Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Kobo – Αυτοεκδώστε τα βιβλία σας με την Kobo Writing Life – 2015

 

kobo

Mε την Kobo Writing Life μπορείτε εύκολα και προπαντός δωρεάν να δημοσιεύσετε το βιβλίο σας, και σε ηλεκτρονική και σε έντυπη μορφή! Συνεργαστείτε με την Kobo για να αποκτήστε πρόσβαση σε διεθνές κοινό. Αν αισθάνεστε πως το βιβλίο σας θα τα καταφέρει καλύτερα σε παγκόσμιο, παρά σε τοπικό επίπεδο, προτιμήστε την κυκλοφορία του με την Kobo Writing Life.

 

 

Αυτή η πλατφόρμα αυτοέκδοσης συνδέεται με τους εκδότες σε πάνω από 170 χώρες. Η Kobo έχει κανάλια συνεργασίας με χιλιάδες καταστήματα πώλησης βιβλίων, τόσο σε ηλεκτρονική, όσο και σε έντυπη μορφή, και διαθέτουν ένα τεράστιο δίκτυο επαφών, που χρησιμοποιεί συνεχώς ώστε να φέρνει στους πελάτες της την μέγιστη προσοχή του κοινού.


Η Kobo είναι μία από τις αξιολογότερες εταιρίες αυτοέκδοσης, και σίγουρα δεν θα ήταν «σοφό» να μην εκδώσετε τα eBooks σας και με αυτή την πλατφόρμα.

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, η Kobo Writing Life θα μορφοποιήσει ένα απλό έγγραφο word, σε ένα πλήρες ηλεκτρονικό βιβλίο για σας, χωρίς καμία χρέωση.

 

 


 

 

 

Η Kobo διαθέτει επίσης έναν από τους καλύτερους ψηφιακούς αναγνώστες (readers) της αγοράς τον Kobo Glo.

kobo gloΠαρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι από το αναγνωστικό κοινό δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτό το όνομα -όπως είναι με τους Kindle ή Nook-, ο Kobo Gloμπορεί κάλλιστα να ξεπεράσει αυτούς τους δύο γίγαντες στο μέλλον, τουλάχιστο σε ορισμένες αγορές. Αυτό που τον κάνει τόσο εντυπωσιακό, είναι το γεγονός ότι έχει μία εξαιρετικά “ανοιχτή” πλατφόρμα λογισμικού. Αν κάνετε πολλά διεθνή ταξίδια, ή επιθυμητέ να διαβάστε βιβλία σε μία μυριάδα γλωσσών που δεν είναι διαθέσιμες στους παραπάνω ψηφιακούς αναγνώστες, ο Kobo Glo μπορεί να είναι η απόλυτη εναλλακτική λύση.Είναι διαθέσιμος σε πάνω από 170 χώρες μέχρι σήμερα, και πάντα επεκτείνεται σε όλο και περισσότερες αγορές. Η εταιρία αυτή διαθέτει επίσης εξαιρετικές δυνατότητες E Pub, οι οποίες μπορεί να είναι πολύ ελκυστικές σε πολλούς καταναλωτές. Είναι λίγο ακριβότερος από άλλους αναγνώστες (130-150€), αλλά για όσους έχουν πολλά διεθνή ενδιαφέροντα, μπορεί να αξίζει το κόστος του.

 

«Με τον Kobo Glo μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε e-books διαφόρων γλωσσών»

 

https://writinglife.kobobooks.com

https://www.kobo.com

 

Dimos Velenjas

 

 

 

 

Written by Δήμος Βελέντζας

Δήμος Βελέντζας

Ο Δήμος είναι Συγγραφέας, Αυτοεκδότης βιβλίων μέσω διαδικτύου και Blogger. Ασχολείται επίσης με την Κατασκευή Ιστοσελίδων και το Internet Marketing σε διάφορους τομείς. Ακόμη, είναι Μουσικός, Συνθέτης, Ηχολήπτης και Μουσικός παραγωγός.

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

4 Responses to Kobo – Αυτοεκδώστε τα βιβλία σας με την Kobo Writing Life – 2015

  • Έτσι όπως λες λέω να κάνω, Ελληνικό είναι το βιβλίο μου. Ακόμα κάτι να ρωτήσω; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός των πληρωμών μέσω λογαριασμού τραπέζης στην kobo; Ευχαριστώ και πάλι!

    • Όχι δυστυχώς, μόνο με λογαριασμό τράπεζας, αλλά μην ανησυχείς, τα προσωπικά δεδομένα είναι πάντα ασφαλή.

  • Καλησπέρα Δήμο. Πολύ καλή και δικτυωμένη η kobo. Συγκριτικά με την Amazon θεωρείς ότι είναι καλύτερο να εκδόσω με αυτή, ή να το κάνω και με τις δύο;

    • Γεια χαρά Έφη. Σαφώς και συνιστώ και τις δύο, αλλά να θυμάσαι πως η Amazon δεν εκδίδει άμεσα τα Ελληνικά βιβλία, εκτός αν τα στέλνεις μέσω άλλων εταιριών που εκδίδουν και Ελληνικά, δηλ. third party. Πάντως θεωρώ καλύτερα να τα εκδόσεις, για να μπερδευτείς, με την kobo και κάποιες άλλες, όπως π.χ. τη smaswords.

Η ιστοσελίδα παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

ΤΙ είναι & ΠΩΣ γίνεται?

help-twitter copy2 copy

Γίνε τώρα συνδρομητής, για να ενημερώνεσαι για τις νέες αναρτήσεις μας!

 
Διαδικτυακή αυτοέκδοση

Διαδικτυακή Αυτοέκδοση - YouTube