Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

MailChimp – Δωρεάν ομαδική αλληλογραφία!

 

MailChimp 2 Η MailChimp είναι το απόλυτο πρόγραμμα που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο εμπορεύεστε τα βιβλία/προϊόντα σας στο διαδίκτυο.
Η MailChimp είναι ένα απλό «email marketing software» (EMS) ή κοινώς Autoresponder, που σας παρέχει ένα πλήθος επιλογών σχεδίασης, αποστολής και αποθήκευσης θεμάτων αλληλογραφίας (email templates).

 

Η πολλές επιλογές και η απλότητα της χρήσης της την τοποθετεί σε εξάρχουσα θέση από άλλα αντίστοιχα λογισμικά, και αυτό αποδεικνύεται και από το πλήθος των χρηστών της που ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια!

 

MailChimp 1

 

Η MailChimp σας βοηθά στην δημιουργία ενημερωτικής αλληλογραφίας και σας παρέχει πληροφόρηση για την λήψη της από τους συνδρομητές που απεστάλη αλλά και για τις ανταποκρίσεις που θα υπάρξουν.

 

Mailchimp2

 

Αν ψάχνετε για κορυφαία κλάση στα προγράμματα Autoresponder, αλλά δεν μπορέσατε ακόμα να βρείτε, συστήνω ανεπιφύλακτα την MailChimp, ή οποία θα σας προσφέρει τις υπηρεσίες της εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τους πρώτους 2000 συνδρομητές σας. Ακόμα, θα σας προσφέρει υποστήριξη και βοήθεια για το πως να χρησιμοποιείστε επιτυχημένα όλες τις δυνατότητές της. Επίσης, το πληρωτέο σκέλος της είναι εξαιρετικά συμφέρων εάν κατέχετε υπερπληθείς λίστες συνδρομητών, οπότε δεν χάνετε τίποτα να την δοκιμάσατε, διαπιστώνοντας ο ίδιος τα αποτελέσματά της. Την θεωρώ αναπόσπαστο στοιχείο για το διαδικτυακό μάρκετινγκ!

 

 


 

 

 

Dimos Velenjas

 

 

 

 

Written by Δήμος Βελέντζας

Δήμος Βελέντζας

Ο Δήμος είναι Συγγραφέας, Αυτοεκδότης βιβλίων μέσω διαδικτύου και Blogger. Ασχολείται επίσης με την Κατασκευή Ιστοσελίδων και το Internet Marketing σε διάφορους τομείς. Ακόμη, είναι Μουσικός, Συνθέτης, Ηχολήπτης και Μουσικός παραγωγός.

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

7 Responses to MailChimp – Δωρεάν ομαδική αλληλογραφία!

 • Σε ένα βίντεο για μάρκετινγκ που είδα πάντως, ο ομιλητής δεν είπε καλά λόγια για την Mail Chimp και εκθείασε την A Weber ως την κορυφαία εταιρία αλληλογραφίας, χωρίς καθόλου απώλειες αποστολών. Μήπως τελικά το τσάμπα δεν είναι πάντα τόσο καλό; Ερώτηση κάνω, δε λέω άποψη. Ευχαριστώ!

  • Μαρία Έλενα, στο πρώτο link που σου στέλνω θα δεις μία κλασσική προτροπή Affiliate marketer, ο οποίος σε διαβεβαιώ πως παίρνει την προμήθειά του από την εταιρία/πρόγραμμα που προωθεί. Στο λέω σίγουρα γιατί αυτή τη δουλειά κάνω κι εγώ, σε άλλες ιστοσελίδες που έχω , και στις οποίες προωθώ κι εγώ προϊόντα άλλων -όπως των Amazon, eBay, ClickBank κ.ά.-, οπότε κάτι ξέρω… http://mywifequitherjob.com/mailchimp-vs-aweber-a-comparison-of-two-email-marketing-providers/

   Όσο για την AWeber, σίγουρα έχει καλή φήμη και καλό μάρκετινγκ, είναι όμως πανάκριβη, και ούτε στο Affiliate marketing δεν την έχω επιλέξει. Κι εκεί την MailChimp χρησιμοποιώ. Άλλωστε δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα με την MailChimp. Πάντως, μπορείς να δοκιμάσεις την MailChimp και αν δε σου κάνει να πας αλλού. http://www.aweber.com/pricing.htm

   ΠΡΟΣΕΞΕ μόνο, γιατί σε κάποιες -όπως και στην AWeber- υπάρχουν δεσμεύσεις, όπως το ότι αν θες να αλλάξεις κάποια στιγμή, δεν σου δίνουν τα στοιχεία των λιστών σου, άρα πρέπει να τις έχεις από πριν αποθηκεύσει κάπως, και θα τις μεταφέρεις χειροκίνητα στην νέα εταιρία που θα διαλέξεις. Φαντάσου λοιπόν να έχεις χιλιάδες email συνδρομητών και να πρέπει ένα-ένα να τα ξανα περνάς στην καινούρια…ψιλο φρίκη νομίζω…

   • Αυτό με την A weber το επιβεβαιώνω κι εγώ Μαρία γιατί το έπαθα πέρσι μόλις ξεπέρασα τους 2000 και ήθελα να πάω αλλού. Που ήσουνα βρε Δήμο πέρσι να την γλίτωνα; Έκανα 2 μήνες σιγά σιγά να τα ξαναπεράσω. Στην chimp είμαι τώρα, με τα μισά λεφτά σχεδόν, και πρόβλημα κανένα.

    • χαχαχαχα…συγνώμη Ηλία για τα γέλια…είναι για το «που ήσουνα βρε Δήμο». Έλα ντε, που ήμουνα? Αλλού προφανώς…

 • Καλημέρα. Στο βίντεο WordPress plugins αναφέρεις ένα autoresponder που λέγεται mail poet, και λες πως είναι δωρεάν. Δεν θα είναι καλύτερο εκείνο αφου στη mailchimp πληρώνεις μετά τους 2000 συνδρομητές;

  • Καλησπέρα! Όντως αναφέρομαι στο MailPoet, και το συνιστώ κι αυτό, λόγω του ότι μπορείς να κάνεις τις ρυθμίσεις και αποστολές μέσα από το sait σου κατευθείαν. Η διαφορά με την MailChimp είναι στο θέμα των δυνατοτήτων, όπου η MailChimp υπερτερεί, κι ας χρειάζεται να μεταφερθείς στη σελίδα τους για να δημιουργήσεις την καμπάνια σου. Επίσης, η MailPoet δίνει και αυτή 2000 συνδρομητές δωρεάν, και μετά έχει χρέωση. Δες το εδώ… https://wordpress.org/plugins/wysija-newsletters/

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

help-twitter copy2 copy

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

 
Διαδικτυακή αυτοέκδοση

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube