Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

WordPress – Κατασκευή ιστοσελίδας # Plugins

 

 

wordpress-pluginsΤα πρόσθετα (plugins) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν ξεκινάτε την κατασκευή ιστοσελίδας με την πλατφόρμα της WordPress είναι ατελείωτα. Και κάθε μέρα που περνάει, κάποιοι, κάπου, κατασκευάζουν όλο και περισσότερα. Αυτή είναι και η μαγεία της WordPress. Μία τεράστια ομάδα ανθρώπων, εργάζεται ακατάπαυστα για την βελτίωση της πλατφόρμας που κατέχει το 70% της αγοράς των CMS (Content Managment System). Γιγάντιες εταιρίες, επέλεξαν την WordPress ως την πλατφόρμα που «έχτισαν» τις ιστοσελίδες τους, και δεν την αλλάζουν με καμία άλλη. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που και εγώ την έχω προτιμήσει για την κατασκευή όλων των ιστοσελίδων μου, ανεξαιρέτως! Και θα συνεχίσω. Να λοιπόν κάποια από τα δωρεάν πρόσθετα που χρησιμοποιώ ανελλιπώς, και που προτείνω ανεπιφύλακτα και σε εσάς. 

 

(Η σειρά αποτελείται από 3 βίντεο)

 


 


 


 
 

Παρακολούθησε τα προηγούμενα βίντεο για την κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress.

 

Κατέβασε το PDF με τα  Free WordPress Plugins

 

Dimos Velenjas

 

Ξενόγλωσσα σχετικά άρθρα

Written by Δήμος Βελέντζας

Δήμος Βελέντζας

Ο Δήμος είναι Συγγραφέας, Αυτοεκδότης βιβλίων μέσω διαδικτύου και Blogger. Ασχολείται επίσης με την Κατασκευή Ιστοσελίδων και το Internet Marketing σε διάφορους τομείς. Ακόμη, είναι Μουσικός, Συνθέτης, Ηχολήπτης και Μουσικός παραγωγός.

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

2 Responses to WordPress – Κατασκευή ιστοσελίδας # Plugins

  • Υπάρχουν μερικά plugins για e-commerce. Έχεις κάποιο να προτείνεις;

    • Ναι Μάνο, εγώ χρησιμοποιώ το woo-commerce, που είναι plugin για e-shop και μπορείς και να κατεβάσεις και δικά του template που θα είναι και πιο συμβατά από τα άλλα wordpress themes. Όχι πως με τα άλλα θα έχεις πρόβλημα, αλλά δεν θα έχεις υποστήριξη από την woo αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το template. Θα κάνω κι ένα βίντεο με αυτά, μάλλον αύριο-μεθαύριο (18-19/3). Λίγη υπομονή…

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

help-twitter copy2 copy

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

 
Διαδικτυακή αυτοέκδοση

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube