Το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό Ιστολόγιο για την ΔΩΡΕΑΝ Αυτοέκδοση Βιβλίων μέσω Διαδικτύου

Από την συγγραφή στην έκδοση – Παραδοσιακή έκδοση, Αυτοέκδοση ή Συνέκδοση;

 

Το άρθρο που ακολουθεί παρουσιάζει με πολύ εμπεριστατωμένο τρόπο τις διαφορές -και τις ομοιότητες- μεταξύ των παραδοσιακών εκδόσεων με εκδοτικό οίκο και της αυτοέκδοσης, αλλά και των υβριδίων που μπορούν να προκύψουν.

 

Η Kemberlee Shortland είναι Αμερικανή συγγραφέας, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει  στην Ιρλανδία και εμπνέεται από το «σμαραγδένιο νησί».

Είχε μάλιστα την απίστευτη τύχη να δουλέψει στο ξενοδοχείο Mission Ranch του Κλιντ Ίστγουντ, με τον οποίο η οικογένεια της συνεργαζόταν και στο Hog’s Breath Inn, ιδιοκτησίας του σπουδαίου ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Είναι συνιδιοκτήτρια της εκδοτικής εταιρείας Tirgearr Publishing και έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα τόσο των παραδοσιακών εκδόσεων όσο και των ηλεκτρονικών. Είχε την καλοσύνη να μοιραστεί τις γνώσεις της σχετικά με τον τομέα των αυτοεκδόσεων που έχει κάνει τη μεγάλη «έκρηξη» στις αγγλόφωνες χώρες και έχει βοηθήσει πολλούς λάτρεις της συγγραφής να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα: να δουν τα «χειρόγραφά» τους (ή τα .doc τους!) να γίνονται βιβλία, είτε παραδοσιακά ή ηλεκτρονικά.

 

[Θα πρέπει να συνδεθείς για να δεις το υπόλοιπο του περιεχομένου. Παρακαλώ κάνε σύνδεση και μετά επέστρεψε στο άρθρο. Δεν είσαι ακόμα μέλος? Έλα στην συντροφιά μας…]

 

You need to be logged in to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Η Διαδικτυακή Αυτοέκδοση παροτρύνει τα σχόλια για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

3 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Ιωάννα
You need to be logged in to view this content.

self-publishing online FAQ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…

Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή στην παρέα μας
για να έχεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση
σε 
όλες τις αναρτήσεις του blog!

εγγραφή μέλους - διαδικτυακή αυτοέκδοση


     

 

 

Εγγραφή youtube

 

Εκδόσεις Λευκό Μελάνι