Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Wattpad – Προβάλετε τα βιβλία σας στην Wattpad

 

Wattpad 2


Η Wattpad είναι μια κοινότητα γραφής με την οποία οι χρήστες είναι σε θέση να τοποθετήσουν τα άρθρα, ιστορίες, μυθιστορήματα, και τα ποιήματα τους, είτε απευθείας είτε μέσω της
εφαρμογής για κινητά.

 

 

Αυτό δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να έχουν τις δημιουργικές εργασίες τους διαθέσιμες σε ένα ευρύτερο κοινό. Το περιεχόμενο του Wattpad περιλαμβάνει έργα άγνωστων συγγραφέων, δημοσιευμένων συγγραφέων, τους νέους συγγραφείς, και δίδονται ίσες ευκαιρίες όλους τους χρήστες για να γράψουν δημοφιλή έργα. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις παρατηρήσεις τους, όπως και ιστορίες, ή να συμμετάσχουν σε ομάδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα.

 


 
 

https://www.wattpad.com/user/dimosvelenjas

 

Dimos Velenjas

 

 

 

 

Written by Δήμος Βελέντζας

Δήμος Βελέντζας

Ο Δήμος είναι Συγγραφέας, Αυτοεκδότης βιβλίων μέσω διαδικτύου και Blogger. Ασχολείται επίσης με την Κατασκευή Ιστοσελίδων και το Internet Marketing σε διάφορους τομείς. Ακόμη, είναι Μουσικός, Συνθέτης, Ηχολήπτης και Μουσικός παραγωγός.

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

3 Responses to Wattpad – Προβάλετε τα βιβλία σας στην Wattpad

  • Καλησπέρα Δήμο. Δεν μπορώ να βρω το πληρωτέο σκέλος που αναφέρεις για να δω τις λεπτομέρειες. Μήπως μπορείς να μου πεις που να πάω;

    • Αντιγόνη, οφείλω να παραδεχτώ πως πιάστηκα αδιάβαστος. Το wattpad είναι εντελώς δωρεάν, απλά μπορείς να κατευθύνεις τους αναγνώστες προς δική σου σελίδα πωλήσεων. Ζητώ συγνώμη για το λάθος μου, αν και δεν είναι τόσο σημαντικό πιστεύω. Η ουσία είναι πως σε διευκολύνει στη διαδικασία πώλησης, δεν νομίζεις κι εσύ?

      • Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Δεν έγινε και τίποτα κακό, άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε. Άλλωστε ήταν τόσο χρήσιμη η πληροφορία και σίγουρα κάνει πολύ καλή δουλειά η wattpad. Και σιγά μην παραπονεθώ που είναι δωρεάν!

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

help-twitter copy2 copy

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

 
Διαδικτυακή αυτοέκδοση

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube