Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Οι 3 κορυφαίες ιστοσελίδες για να εκτυπώστε το βιβλίο σας – 2015

 

Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες επιλογές για να εκτυπώστε ένα βιβλίο μέσω διαδικτύου (Print In Demand).

 

offsetΤα ebooks είναι το μέλλον. Το μέλλον των εκδόσεων, το μέλλον της online εκπαίδευσης, το μέλλον του πληροφορικού μάρκετινγκ (information marketing), καθώς και το μέλλον των online πλατφορμών μάθησης.

 

Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να μετατρέψτε το ψηφιακό βιβλίο σας σε φυσικό (έντυπο), για διάφορους λόγους. Ίσως να θέλετε κάτι πιο απτό, για να το προσφέρετε σαν δώρο στους φίλους σας στο πάρτι γενεθλίων σας. Ίσως να το θέλετε για τους χορηγούς που πλησιάσατε. Ίσως απλά για να υπάρχει στον τοίχο του δωματίου σας, ως απόδειξη ότι όντος το τελειώσατε. Όποιος και αν είναι ο λόγος σας, υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που μπορούν αν σας παρέχουν όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να εκτυπώστε το βιβλίο σας. Ας δούμε κάποιες που έχω διαλέξει και προτιμώ…

 

Σύνοψη
Και στις 3 εταιρίες αυτοέκδοσης, Create Space, Lulu και Author House, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Η Author House είναι παλαιότερη και πιο έμπειρη, η Lulu εκτυπώνει πιο γρήγορα, και η Create Space σας παρέχει περισσότερες επιλογές δημοσίευσης. Όποια και αν διαλέξτε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει ενδελεχή έρευνα πριν υπογράψτε τίποτα!

 

 

ΆρθροΣχετικά Άρθρα

 

CREATE SPACE

Createspace

Η Create Space μπορεί να εκδώσει ebooks, καθώς και αντίτυπα του βιβλίου σας.

 

Είναι το εκδοτικό-εκτυπωτικό σκέλος της Amazon. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να δείτε το βιβλίο σας σε φυσική μορφή, είναι να ανεβάσετε ένα μορφοποιημένο αρχείο (Word, PDF…) και ένα εξώφυλλο, και τελειώσατε! Η Create Space συνεργάζεται σε απ’ ευθείας σύνδεση με online εκδότες, όπως και η Amazon, και προσφέρει επίσης πολλές επιλογές για όποιους επιθυμούν να δημοσιεύσουν μέσω συνδρομητικών καναλιών. Σας επιτρέπει ακόμα να ελέγξτε το βιβλίο σας πριν την κυκλοφορία του, και σε ψηφιακή μορφή, αλλά και σε έντυπη μορφή. Αντίγραφα των έντυπων βιβλίων όλων των μεγεθών (αν και τα μεγέθη που προσφέρουν είναι περιορισμένα στα βιομηχανικά πρότυπα, που είναι όμως υπέρ-αρκετά για να βρείτε κάποιο που να σας ταιριάζει) παρέχονται φθηνά στους συγγραφείς, και η εκτύπωση είναι συνήθως γρήγορη (εντός 7 εργάσιμων περίπου).

 

 

LULU

lulu

Η Lulu Self-Publishing είναι μία ιστοσελίδα όπου μπορείτε να δημοσιεύστε ολόκληρο ένα χειρόγραφο, και ως έντυπο, και ως ebook.

 

Αυτή η ιστοσελίδα είναι λίγο πιο υψηλής ποιότητας από την Create Space, αλλά δεν έχει πρόσβαση σε πολλά κανάλια διακίνησης. Ωστόσο σας επιτρέπει να τυπώστε το ‘’υψηλότερης ποιότητας’’ βιβλίο που μπορείτε να φανταστείτε . Μπορείτε να δημοσιεύστε σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και σχήματα, που είναι ένας πολύ καλός τρόπος να έχετε πρόσβαση σε διαφορετικές πελατειακές βάσεις και είδη. Σε αντίθεση με την Create Space, στην Lulu Self-Publishing ο χρόνος ολοκλήρωσής τους είναι ελάχιστος. Δεν χρειάζεστε καν φυσικό αντίγραφο για να τους εγκρίνετε. Μόλις φορτώστε το περιεχόμενο του βιβλίου και ένα εξώφυλλο, είστε έτοιμοι να τυπώστε όσα αντίγραφα θέλετε αμέσως. Η πώλησή τους βέβαια είναι ως επί το πλείστων στο δικό σας χέρι, εκτός αν είστε διατεθειμένοι να πληρώστε για την διακίνηση από τους ίδιους.

 

 

AUTHOR HOUSE

AuthorHouse_logoLP

Η Author House είναι η παλαιότερη εκδοτική εταιρία ebook.

 

Βρίσκεται στο χώρο της αυτοέκδοσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ο’ τι σχεδόν οποιαδήποτε άλλη εταιρία, και η εμπειρία τους ξεχωρίζει. Έχουν ένα εξαιρετικό ιστορικό και ποιότητα, και σπάνια αποτυγχάνουν να παραδώσουν κορυφαίας ποιότητας εργασία. Ωστόσο, και η «ηλικία τους» ξεχωρίζει επίσης. Μερικές φορές είναι πιο αργή για να ανταποκριθεί σε online έρευνες δεδομένων, και βασίζονται στη μέθοδο «στόμα με στόμα». Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει πολλή διαφάνεια μεταξύ της εταιρίας και των πελατών. Σημαίνει ακόμη ότι διατηρούν πολύ έλεγχο στο «δημιουργικό». Κάθε βιβλίο που πρόκειται να εκδοθεί, πρέπει πρώτα να εγκριθεί από την Author House. Αν δεν είστε διατεθειμένος να θυσιάστε κάθε έλεγχο πάνω στο βιβλίο σας, καλύτερα να επιμείνετε σε κάποια από τις προηγούμενες εταιρίες. Διαφορετικά, θα πρέπει να ετοιμαστείτε για μία μακρά διαδικασία αναθεωρήσεων, που στο τέλος μπορεί ούτε καν να εκδοθεί το βιβλίο σας. Αν όμως θέλετε μία εταιρία με πιο εκτεταμένο ιστορικό, η Author House είναι μία στέρεη και αξιόπιστη λύση.

flipsnack

Flip Book – Πως να φτιάξετε ένα Flip Book με την Flipsnack

Kindle Scout – Πως να κερδίσεις πενταετές συμβόλαιο έκδοσης του βιβλίου σου με την Amazon

Google Books – Προώθηση και πώληση των βιβλίων σας μέσα από το Google Play.

Smashwords – Πως να εκδώσετε ένα βιβλίο με την πλατφόρμα Smashwords

9η ετήσια εβδομάδα ανάγνωσης και προώθησης ebook! copy

Smashwords – 9η ετήσια εβδομάδα ανάγνωσης και προώθησης ebook!

Οι 4 κορυφαίες εταιρίες για «Εκτύπωση κατά Απαίτηση» (Print on Demand) 2017

Scribd

Scribd – Ανεβάστε τα ψηφιακά σας βιβλία στο Scribd

Lulu #2 – Εκτύπωση κατά παραγγελία των βιβλίων σας (σκληρό & μαλακό εξώφυλλο) ΔΩΡΕΑΝ με την Lulu – 2017

ebook

Κριτικές των 5 κορυφαίων Αυτοεκδοτικών Εταιριών

Lulu

Lulu – Εκτυπώστε τα βιβλία σας ΔΩΡΕΑΝ με την Lulu

Gumroad – Πούλησε τα ψηφιακά βιβλία σου με την Gumroad

KDP cover 2

Πως να εκδώσεις ένα ηλεκτρονικό βιβλίο με την Amazon KDP Select

Διαδικτυακές πλατφόρμες έκδοσης και διακίνησης ψηφιακών βιβλίων – 2015

kobo-top-header

Kobo – Αυτοεκδώστε ΔΩΡΕΑΝ τα ψηφιακά βιβλία σας με την Kobo Writing Life

Thinkific – Δωρεάν πλατφόρμα κατασκευής διαδραστικών ιστοχώρων & εκπαιδευτικών σειρών μαθημάτων.

Αυτοέκδοση βιβλίου – Διαφήμιση & κοινωνικά δίκτυα

worldwide

Γιατί πρέπει να αυτοεκδώσετε το βιβλίο σας με την Draft2Digital.

Written by Δήμος Βελέντζας

Δήμος Βελέντζας

Ο Δήμος είναι Συγγραφέας, Εκδότης βιβλίων, ψηφιακών και έντυπων, και Blogger. Ασχολείται επίσης με την Γραφιστική, την Κατασκευή Ιστοσελίδων και το Internet Marketing σε διάφορους τομείς. Ακόμη, είναι Μουσικός, Συνθέτης, Ηχολήπτης και Μουσικός παραγωγός.

12 Responses to Οι 3 κορυφαίες ιστοσελίδες για να εκτυπώστε το βιβλίο σας – 2015

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

self-publishing online FAQ


     

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - Τι είναι και πως γίνεται;

ebay store

Λευκό Μελάνι - ebay

 
Διαδικτυακή αυτοέκδοση

 

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube