Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Πως να δημιουργήσω ένα Sway – Δωρεάν εφαρμογή για blogging

 

 

Το Sway είναι μια δωρεάν εφαρμογή από τη σουίτα Microsoft Office. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε διαδραστικές εκθέσεις, παρουσιάσεις, προσωπικές ιστορίες, ενημερωτικά δελτία, τις αναμνήσεις των διακοπών, το σχολείο και την εργασία σας, και πολλά άλλα.

 

Το Sway σίγουρα θα φανεί πολύ χρήσιμο στους λογοτέχνες/αυτοεκδότες, ιδιαίτερα σε όσους τα τεχνικά θέματα – όπως η κατασκευή μίας ιστοσελίδας – είναι “ξένη γλώσσα” γι’ αυτούς.

Με την χρήση της εφαρμογής αυτής, μπορείτε να υποκαταστήσετε οποιαδήποτε πλατφόρμα για blogging, με αυτό το χρησιμότατο “εργαλείο” που η Microsoft μας κάνει την χάρη να το προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ.

 

Το Sway είναι ένας εξαιρετικός “αντίπαλος” και ένας θαυμάσιος αντικαταστάτης του αντίστοιχου blogspot της Google, και κατά πολύ εντυπωσιακότερο. Σίγουρα βέβαια δεν καλύπτει όλες τις δυνατότητες μιας πλατφόρμας εξειδικευμένης στο blogging (Blogger, WordPress…), αλλά κάλλιστα θα βοηθήσει στη δημιουργία του βασικού status ενός διαδικτυακού συγγραφέα, και με το παραπάνω… 

 

Σε αυτό το βίντεο, θα δείτε ένα παράδειγμα για να ξεκινήσετε τη δημιουργία του πρώτου σας Sway

Πως να δημιουργήσω ένα Sway

 

 

 

 

 

 

 

 

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

 

Συμπέρασμα...
Παρά την “ευκολία” του και τη μινιμαλιστική (αλλά “εφετζίδικη”) λειτουργία του όμως, θα παραμένει απλά ένα χρησιμότατο πρόσθετο εργαλείο, και δύσκολα θα γίνει κυρίαρχος παράγοντας στην δημιουργία ενός status επαγγελματία διαδικτυακού αυτοεκδότη, όπως θα κάνει ένας επίσημος, οργανωμένος, σωστά δομημένος διαδικτυακός ιστοχώρος (Website). Και, με τη βοήθεια ενός πλήθους πρόσθετων και εφαρμογών που υπάρχουν στη διάθεσή τους να ενισχύσουν επιπλέον το “οπλοστάσιο” τους και να εδραιώσουν ένα αξιοσέβαστο προφίλ ενός μοντέρνου διαδικτυακού αυτοεκδότη/επιχειρηματία. 

You need to be logged in to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

5 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Μάριος
You need to be logged in to view this content.
Olga Sap.
You need to be logged in to view this content.

self-publishing online FAQ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση


     

 

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι