Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Lulu – Εκτυπώστε τα βιβλία σας ΔΩΡΕΑΝ με την Lulu – 2016

 

LuluΗ Lulu είναι μία από τις παλαιότερες εταιρίες αυτοέκδοσης -αν όχι η παλαιότερη- που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Μπορείτε να δημοσιεύσετε τα ηλεκτρονικά σας βιβλία με αυτή την πλατφόρμα, αλλά αυτό στο οποίο έχει γίνει ευρέως γνωστή είναι η «εκτύπωση κατά παραγγελία» (Print on Demand), δηλαδή η εκτύπωση και διανομή παγκοσμίως έντυπων βιβλίων.

 

Είναι μία από τις λίγες P.O.D (Print on Demand) εταιρίες οι οποίες εκτυπώνουν βιβλία και στην Ελληνική γλώσσα!
Ένα μειονέκτημά της Lulu όμως είναι το ότι δεν διαθέτει ξεχωριστή κατηγορία για τα Ελληνικά βιβλία στο κατάστημά της -αντίθετα από την CreateSpace– πράγμα που δεν είναι τόσο «κακό» για όποιον την χρησιμοποιήσει μόνο για τυπογραφικές υπηρεσίες, και όχι ως ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο.
Αυτό θα αναγκάσει -όποιον την επιλέξει- να κάνει ο ίδιος την προβολή και προώθηση του βιβλίου του, κατευθύνοντας τους δυνητικούς πελάτες του προς τη σελίδα πώλησης του έργου του στην Lulu.

 

 

LuluΕκτός των υπηρεσιών δημοσίευσης και εκτύπωσης, που τις προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ, η Lulu παρέχει και άλλες, επί πληρωμή υπηρεσίες. Διαθέτει πακέτα υπηρεσιών, οι οποίες αφορούν στην επιμέλεια, την σελιδοποίηση, τη μορφοποίηση, τη δημιουργία εξώφυλλου κ.ά.

Εάν δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε μόνος σας όλες τις απαραίτητες εργασίες μέχρι την δημοσίευση του βιβλίου σας, και εάν δεν μπορέσετε να βρείτε επαγγελματίες που να σας τις κάνουν για λογαριασμό σας, τότε ίσως θα πρέπει να στραφείτε στις υπηρεσίες της Lulu.
Αν μη τι άλλο, η μακροβιότητά και η εμπειρία της Lulu στον χώρο της αυτοέκδοσης, μπορεί να θεωρηθεί ως εγγύηση για την ποιότητα των, κατά τα άλλα, υπερ-κοστολογημένων υπηρεσιών της. Και από τις κριτικές που έχει λάβει, και για τις υπηρεσίες που παρέχει, γενικά, είναι μία αξιόπιστη πλατφόρμα αυτοέκδοσης, και παρά τα ελάχιστα μειονεκτήματά της, θεωρείται μία από τις «κορυφαίες» πλατφόρμες αυτοέκδοσης στο διαδίκτυο, και σίγουρα η επιλογή της Lulu δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει!

 

 


 

 

 

How do I embed fonts in a PDF?

 

About language forum

 

ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ

 

 

 

 

Written by Δήμος Βελέντζας

Δήμος Βελέντζας

Ο Δήμος είναι Συγγραφέας, Αυτοεκδότης βιβλίων μέσω διαδικτύου και Blogger. Ασχολείται επίσης με την Κατασκευή Ιστοσελίδων και το Internet Marketing σε διάφορους τομείς. Ακόμη, είναι Μουσικός, Συνθέτης, Ηχολήπτης και Μουσικός παραγωγός.

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

6 Responses to Lulu – Εκτυπώστε τα βιβλία σας ΔΩΡΕΑΝ με την Lulu – 2016

 • Γεια σας. Ένα πράγμα που μου κάνει εντύπωση και απορία είναι πως φτιάχνετε αυτά τα βιντεάκια, με τόσο καλό ήχο και τόσα εφέ. Είναι εκτός θέματος η απορία μου; Αν δεν κάνω λάθος στο βίντεο για τα εργαλεία που φτιάχνουμε audiobooks είχατε αναφέρει πως θα κάνατε κάποια στιγμή και ένα βίντεο για την δημιουργία βίντεο. Πάντως αυτό που θέλω να ρωτήσω για την lulu είναι το πόσες μέρες θα κάνει να παραδοθεί το βιβλίο σε κάποιον αγοραστή στην Ελλάδα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  • Σωστά θυμάσαι Ειρήνη, το είχα πει. Θα το κάνω σε λίγο καιρό γιατί τώρα έχω δρομολογήσει κάποια άλλα άρθρα για το σύντομο μέλλον. Θα το κάνω όμως σίγουρα.

   Όσο για την παράδοση που ρωτάς, γίνεται σε 4-7 εργάσιμες μέρες, βάση των λεγομένων της lulu, αλλά εξαρτάται και από ποια τυπογραφεία θα φύγει το βιβλίο. Για εμάς λογικά είναι τα Γαλλικά που είναι τα κοντινότερα, αλλά επειδή εγώ δεν τυπώνω στη lulu δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Ακόμα, λένε πως σε περίπτωση που δεν παραδοθεί ένα βιβλίο στον πελάτη, θα πρέπει να περάσουν 14 ημέρες μέχρι να το ξαναστείλουν -αν σε ενδιαφέρει αυτή η πληροφορία.

   Πάντως, τα βιβλία μου τα Αγγλικά που τα τυπώνει η CreateSpace και μου τα διακινούν τους τελευταίους 10 μήνες, τόσες μέρες κάνουν και από αυτούς να φτάσουν στους αγοραστές, 4-7 δηλαδή, και φαντάσου ότι έχουν αγοραστεί ακόμα και από Ιαπωνία. Δεν έχει χαθεί ποτέ κανένα στο δρόμο (δεν παραπονέθηκαν, ούτε οι Ιάπωνες, ούτε άλλοι για κάτι).
   Τα Ελληνικά, προσφάτως τα ανέβασα, αν πρόσεξες και από το τελευταίο βίντεο της Createspace, οπότε δεν έχω ακόμα δεδομένα για την αξιοπιστία των προθεσμιών της. Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα όμως.

 • Αν είναι αλήθεια πω με τα 399$ θα μου φτιάξετε 20 εξώφυλλα να σας πάρω τηλέφωνο τότε; Και 10 να είναι δεν θα με πείραζε καθόλου.

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

help-twitter copy2 copy

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

 
Διαδικτυακή αυτοέκδοση

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube