Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

CreateSpace – Εκδώστε έντυπα βιβλία με την CreateSpace – 2015

 

Create SpaceΗ CreateSpace έχει πολύ γρήγορα αναχθεί στις κορυφαίες πλατφόρμες αυτο-έκδοσης.
Η υπηρεσία λειτουργεί περισσότερο ως «εκτύπωση μέσω ζήτησης» (Print On Demand), αλλά περιλαμβάνει και μια σειρά από επιπλέον υπηρεσίες που μπορείτε να αγοράσετε.

 

Είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί η βασική υπηρεσία της CreateSpace για να δημιουργήσετε ένα βιβλίο, και η εταιρία να πληρωθεί μόνο μέσω του διαμοιρασμού των δικαιωμάτων. Ανάλογα με την επιλογή που θα κάνετε, μπορείτε να εισπράξετε έως και το 80% των δικαιωμάτων. Η CreateSpaceείναι μία πλατφόρμα που σας επιτρέπει, εκτός της έκδοσης βιβλίων, και την έκδοση πολυμέσων (multimedia). Όπως και με την Lulu, είναι καλύτερο να αποφύγετε κάποια από αυτά τα πακέτα, για τους ίδιους λόγους που προαναφέραμε. Μία από τις αξιόλογες επιλογές που προσφέρει η CreateSpace είναι η εφαρμογή Direct Reseller Application, όπου βιβλιοπωλεία και άλλοι χώροι μπορούν να αγοράζουν βιβλία που έχουν εκδοθεί με την CreateSpace με τιμές χονδρικής.  Η γενική ευκολία χρήσης είναι αρκετά υψηλή, και έχετε πολλές επιλογές για παραμετροποίηση.

 

 

Μορφοποίηση (formating)

 

 

Ανέβασμα Αρχείων & Δημιουργία Εξώφυλλου

 

 

Ψηφιακή Επαλήθευση (Digital Proof)

 

 

Έντυπη επαλήθευση (Printed Proof Copy)


 

Dimos Velenjas

 

 

 

Written by Δήμος Βελέντζας

Δήμος Βελέντζας

Ο Δήμος είναι Συγγραφέας, Αυτοεκδότης βιβλίων μέσω διαδικτύου και Blogger. Ασχολείται επίσης με την Κατασκευή Ιστοσελίδων και το Internet Marketing σε διάφορους τομείς. Ακόμη, είναι Μουσικός, Συνθέτης, Ηχολήπτης και Μουσικός παραγωγός.

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

7 Responses to CreateSpace – Εκδώστε έντυπα βιβλία με την CreateSpace – 2015

 • Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: Βλέπω οτι στα δικαιώματα η create space δεν αποδίδει δικαιώματα σε ελληνικές τράπεζες. Πώς μπορεί να υπερπηδηθεί αυτή η δυσκολία;

  • Αυτό ισχύει, οπότε θα πρέπει να επιλέξεις τη μέθοδο πληρωμής με τσεκ. Να ξέρεις πως θα σε πληρώσουν κάθε φορά που θα συμπληρώνεται ποσό των 100$ ή του κάθε νομίσματος από τα ξεχωριστά μαγαζιά της Createspace, δλδ. Αμερικής (US), Αγγλίας (UK), Ευρώπης (EU).

 • Καλημέρα. Αληθεύει αυτό που άκουσα, ότι η AUTHOR HOUSE είναι φτηνότερη από όλες τις εταιρίες; Σε blog το διάβασα δηλαδή.

  • Η Author house είναι πολύ καλή, έχει καλό «κοινό», αλλά απαιτεί τον πλήρη έλεγχο. Δε θα σε πείραζε να σου κάνουν αλλαγές στο περιεχόμενο του βιβλίου σου; Τότε ψάξε και την περίπτωσή της. Όσο για το φθηνότερη, δεν νομίζω να ήταν σωστή πληροφορία. Άλλωστε, μπορείς και μόνος να το διαπιστώσεις, με μία επίσκεψη στους τιμοκαταλόγους τους, σε όλες. Και το φθηνότερο, δε σημαίνει και καλύτερο…Θέλει λίγο ψάξιμο πριν πάρεις τέτοιου είδους αποφάσεις, και όχι μόνο τα άρθρα, σαν και το δικό μου. Τα άρθρα σε καθοδηγούν, δε αναλύουν τα πράγματα.

 • Γεια!
  Πολύ καλή η Createspace Δήμο, και πολύ γρηγορότερη απ’ ότι λες στο βίντεο. 12 ημέρες έκανε εμένα. Κρατάω το πρώτο μου βιβλίο!! Το όμορφα!!!

  • Μπράβο Αντιγόνη! Βλέπω πως η τηλ. επικοινωνία μας σε βοήθησε στην απόφασή σου. Εύχομαι να δικαιωθούμε και οι δύο για την προτίμησή μας στην createspace. Καλοτάξιδο…!!!

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

help-twitter copy2 copy

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

 
Διαδικτυακή αυτοέκδοση

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube