Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Weebly – Κατασκευή δωρεάν ιστοσελίδας

 

weebly 2Η Weebly είναι μία πλατφόρμα για κατασκευή δωρεάν ιστοσελίδας. Ιδανική για συγγραφείς που επιθυμούν ένα απλό και όμορφο web site για να παρουσιάσουν τα δημιουργήματά τους. Είναι μία από τις πιο εύχρηστες πλατφόρμες της αγοράς, και η δημιουργία ιστοσελίδας γίνεται διασκέδαση. Υπάρχει και premium έκδοση, αλλά η δωρεάν θα σας είναι υπεραρκετή, εάν θέλετε μία ιστοσελίδα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.

 

 

 

 


 
 

Dimos Velenjas

 

 

 

Written by Δήμος Βελέντζας

Δήμος Βελέντζας

Ο Δήμος είναι Συγγραφέας, Αυτοεκδότης βιβλίων μέσω διαδικτύου και Blogger. Ασχολείται επίσης με την Κατασκευή Ιστοσελίδων και το Internet Marketing σε διάφορους τομείς. Ακόμη, είναι Μουσικός, Συνθέτης, Ηχολήπτης και Μουσικός παραγωγός.

8 Responses to Weebly – Κατασκευή δωρεάν ιστοσελίδας

 • Καλησπέρα έχω φτιάξει ένα site sto weebly στα αγγλικά. Την επιλογή για να το έχω και στα ελληνικά πως μπορώ να το κάνω?

  • Καλησπέρα! Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στη Weebly. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάξεις δύο ξεχωριστές σελίδες και να τις συνδέσεις μεταξύ τους, δλδ. όταν κάποιος θα πατάει πάνω στο κάθε σημαιάκι που θα έχεις βάλει να κατευθύνεται στην ανάλογη σελίδα (καθόλου βολικό, και σχετικά μπερδεμένο).
   Θεωρώ πως για πολυγλλωσικό website μόνο η wordpress είναι ιδανική, και οι joomla, drupal κλπ. CMS. Πρέπει όμως να γνωρίζεις πως να το κάνεις. Ρίξε μια ματιά εδώ http://formula-autoekdosis.selfpublishingonline.eu/%CF%83%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1/. Στο 3o σεμινάριο μιλάει εκτενώς ΚΑΙ για τη δημιουργία πολυγλωσσικού website.

 • Ευχαριστώ πολύ ρε Δήμο. Δεν το περίμενα, ειλικρινά!!!

  • Τίποτα ρε Χάρη. Μου το είχαν ζητήσει και άλλοι φίλοι να κάνω βίντεο για την Weebly, και το θεώρησα υποχρέωσή μου. Την άλλη φορά που θα ζητήσεις κάτι που μπορώ να κάνω, να το… περιμένεις, ειλικρινά!!!

   • Τελικά ο κωδικός στις σελίδες τις κρυφές μπαίνει μόνο με upgrade;
    Κι εγώ ευχαριστώ που έκανες τόσο γρήγορα το βίντεο που σου ζήτησα, και απ’ ότι καταλαβαίνω και άλλοι το είχαν ζητήσει, γιατί τελικά είναι πιο εύκολη η weebly από την wordpress, για μένα τουλάχιστον.
    Καλημέρα σε όλους που είναι μέσα τώρα.

    • Δυστυχώς ναι Κώστα. Αλλά τι τον θες τον κωδικό; Μπορείς να κάνεις μία σελίδα που να μην την βάλεις να φαίνεται στα μενού, και να δίνεις το URL σε όποιον θέλεις να έχει πρόσβαση εκεί.

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

help-twitter copy2 copy

Δεν είσαι ακόμα ΔΩΡΕΑΝ μέλος?

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - Τι είναι και πως γίνεται;

 
Διαδικτυακή αυτοέκδοση

 

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube