Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης 2018.

 

15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

3-6 ΜΑΪΟΥ 2018 / Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

 

Το πιο σημαντικό ετήσιο γεγονός για το βιβλίο και τους επαγγελματίες του βιβλίου που διοργανώνεται στη χώρα μας. Ένας πολιτιστικός θεσμός με διεθνή χαρακτήρα που άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο του βιβλίου και έγινε σημείο αναφοράς για όλους τους αναγνώστες και τους φίλους του βιβλίου.

 

Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης σημαίνει 
Θεματικές Εκδηλώσεις / Λογοτεχνικές Συναντήσεις / Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών / Φεστιβάλ Μετάφρασης / Ημερίδες, Εργαστήρια, Ομιλίες / Στρογγυλά Τραπέζια / Επαγγελματικές Συναντήσεις / Φιλολογικό Καφενείο / Προβολές / Εικαστικά και Θεατρικά Δρώμενα / Παιδική, Εφηβική και Εκπαιδευτική γωνιά

 


 

Οι Εκδόσεις “Λευκό Μελάνι” και η “Διαδικτυακή Αυτοέκδοση”, είχαν την ατυχία να μην επιλεγούν φέτος για την ενοικίαση εκθεσιακού περιπτέρου, λόγω καθυστέρησης κατάθεσης της απαραίτητης αίτησης. Του χρόνου όμως…!!!

Παρόλα αυτά, το Σάββατο 5/5 & την Κυριακή 6/5 (τελευταία μέρα), ο εκπρόσωπός τους – Δήμος Βελέντζας (ο υποφαινόμενος…) – θα βρίσκομαι στον εκθεσιακό χώρο. Ο σκοπός της επίσκεψης δεν θέλω θα είναι μόνο επαγγελματικός, και θα ήταν χαρά μου να συναντηθώ από κοντά με όποιον & όποια φίλο/φίλη βρεθεί στο ίδιο μέρος τις μέρες εκείνες.

Το “inbox” του προφίλ μου στο facebook, το dimosvelenjas@gmail.com, καθώς και το 6945404006 είναι προς “χρήση”…!!!
(Υ.Γ. Οι πιθανότερες ώρες να βρεθώ εντός του εκθεσιακού χώρου είναι απογευματινές, 17:00-21:00).

 

Η φετινή έκθεση βιβλίου, πέραν του έτσι κι αλλιώς διεθνούς χαρακτήρα της, ειδικά φέτος, είναι η “τιμητική” της (καθώς και όλων των εκθέσεων βιβλίου του έτους), λόγω του ότι η Αθήνα εκλέχθηκε “Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου 2018-19”.
Εξαιτίας αυτού, αναμένεται ότι θα υπάρξει συρροή προσωπικοτήτων του χώρου του βιβλίου, εκδηλώσεις, φεστιβάλ, φιλολογικά καφενεία κ.ά.

 

Η 15η ΔΕΒΘ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ


Στη 15η ΔΕΒΘ συμμετέχουν 285 εκδότες από την Ελλάδα και τις χώρες (με αλφαβητική σειρά): Αζερμπαϊτζάν, Αίγυπτος, Αλβανία, Βέλγιο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ιράν, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Κίνα, Κορέα, Κροατία, Κύπρος, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σλοβακία, Ταϊβάν, Τουρκία.
Επίσης, εντός του περιπτέρου της Γαλλοφωνίας και μέσω του διεθνούς γραφείου των Γάλλων Εκδοτών (BIEF) συμμετέχουν 44
Γάλλοι εκδότες. Ο διεθνής χαρακτήρας της ΔΕΒΘ επιβεβαιώνεται κι από την ενεργή συμμετοχή ξένων συγγραφέων στη φετινή διοργάνωση.
Περισσότεροι από 40 συγγραφείς έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στη φετινή διοργάνωση. Στη διάρκεια των 4 ημερών που διαρκεί η μεγάλη γιορτή του βιβλίου θα πραγματοποιηθούν συνολικά σχεδόν 
500 εκδηλώσεις.
Η αγαπημένη 
Παιδική Γωνιά ετοιμάζεται να υποδεχτεί μικρούς και μεγαλύτερους αναγνώστες έχοντας προετοιμάσει 108 εκδηλώσεις με 158 δημιουργούς, με την πολύτιμη συνεργασία 31 εκδοτών παιδικού και εφηβικού βιβλίου και 13 πολιτιστικών φορέων.

 

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΟΥ

 

Γιατί να κάνω αυτοέκδοση με τις Εκδόσεις «Λευκό Μελάνι»;

Ενημερώσου για την σειρά εκπαιδευτικών βίντεο/σεμιναρίων για την αυτοέκδοση βιβλίου στο διαδίκτυο, εδώ…www.formula-autoekdosis.selfpublishingonline.eu

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

self-publishing online FAQ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση


     

 

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι