεο και με άλλο θέμα Τατιάνα, έτσι κι αλλιώς, αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις σελίδα με το Virtue υποχρεωτικά. Η ουσία του βίντεο αυτού είναι πως, όλα τα templates, κάπου θα έχουν κάποιες ρυθμίσεις, λίγες ή πολλές. Η φιλοσοφία του πως να φτιάξεις μία ιστοσελίδα, είναι ίδια σε όλα. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις, ότι, πρέπει να γνωρίζεις τα βασικά τουλάχιστον για να στήσεις ένα αξιοπρεπές web site. Θέλει λίγο «δουλειά», αλλιώς θα πρέπει να πληρώνεις άλλους για να κάνουν τη δουλειά που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις να την κάνεις ΕΣΥ!

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

help-twitter copy2 copy

Δεν είσαι ακόμα ΔΩΡΕΑΝ μέλος?

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - Τι είναι και πως γίνεται;

 
Διαδικτυακή αυτοέκδοση

 

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube