Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

WordPress – Κατασκευή ιστοσελίδας #1 – Ρυθμίσεις & Σελίδες

ΑΡΧΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΩΝ  

wordpress-downloadsΗ πλατφόρμα για κατασκευή ιστοσελίδας της WordPress, είναι μακράν η πιο διαδεδομένη, αλλά και η πιο εύχρηστη και ευέλικτη από όλες τις πλατφόρμες CMS (Content Managment System) που είναι διαθέσιμες μέχρι σήμερα. Η κατοχή μίας επαγγελματικής ιστοσελίδας είναι επιτακτική ανάγκη, ότι και αν εμπορεύεστε στο διαδίκτυο. Είτε είναι φυσικά, είτε ψηφιακά προϊόντα, το Web Site είναι το Νο1 που θα πρέπει να κατασκευάσετε, και που θα είναι η βιτρίνα, και του προϊόντος σας, και του προσώπου σας. Ειδικά για κάποιους που δεν έχουν εντρυφήσει στο αντικείμενο, η WordPress είναι η καλύτερη επιλογή πλατφόρμας που μπορούν να κάνουν.

 

 


 

[clear]

[clear]

Δες εδώ επόμενο βίντεο  «Κατασκευή Ιστοσελίδας σε WordPress #2 – Virtue Theme (2015)»

 

Dimos Velenjas

 

 

[clear]

If you spend too much time thinking about a thing, you’ll never get it done.

Bruce Lee

 

[clear]

Written by Δήμος Βελέντζας

Δήμος Βελέντζας

Ο Δήμος είναι Συγγραφέας, Αυτοεκδότης βιβλίων μέσω διαδικτύου και Blogger. Ασχολείται επίσης με την Κατασκευή Ιστοσελίδων και το Internet Marketing σε διάφορους τομείς. Ακόμη, είναι Μουσικός, Συνθέτης, Ηχολήπτης και Μουσικός παραγωγός.

5 Responses to WordPress – Κατασκευή ιστοσελίδας #1 – Ρυθμίσεις & Σελίδες

  • Συγνώμη για το θάρρος, αλλά μήπως μπορείς να κάνεις κανένα βίντεο για την weebly; Εγώ δυστυχώς δεν θεωρώ εύκολη τη wordpress και προτιμώ να ξεκινήσω με κάποια πιο απλή πλατφόρμα. Άλλωστε θέλω μόνο μία δωρεάν στατική ιστοσελίδα που θα ανεβάσω κάποια βιβλία μου και δεν με ενδιαφέρει να μετακινηθώ αργότερα αλλού. Αν το κάνεις Δήμο θα σου είμαι ευγνώμων! Δεν βιάζομαι ιδιαίτερα όμως, με το πάσο σου.

  • Μήπως ξέρει κανένας εάν μπορώ να μεταφέρω ένα site από weebly σε wordpress? Ελπίζω να μην χρειάζεται να το κάνω απ’ την αρχή!!!!!

    • Δυστυχώς, έτσι θα κάνεις. Δεν γίνεται αλλιώς, γιατί είναι διαφορετικές πλατφόρμες κατασκευής ιστοσελίδων. Θα μπορούσες να κάνεις εξαγωγή βάσης δεδομένων και αρχείων, αλλά η weebly, παρ’ ότι επιτρέπει εξαγωγή (buck up), είναι μόνο για δική τους χρήση, δηλαδή για την περίπτωση που θα χαλάσεις κάτι και θα χρειαστεί επαναφόρτωση (restore). Αν δεν έχεις πολλά πράγματα στο weebly, καλά θα κάνεις να φτιάξεις ένα νέο wordpress και να τα φορτώσεις σιγά σιγά εκεί.

  • Καλημέρα.
    Υποθέτω πως θα υπάρξει σύντομα η συνέχεια στα βίντεο για την wordpress γιατί ετοιμάζομαι κι εγώ να φτιάξω ιστοσελίδα. Ευχαριστώ, και συγνώμη για την πίεση.

    • Εάν δεν το πρόσεξες, ανέβηκαν και άλλα βίντεο, και θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν…

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

help-twitter copy2 copy

Δεν είσαι συνδρομητής μας?

Γίνε τώρα μέλος
της συντροφιάς μας
για να έχεις πρόσβαση σε όλες
τις αναρτήσεις & άρθρα του blog!

 
Διαδικτυακή αυτοέκδοση

 

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube

 

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - Τι είναι και πως γίνεται;