Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Δημοσθένης Βελέντζας

  • Ο Δήμος Βελέντζας είναι συγγραφέας και εκδότης, blogger, web designer και ραδιοφωνικός παραγωγός.
  • Του αρέσει ιδιαίτερα το να γράφει για πράγματα που ξέρει να κάνει καλά, ή και για πράγματα που…φαντάζεται.
  • Η ενασχόλησή του με την Διαδικτυακή Αυτοέκδοση των βιβλίων του τον οδήγησε και στα μονοπάτια του marketing, με το οποίο ασχολήθηκε και σε άλλους τομείς, όπως το Affiliate marketing, E-mail marketing, Social media marketing και άλλα είδη.
  • Παράλληλα, βοηθάει και άλλους ανθρώπους να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της ταχύτατα αναπτυσσόμενης διαδικτυακής αγοράς (Διαδικτυακή Αυτοέκδοση).
  • Τον Ιούλιο του 2017 ίδρυσε τις Εκδόσεις Λευκό Μελάνι, συμπληρώνοντας τον «κύκλο» των εκδόσεων -αρχικά- βιβλίων ψηφιακής μορφής, ΚΑΙ με τον τομέα της φυσικής έκδοσης (έντυπη), δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη διαδικτυακή προώθηση, πώληση και διακίνηση των εκδόσεών τους.
  • Έχει γράψει μέχρι σήμερα 10 βιβλία. Τα 4 από αυτά είναι εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Το πρώτο είναι σχετικό με την έκδοση βιβλίων μέσω διαδικτύου με τίτλο Το Εγχειρίδιο του Αυτοεκδότη (eBook), το δεύτερο είναι σχετικό με τα Information Products με τίτλο Πληροφοριακά Προϊόντα (eBook), το τρίτο είναι βοήθημα συγγραφής με τίτλο Το αλφαβητάρι του Νέου Συγγραφέα και το τέταρτο έχει τίτλο 20 συμβουλές για το πώς να δουλεύετε από το σπίτι. Το πέμπτο είναι μυθιστόρημα με τίτλο Εφιάλτης 2011 σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή. Τα άλλα πέντε είναι παραμύθια.
  • Σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα ακόμα (το 11ο) – τεχνικό βιβλίο – σχετικό με το μάρκετινγκ στο ίντερνετ με τίτλο «Διαδικτυακό Μάρκετινγκ».

Ακόμα, είναι: αρθρογράφος, σύμβουλος διαδικτυακού μάρκετινγκ, μηχανικός ήχου (+ μουσικός & συνθέτης), γραφίστας, κατασκευαστής επαγγελματικών video-spot & radio-spot, καθώς και κατασκευαστής επαγγελματικών & προσωπικών ιστοσελίδων – με ειδίκευση σε πλατφόρμες C.M.S (WordPress, Joomla, Drupal κ.ά.).

 

Αυτό το blog δημιουργήθηκε για να βαδίσουμε ΜΑΖΙ με όποιον αποφασίσει να ανηφορίσει τον δρόμο που ονομάζεται “Διαδικτυακή Αυτοέκδοση”, και ασχολείται με την AYTOέκδοση ψηφιακών και φυσικών βιβλίων μέσα από το διαδίκτυο.
Στο blog αυτό αναφέρομαι σε όλη την διαδρομή και τα βήματα που και εγώ ακολούθησα και εξ-ακολουθώ, μεταφέροντάς σας όλες τις πληροφορίες και τεχνικές, τα χρήσιμα εργαλεία και τα κατάλληλα προγράμματα -που χρειάζεται ένας ΑΥΤΟΕΚΔΟΤΗΣ- που καθημερινά θα ανακαλύπτω ή έχω μέχρι τώρα ανακαλύψει στην προσωπική μου πορεία για την Διαδικτυακή Αυτοέκδοση των βιβλίων μου. Αυτά τα βήματα θα ακολουθήσουμε και με την παρέα αυτής της ιστοσελίδας.

Dimos Velenjas

 

 

 

 

 

<strong style="font-size: 12pt; text-align: center;">Το Κανάλι του Δήμου </strong> Το Κανάλι του Δήμου

 

 


 

Amazon-Author-Page copy2 Googlebooks
SW_Horz_Color copy2 Applebooks
screen-shot-2014-12-04-at-4-36-45-pm cop2y EBay
barnes-noble εκδόσεις λευκό μελάνι

 

 


 

Μύλα εξώφυλλο-Amazon 1600x2500 - 150dpi

Μύλα η Καμήλα

 

 

Πόλυ το πολικό αρκουδάκι

Πόλυ το Πολικό Αρκουδάκι

 

 

Μύλα εξώφυλλο-δώρο 1000x1000

 

Μύλα η Καμήλα – Audiobook

 

Η Ντάλια & ο Σπίνος

 

εφιαλτης Εφιάλτης 2011 (Έντυπο)

εφιαλτης3 Εφιάλτης 2011 (E-Book)

 

 


 

 

<b>Υπηρεσίες Αυτοέκδοσης >>></b> Υπηρεσίες Αυτοέκδοσης >>>

 

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ! ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!

Κλείσε μια Συνάντηση

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΥΤΟΕΚΔΟΣΗ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΥΤΟΕΚΔΟΣΗ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΕΥΚΟ ΜΕΛΑΝΙ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΥΤΟΕΚΔΟΣΗ

Σικίνου 55 Κυψέλη, 11364 Αθήνα

Email : dimosthenisvelentzas@gmail.com

Τηλ/νο: 210 654 4563
Κινητό: 6982 147793

Instand VoIP: www.gruveo.com/@dimos