Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ κατά του Ψηφιακού Αναλφαβητισμού

Webinar

Σε αυτή την σειρά ψηφιακών τηλε-σεμιναρίων, έχουν όλοι την ευκαιρία να ξεφύγουν από την τροχοπέδη του Ψηφιακού Αναλφαβητισμού και να ενταχθούν στον “Νέο Κόσμο” στον οποίο βρίσκονται οι σύγχρονοι άνθρωποι εδώ και δεκαετίες.

Τα σεμινάρια αποτελούνται από 3 μηνιαίους κύκλους τεσσάρων εβδομαδιαίων μονόωρων μαθημάτων.

Ακολουθώντας τους ΤΡΕΙΣ κύκλους μαθημάτων, θα μπορέσει ο καθένας να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τα πράγματα, στο σπίτι και την οικογένειά του, στην κοινωνική ζωή, στην εργασία, και σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων την σημερινής ανθρώπινης ζωής.

 

Η παρακολούθηση και των τριών κύκλων δεν είναι υποχρεωτική. Ανά πάσα στιγμή που ο εκπαιδευόμενος θεωρήσει πως οι μέχρι τότε γνώσεις που έχει λάβει είναι αρκετές γι’ αυτόν μπορεί να αποχωρήσει από τη διδακτική διαδικασία.

 

Όσοι ολοκληρώσουν και τους 3 κύκλους εκπαίδευσης, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

Για να μάθεις λεπτομέρειες για τα μαθήματα πήγαινε στην…
σελίδα εγγραφής στα ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ κατά του Ψηφιακού Αναλφαβητισμού

ή δες το παρακάτω βίντεο!!

 

ΆρθροΣχετικά Άρθρα
Webinar

 

 


Ψηφιακός Αναλφαβητισμός

Η ραγδαία ανάπτυξη της Ηλεκτρονικής Τεχνολογίας τα τελευταία 40 χρόνια, οδήγησε  σε εκτεταμένη χρήση των Νέων Τεχνολογιών, σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.
Οι Νέες Τεχνολογίες µε τη μορφή που έχουν πάρει σήμερα, µε τη χρήση των Ηλεκτρονικών υπολογιστών, την όλο και πιο ευρεία χρήση των δικτύων και ειδικά του Ίντερνετ, καθώς και των ποικίλων προγραμμάτων που χρησιμοποιούνται πλέον στον διδακτικό αλλά και στον εργασιακό τοµέα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής πολλών ανθρώπων.
Ωστόσο, υπάρχει και μια άλλη κατηγορία ατόμων που βρίσκονται αποστασιοποιημένοι από τα ψηφιακά μέσα μεταξύ των δυο κατηγοριών, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα χάσμα μεταξύ των δυο κατηγοριών, το λεγόμενο Ψηφιακό Χάσμα, από το οποίο προκύπτουν οι Ψηφιακά Αναλφάβητοι.
Οι εξελίξεις της τεχνολογίας επηρεάζουν την εκπαίδευση, η οποία με τη σειρά της καθορίζει την εξέλιξη και την ανάπτυξη της κοινωνίας. Έτσι λοιπόν, η εκπαίδευση δεν μπορεί να αγνοήσει τις τεχνολογικές και κοινωνικές εξελίξεις, γιατί κινδυνεύει να αποκοπεί από την κοινωνία.

Τα σεμινάρια αποτελούνται από 3 μηνιαίους κύκλους τεσσάρων εβδομαδιαίων μονόωρων μαθημάτων.

Για να μάθεις λεπτομέρειες για τα μαθήματα πήγαινε στην…
σελίδα εγγραφής στα ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ κατά του Ψηφιακού Αναλφαβητισμού

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ κατά του Ψηφιακού Αναλφαβητισμού

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ κατά του Ψηφιακού Αναλφαβητισμού

Κάνοντας εγγραφή σε αυτή την σειρά ψηφιακών τηλε-σεμιναρίων, έχουν όλοι την ευκαιρία να ξεφύγουν από την τροχοπέδη του Ψηφιακού Αναλφαβητισμού και να ενταχθούν στον “Νέο Κόσμο” στον οποίο βρίσκονται οι σύγχρονοι άνθρωποι εδώ και δεκαετίες. Ακολουθώντας τους ΤΡΕΙΣ κύκλους μαθημάτων, θα μπορέσει ο καθένας να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τα πράγματα, στο σπίτι και την οικογένειά του, στην κοινωνική ζωή, στην εργασία, και σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων την σημερινής ανθρώπινης ζωής.

4 Σχόλια

Trello: Πως να οργανώσεις τη συγγραφική σου δραστηριότητα, αλλά και τη ζωή σου!!

Το Trello χρησιμοποιείται από χιλιάδες ανθρώπους και επιχειρήσεις κάθε μέρα, ως ζωτικό μέρος της ροής εργασίας τους. Ενισχύστε την παραγωγικότητα σας ή της ομάδας σας και αποκτήστε τις διαχειριστικές ικανότητες που χρειάζεστε, χρησιμοποιώντας το organizer Trello.
Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Trello για κάθε είδος εργασίας που μπορεί να φανταστεί κανείς. Να μερικά από τα δεκάδες παραδείγματα για το που να χρησιμοποιήσεις το Trello για να παραμείνεις οργανωμένος…

11 Σχόλια
Books wi-fi & OLTO 2

Δωρεάν εργαλεία για προβολή και προώθηση βιβλίων: Books wi-fi & OLTO

Και οι δύο ιστοσελίδες για προβολή και προώθηση βιβλίων είναι αγγλόφωνες, οπότε, καταλαβαίνουμε πως οι δυνατότητες περιορίζονται και στα βιβλία που είναι γραμμένα και στην αντίστοιχη γλώσσα, τα Αγγλικά, όχι ότι αυτό είναι κάτι που δεν μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πλατφόρμες και για Ελληνικά βιβλία.

6 Σχόλια
Εκδόσεις ΛΕΥΚΟ ΜΕΛΑΝΙ & Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - WEBINAR 2019

Έκδοση και Αυτοέκδοση βιβλίου – Webinar 2019 | Εκδόσεις ΛΕΥΚΟ ΜΕΛΑΝΙ & Διαδικτυακή Αυτοέκδοση

2η ΔΩΡΕΑΝ τηλε-συζήτηση της “Διαδικτυακής Αυτοέκδοσης” & των Εκδόσεων “ΛΕΥΚΟ ΜΕΛΑΝΙ”σχετικά με τα πιο “φλέγοντα” ζητήματα που αφορούν στην έκδοση και αυτοέκδοση έντυπων και ψηφιακών βιβλίων το 2019.

4 Σχόλια

Bonsai Stories: ΔΩΡΕΑΝ προώθηση βιβλίων, κριτικές, προτάσεις, διαγωνισμοί και κληρώσεις.

Το Bonsai Stories είναι ένας λογοτεχνικός ιστοχώρος, όπου ο κάθε συγγραφέας ή ποιητής έχει μία ακόμη δυνατότητα προώθησης και προβολής του/των βιβλίων του, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
“Το γράψιμο είναι ένα ωραίο πράγμα, γιατί συνδυάζει τις δύο απολαύσεις: του να μιλάς στον εαυτό σου, και να μιλάς σε πλήθος – Cesare Pavese”.

0 comments

Ποίηση & Poem Hunter: ΔΩΡΕΑΝ αυτοέκδοση και προώθηση ποιημάτων, κριτικές βιβλίων και προβολή τους.

Το Poem Hunter είναι ένα website επικεντρωμένο στην παγκόσμια ποίηση. Με ένα τεράστιο κοινό λάτρεων της ποίησης και με χιλιάδες ποιητές να κατακλίζουν τις σελίδες του, το Poem Hunter είναι ίσως το αξιολογότερο website λογοτεχνίας, και σίγουρα -για τους ποιητές- το χρησιμότερο!

2 Σχόλια

10 τρόποι για να βγάλετε το καλύτερο δυνατό από την e-Shop σελίδα του βιβλίου σας.

Η απευθείας πώληση στους αναγνώστες του e-Shop σας θα μεγιστοποιήσει τα κέρδη και το αναγνωστικό σας κοινό. Όπως ένας κτηματομεσίτης που προσπαθεί να προσελκύσει αγοραστές σπιτιών, χρειάζεται να σκεφθείτε την εξωτερική ελκυστικότητα των άμεσων σελίδων πώλησης στους αναγνώστες. Οι προσπάθειές σας θα είναι πολύ πιο εύκολες από το να ξαναφτιάχνατε το μπάνιο σας ή να ξαναβάφατε τους τοίχους σας…

8 Σχόλια
Τα 5 μυστικά για να αυτοέκδοσεις σωστά τα παιδικά βιβλία σου.

Τα 5 μυστικά για να αυτοέκδοσεις σωστά τα παιδικά βιβλία σου.

Τα παιδικά βιβλία περιέχουν μαγικά που σε άλλα βιβλία δεν μπορούν να αναπαραχθούν. Είναι δυνατά, εύκολο να συσχετισθούν με χαρακτήρες που ταιριάζουν με έργα τέχνης και παρασέρνουν παιδιά και γονείς στην ιστορία…

5 Σχόλια
Ανοικτή βιβλιοθήκη

Ανοικτή βιβλιοθήκη: Δωρεάν εργαλείο για την προβολή βιβλίου σου!

Η προώθηση ενός βιβλίου που το διαθέτουμε δωρεάν, ίσως να φαίνεται ματαιοπονία!
Με όρους σύγχρονου διαδικτυακού μάρκετινγκ όμως, είναι must, και κορυφαίος παράγοντας έμμεσων αλλά και άμεσων πωλήσεων (backsales) των άλλων (εάν υπάρχουν) βιβλίων του κάθε μοντέρνου συγγραφέα/αυτοεκδότη…

2 Σχόλια
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ #2

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ #2 – Λίστες Ελληνικών ιστοσελίδων & βιβλιοπωλείων για Book Promotion

Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη ούτε πολύ μυαλό για να αντιληφθούμε την σπουδαιότητα και την χρησιμότητα των προωθητικών ενεργειών μας. Μια ματιά να ρίξουμε στα αποτελέσματα οποιονδήποτε αναζητήσεων βιβλίων -πχ. στην Amazon ή και οπουδήποτε αλλού- θα γίνει εύκολα κατανοητή η διαφορά “κλάσης” των αποτελεσμάτων…

10 Σχόλια

Τα 10 βήματα για μία ολοκληρωμένη Αυτοέκδοση βιβλίου στο Διαδίκτυο.

Η Αυτοέκδοση, είναι το “απόλυτο” της έννοιας της ελευθερίας για έναν συγγραφέα. Πέραν των οικονομικών (δυνητικά) οφελών που μπορεί να αποκομίσει από τις πωλήσεις των αυτο-δημοσιευμένων έργων του, η πιθανή επιτυχία του θα είναι κατά πολύ πιο ικανοποιητική -από πολλές απόψεις- από αυτή που θα πετύχαινε κάποιος εκδοτικός οίκος στο όνομά του.

7 Σχόλια

Αυτοέκδοση βιβλίου στην Ελλάδα της κρίσης.

Πάρα πολλοί άνθρωποι, χωρίς να κατέχουν απαραίτητα ιδιαίτερα συγγραφικά ή ποιητικά ταλέντα, κάποια στιγμή στη ζωή τους γράφουν κάτι…Είτε είναι ποιηματάκια, είτε μίνι ιστοριούλες, είτε παραμύθια, είτε μυθιστορήματα, είτε διατριβές & επιστημονικές εργασίες, όλα αυτά -και πολλά άλλα- θεωρούνται συγγράμματα…

8 Σχόλια

4 Responses to ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ κατά του Ψηφιακού Αναλφαβητισμού

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

self-publishing online FAQ


     

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - Τι είναι και πως γίνεται;

Διαδικτυακή αυτοέκδοση

 

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube