Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Gumroad – Πούλησε τα βιβλία σου με την Gumroad

 

 

gumroadΗ Gumroad είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα εμπορίας προϊόντων. Κατά κύριο λόγο μέσα από την Gumroad μπορεί ο καθένας να πουλά τα ψηφιακά του είδη -ηλεκτρονικά βιβλία (e-books), ηχογραφημένα βιβλία (audiobooks), μουσική, βιντεοταινίες κ.α.-, αλλά και φυσικά προϊόντα.

 

 

Ο ρόλος της Gumroad είναι διαμεσολαβητικός, δηλαδή, αναλαμβάνει, και την παρουσίαση του προϊόντος μέσα από το περιβάλλον της ιστοσελίδας της, και την πώληση του στο κοινό, και την απόδοση των κερδών στον πωλητή του προϊόντος αυτού.

 

Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε στην συγγραφική ιστοσελίδα σας συνδέσμους που να οδηγούν στις σελίδες πώλησης της Gumroad.
Η Gumroad είναι μία ιδανική οδός πωλήσεων, ειδικά για όσους δεν μπορούν ή δεν τους συμφέρει να ιδρύσουν εταιρία ή επίσημη επαγγελματική δραστηριότητα, λόγω του ότι η ίδια αναλαμβάνει την έκδοση παραστατικών πώλησης, και καταθέτει τα κέρδη στον πωλητή σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

www.gumroad.com

 


 
 

https://gumroad.com/dimosvelenjas

 

Dimos Velenjas

 

 

 

 

 

Written by Δήμος Βελέντζας

Δήμος Βελέντζας

Ο Δήμος είναι Συγγραφέας, Αυτοεκδότης βιβλίων μέσω διαδικτύου και Blogger. Ασχολείται επίσης με την Κατασκευή Ιστοσελίδων και το Internet Marketing σε διάφορους τομείς. Ακόμη, είναι Μουσικός, Συνθέτης, Ηχολήπτης και Μουσικός παραγωγός.

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

2 Responses to Gumroad – Πούλησε τα βιβλία σου με την Gumroad

  • Πολύ χρήσιμη η πληροφορία σας! Θα ήθελα να ρωτήσω μόνο αν θεωρείται ασφαλείς η μέθοδος πληρωμής τους, γιατί κάποιες εταιρίες λειτουργούν μέσω pay pal. Βέβαια, οι όροι τους αναφέρουν πως υπάρχει απόλυτη ασφάλεια. Συμφωνείτε εσείς όμως. Ευχαριστώ.

    • Κώστα, μάλλον δεν πρόσεξες καλά τι λένε. Μπορείς να συνδέσεις το pay pal με την Gumroad και όχι να δώσεις δικό σου λογαριασμό. Άλλωστε μόνο με αυτή τη μέθοδο λειτουργούν, εννοώ την μέθοδο πληρωμών μέσω pay pal .Υποθέτω ότι εμπιστεύεσαι την pay pal βέβαια.

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

help-twitter copy2 copy

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

 
Διαδικτυακή αυτοέκδοση

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube