Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Δήμος Βελέντζας

  • Ο Δήμος Βελέντζας είναι bloggerσυγγραφέας, και αυτοεκδότης βιβλίων μέσω διαδικτύου. Του αρέσει ιδιαίτερα το να γράφει για πράγματα που ξέρει να κάνει καλά, ή και για πράγματα που…φαντάζεται.
  • Η ενασχόλησή του με την Διαδικτυακή Αυτοέκδοση των βιβλίων του τον οδήγησε και στα μονοπάτια του marketing, με το οποίο ασχολήθηκε και σε άλλους τομείς, όπως το Affiliate marketing, E-mail marketing, Social media marketing και άλλα είδη.
  • Παράλληλα, βοηθάει και άλλους ανθρώπους να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της ταχύτατα αναπτυσσόμενης διαδικτυακής αγοράς (Διαδικτυακή Αυτοέκδοση).
  • Έχει γράψει μέχρι σήμερα 8 βιβλία. Τα 2 από αυτά είναι τεχνικού χαρακτήρα. Το πρώτο είναι σχετικό με την έκδοση βιβλίων μέσω διαδικτύου με τίτλο «Το Εγχειρίδιο του Αυτοεκδότη» (eBook), και το δεύτερο είναι σχετικό με τα Information Products με τίτλο «Πληροφοριακά Προϊόντα» (eBook) και κυκλοφορούν από την Gumroad. Το τρίτο είναι μυθιστόρημα με τίτλο «Εφιάλτης 2011» σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή. Τα άλλα πέντε είναι παραμύθια.
  • Μέσα στο 2017 θα κυκλοφορήσει και ένα ακόμα (το 9ο) – τεχνικό βιβλίο – σχετικό με το μάρκετινγκ στο ίντερνετ με τίτλο «Διαδικτυακό Μάρκετινγκ».

 

Ακόμα, είναι: αρθρογράφος, σύμβουλος διαδικτυακού μάρκετινγκ, μηχανικός ήχου (+ μουσικός & συνθέτης), γραφίστας, κατασκευαστής επαγγελματικών video-spot & radio-spot, καθώς και κατασκευαστής επαγγελματικών & προσωπικών ιστοσελίδων – με ειδίκευση σε πλατφόρμες C.M.S (WordPress, Joomla, Drupal κ.ά.) – που είναι και το βασικό του επάγγελμα.

 

Αυτό το blog δημιουργήθηκε για να βαδίσουμε ΜΑΖΙ με όποιον αποφασίσει να ανηφορίσει τον δρόμο που ονομάζεται “Διαδικτυακή Αυτοέκδοση”, και ασχολείται με την AYTOέκδοση ψηφιακών και φυσικών βιβλίων μέσα από το διαδίκτυο.
Στο blog αυτό αναφέρομαι σε όλη την διαδρομή και τα βήματα που και εγώ ακολούθησα και εξ-ακολουθώ, μεταφέροντάς σας όλες τις πληροφορίες και τεχνικές, τα χρήσιμα εργαλεία και τα κατάλληλα προγράμματα -που χρειάζεται ένας ΑΥΤΟΕΚΔΟΤΗΣ- που καθημερινά θα ανακαλύπτω ή έχω μέχρι τώρα ανακαλύψει στην προσωπική μου πορεία για την Διαδικτυακή Αυτοέκδοση των βιβλίων μου. Αυτά τα βήματα θα ακολουθήσουμε και με την παρέα αυτής της ιστοσελίδας.
 

Dimos Velenjas

 

 

 

 

 

 

……   Amazon-Author-Page copy2       SW_Horz_Color copy2screen-shot-2014-12-04-at-4-36-45-pm cop2y

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
email : dimosvelenjas@gmail.com
Τηλ/νο: 6945 404006 (Vodafone)
             6982 147793 (Cosmote)

Instand VoIP: www.gruveo.com/@dimos

Ας μιλήσουμε στο Skype – δεν απαιτείται εγγραφή 👍

📱 Βιντεοκλήση Skype: https://join.skype.com/DY4ardcWTVD