Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

BrandYourself – Εργαλείο διαχείρισης «φήμης» & Διαδικτυακής παρουσίας

 

BrandYourselfΗ «BrandYourself» είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την ΦΗΜΗ κάθε συγγραφέα (και όχι μόνο) μέσα στο διαδίκτυο.
Η ακριβής Ελληνική μετάφραση του όρου τους «reputation company» θα μπορούσε να είναι «Εταιρία διαχείρισης παρουσίας» ή και «Εταιρία φήμης».

 

Όπως και να ονομαστεί, η «BrandYourself» σίγουρα είναι ένα ακόμα σημαντικό όπλο στο οπλοστάσιο του μοντέρνου λογοτέχνη/αυτοεκδότη, που θα τον βοηθάει πάντα στην προσπάθειά του για επιτυχημένο μάρκετινγκ και προώθηση των αυτο-εκδιδομένων βιβλίων του.

 

 

BrandYourselfΑυτό που καταφέρνει να κάνει η BrandYourself για εμάς -και μέχρι ενός σημείου το κάνει ΔΩΡΕΑΝ– είναι το «reputation management», δηλαδή, να μας βρίσκει όλα τα σημεία στα οποία, για οποιονδήποτε λόγο, αναφέρεται το όνομά μας, είτε σε σελίδες πώλησης βιβλίων μας, είτε σε κοινωνικά δίκτυα, είτε σε blogs, κ.ά. Αρκεί απλά και μόνο να αναγνωρίσει ο αλγόριθμός τους το όνομα με το οποίο έχουμε ανοίξει λογαριασμό στην ιστοσελίδα της BrandYourself

 

 


 

 

 

 

 

Written by Δήμος Βελέντζας

Δήμος Βελέντζας

Ο Δήμος είναι Συγγραφέας, Αυτοεκδότης βιβλίων μέσω διαδικτύου και Blogger. Ασχολείται επίσης με την Κατασκευή Ιστοσελίδων και το Internet Marketing σε διάφορους τομείς. Ακόμη, είναι Μουσικός, Συνθέτης, Ηχολήπτης και Μουσικός παραγωγός.

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

5 Responses to BrandYourself – Εργαλείο διαχείρισης «φήμης» & Διαδικτυακής παρουσίας

 • Εξαιρετικό και άκρως κατατοπιστικο, όπως πάντα!

 • Είναι γελοίοι να ζητάν τέτοια εξωφρενικά ποσά. Πάντως το δωρεάν το χρησιμοποίησα και με βρήκε σε 33 σημεία. Μέχρι το δωρεάν, αξίζει!

  • Ο καθένας μας αξιολογεί και κοστολογεί αυτά που προσφέρει όπως και όσο θέλει. Αν κάποιος θεωρήσει πως δεν αξίζει τα λεφτά του ένα προϊόν, απλά δεν το αγοράζει. Στο χώρο του σοβαρού μάρκετινγκ πάντως Μάριε, θα μου επιτρέψεις να σου πω πως, εργαλεία σαν κι αυτό είναι πολύτιμα. Δεν μπορώ να στο αναλύσω, αλλά εγώ το χρησιμοποιώ σε άλλο κλάδο που ασχολούμαι, και είναι άκρως απαραίτητο. Φαντάσου πως, μετά το βίντεο, όπου φάνηκε να με βρίσκει σε 10 σημεία, όταν άλλαξα κάποια «πραγματάκια» στους όρους αναζήτησης με βρήκε σε 59 σημεία. Σε άλλο τομέα που ασχολούμαι με έχει βρει σε 132 σημεία. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ΠΟΥ και ΠΩΣ φαίνεσαι στο διαδίκτυο. Για τους συγγραφείς, ο καθένας μπορεί να κρίνει το ΠΩΣ θέλει να εμπορευθεί τα βιβλία του, και να αποφασίσει ΠΟΙΑ εργαλεία αξίζουν να μπουν στην εργαλειοθήκη του, υπολογίζοντας το κόστος τους σε σχέση με την απόδοσή τους. Εγώ, ως blogger, θεωρώ υποχρέωσή μου να ενημερώνω για ό,τι ενδιαφέρων και χρήσιμο -υποκειμενικά- που ανακαλύπτω.

   • Εννοείται πως έχεις δίκιο Δήμο, απλά μου φάνηκαν πολλά τα λεφτά. Ίσως δεν ξέρω να το αξιολογήσω. Και βέβαια σε ευχαριστώ πολύ γα τις φοβερές πληροφορίες που μου δίνεις, και σε άλλους πιστεύω, και είμαι πολύ καιρό συνδρομητής. Τι να σου λέω τώρα. Αν δεν υπήρχε το μπλογκ σου δεν θα ασχολούμουν ποτέ με τα βιβλία που έγραφα χρόνια. Δεν μπορώ να πω πως πλούτισα, αλλά κάτι μου δίνουν. Απ’ το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα, σωστά; Και έχω πάρει και τα βιντεο-μαθήματα σου < <Η φορμουλα της αυτοέκδοσης>>, και έχω γλιτώσει ούτε και που ξέρω πόσα λεφτά!!!

    • Ευχαριστώ Μάριε, χαίρομαι που ήμουνα χρήσιμος, και επίσης που ΔΕΝ παραπονέθηκες για το κόστος της σειράς μαθημάτων…(αν είχε εικονίδια η wordpress, εδώ θα έβαζα smile!!)

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

help-twitter copy2 copy

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

 
Διαδικτυακή αυτοέκδοση

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube